Július 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Houston, baj van!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Több képviselő is bírálta a magyarországi helyzetet az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi szakbizottságának (CULT) hétfői brüsszeli ülésén, amelynek napirendjén egyebek mellett a készülő magyarországi különjelentés is szerepelt.

Az ülésen azért volt téma a készülő jelentés, mert ahhoz többek között a CULT is csatolni fogja a véleményét, mielőtt a belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottság (LIBE) szavazna róla júniusban. Ezen dokumentum várhatóan szeptemberben kerül majd az Európai Parlament plenáris ülése elé, amely adott esetben ennek alapján kezdeményezheti az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítását Magyarországgal szemben. A Petra Kammerevert szociáldemokrata jelentéstevő által ismertetett véleménytervezetben emlékeztetnek rá, hogy a Velencei Bizottság “rendkívül problematikusnak” minősítette a felsőoktatási törvény egyes rendelkezéseit a jogállamiság és az alapvető jogok szempontjából.

Brüsszel újra támad!

Forrás: MTI

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!