Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Több százezres békemenet? Álmodik a nyomor, kedves barátaim, álmodik a nyomor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerencsére a mai nap is véget ért, lássuk hát, melyek voltak a nap legfontosabb történései. Kezdjük a tegnappal, amikor sikerült idióta hülyegyerek módjára megávodolni Gyurcsány Ferencet azzal, hogy részegen vett részt a tegnapi ellenzéki egyeztetésen. A vádló nem más, mint az LMP-s Vágó Gábor volt. Ha valami nem hiányzott most az ellenzéki összefogás oldalán, az pont ez. Vágó Gábor kijelentése teljesen haszontalak és káros, amivel csak tovább mélyíti a politikai árkot a két párt között. Köszönjük,Gábor! Ebből véleményem szerint egyik oldalon sem kérnek.

Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.

Ha ez nem lett volna elég, a jobbikos Farkas Gergely is tovább borzolta a kedélyeket: egy titkos hangfelvétel tanúsága alapján, pénzt ígért a helyi LMP-s jelölt visszalépéséért. Az Origo által lehozott hangfelvétel ezúttal nem tűnik hazugságnak. Farkas Gergely persze reagált az ellene felhozott vádakra, miszerint ő viccből ajánlotta ezt fel. Legyen ez akár igaz, akár nem, ilyet nem lehet csinálni. A Fidesz általi választási csalásokra ez nem lehet sem a válasz, sem a megoldás. Tisztán, egyeztetésekkel kell őket megverni.

Kósa Lajos a mai napon tovább folytatta közéleti szórakoztató műsorát, ezúttal riporterek kérdései elől menekült. A 444, valamint az N1TV riportere is percekig kérdezte Kósát az édesanyjával összefüggésbe hozott 800 millió forintról, valamint az 1300 milliárd forintos örökségről. Kósa továbbra sem kívánt válaszolni, noha a riporterek adtak neki teret bőséggel. A kocsijához érkezve aztán elhadarta korábban is hangoztatott álláspontját, majd faképnél hagyta az újságírókat. Kósa úgy érzi, ha elég hosszú ideig nem válaszol, akkor egyszer csak megszűnik a probléma, huss. Sok szerencsét, Lajos!

Nem elég szegény nyúzott fejű Rogánnak, hogy helikopterezése a mai napig téma, már a Tiborcz által rettegett OLAF-nak is gyanús lett a találmánya. Pontosabban az, hogy egy kamu találmányért 256 millió forintot kapott a fejlesztőcég a gaz, bitang Európai Uniótól. Polt Péter kénytelen volt kiadni azokat az adatokat, amelyek szerint a NAV költségvetési csalás gyanújával nyomoz. Az információkhoz ezúttal is Hadházy Ákos révén jutott a közvélemény. De nem elég, hogy Rogán ismét bajba kerülhet, rajta kívül még sokan megüthetik a bokájukat, ugyanis az OLAF révén nyomozás indult több kutatásfejlesztési projekt ügyében is, melyeknek értéke 9.7 milliárd forint.

Szintén Hadházy Ákoshoz köthető az a hír, miszerint a Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást indít ellene, amit az Origó által közölt, lopott bizonyítékokra alapozzák. Az Origo a Hadházy autójából ellopott papírok alapján azt bizonygatta, hogy az elmúlt években 20 millió forintot költött hobbijára, a repülésre. Hadházy elmondta, hogy nem egy összegben és nem is hónapok alatt költötte el ezt a pénzösszeget, ráadásul az elköltött pénzért megdolgozott. Ő ugyanis nem megélhetési politikus sokakkal szemben, hanem korábban állatorvosként dolgozott. Az, hogy van pofája a bűnözőkkel és gazdasági csalókkal telipakolt Fidesznek eljárást indítani egy, az ő csalásaikat nap nap után leleplező emberrel szemben, nem bizonyít mást, mint hogy rettegnek.

Nap közben a Privátkopó információi alapján az is kiderült a nyilvánvaló, amit elég sokan tudtunk, csak nem sejtettünk: Kubatov kopasz verőlegényei a Fidesznek dolgoznak. Kubatov Gábor személyesen mozgatta kopasz kommandóját, hogy akár a Fidesz székházat is megvédje. Ezzel maga Orbán Viktor is tisztában volt, ugyanis ő maga hívta fel Kubatov Gábort, hogy vonja vissza Szabó Szőke Ferencet az első sorból, hogy a média munkatársai ne tudják őt lefotózni, levideózni. Arról a Szabó Ferencről van szó, aki emberölésért 10 évet kapott.

De jutott mára örömhír is, persze. Az Átlátszó kiszámolta mennyien is lehettek a március 15-i békemeneten, melyet a kormánysajtó több százezresnek, minden eddiginél hatalmasabbnak állított be. Nem hogy milliók, vagy akár több százezrek nem voltak a csütörtöki, Fidesz által szervezett békemeneten, de még csak 100 000 ember sem. Az Átlátszó becslései szerint körülbelül 60 000 ember lehetett jelen, a kormány által több százezresnek hazudott megmozduláson. Elérve ezt úgy, hogy közpénzen buszoztatták őket Budapestre, az ország minden tájáról. Ha valami hatalmas pofáraesés, hát ez az. Bajok vannak Fideszéknél, amit már eltakarni is nehéz lenne.

Na, de lássuk a mai cikkeinket:

Nem értenek semmiből semmit

Fenyegetőzünk, János, fenyegetőzünk?

Játék a számokkal

Ha kétezer forinttal nem tudsz elszámolni, úgy húznak végig az utcán, mint egy sportszatyrot. Ha viszont 1300 milliárdról van szó…

Ahol a békemenet is kevés…

Királyok könyve

Fesztiváldíjat nyert egy magyar transznemű filmszereplő Párizsban

Houston, baj van

Kisfiúk témáira 4

A mai nap kommentje pedig Kalmáré:

Napok óta fontolgatom, de most már döntöttem,…. az egész ellenzéket följelentem! 

 

U.I.: Vágó Gábor közben bocsánatot kért az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!