Július 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ahol a békemenet is kevés…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meghatottságtól könnyes szemmel, hálával telt szívvel olvastuk az alábbi közleményt. Változatlanul úgy gondoljuk, hogy ezekben a sötét, nehéz, vérzivataros időkben szükség van az effajta megerősítésekre. Ahol a békemenet is kevés, ott a Reális Zöldek Klub segít. Rájuk mindig lehet számítani, ha valamit meg kell védeni. Vagy ha menetrend szerint sorosozni kell. Meg az ellenzéket szidni.

Komolyra (f)ordítva: van itt megint minden, mint a búcsúban. A Hősök terétől és a kunbéláktól, Széchenyi Istvánon keresztül Nagymarosig, az MSZMP jogutódjától a versenyló látásán át a himnuszig. Ez utóbbiról tudjuk – bár erről nem esik szó -, hogy azt Orbán is képes bármikor papírról felolvasni.

Egyszerűen nem értem, hogy nincs valaki, aki szólna ennek az áldott jóembernek, hogy ha már kéthetente egetverő, összefüggéstelen baromságokat küldözget az MTI-nek, akkor legalább előtte adja már oda egy írni-olvasni tudónak?

A Reális Zöldek  2018. március 15-én megmentették  a Hősök terét a kunbélák és szamueli-tiborok utódaitól. A reális zöldek, 2018.március 15-én a Hősök terén, Széchenyi Istvánra és a haza szolgálatába álló reform ellenzékiekre emlékeztek.

Széchenyi István stratéga volt, tisztán látta, hogy megújulásunk érdekében Kelet és Nyugat felé egyaránt kaput kell nyitnunk. A reformkorban megvalósított fejlesztések, beruházások és a mai Kormány, gazdaság-politikai programja között megfelelőség van. Széchenyi, mint világot látott személyiség tapasztalta az eltéréseket a hazai és a nyugat-európia viszonyok között. A magyar gazdaság fejlesztése terén fő szerepet szánt az önkéntes érdekközösségeknek, mai szóhasználat szerint, a civil szervezeteknek. Húsz éve a Vörösmarty téren hívtuk fel a közvélemény figyelmét arra, hogy a vízlépcső ellenes civil szervezetek már a rendszerváltás előtt politikai és nem szakmai területen ténykedtek. Céljuk az volt, hogy az MSZMP jogutódjaként az MSZP kormányképes támogatást kaphasson az 1990-es tavaszi választásokon, hiszen Nagymarost ők állították le. A mai ellenzék látásmódja hasonlatos a versenyló látásához. Taktikázik, célja a minden áron való győzni akarás. Minden fejlesztést, olimpiát, Paks beruházást ellenez. Kölcsey Ferencnek, a Himnusz költőjének tömör üzenete: ,,Hass, alkoss, gyarapíts”, helyet “Ne építs semmit”. Ebben a Soros pénzből támogatott NGO -ok az ellenzéki politikusok támogató partnerei. (MTI-OS)

Juhos László, elnök  

Valahol megnyugtató látni, hogy milyen szellemóriások fújják az egykövet a Fidesszel. Csak az érthetetlen, hogy minek kellett külön vergődni a Hősök terén, amikor be lehetett volna állni a békemenetelők közé is. Mindegy, jó, hogy a kommunistáktól már megint megmentett valaki. És az is jó, hogy legalább nem kamuztak, bármennyire siralmas is ez az egész.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!