Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Köszönjük, Zalaszentgrót!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mai napnak is vége van, ami azt jelenti, hogy egyre csak közelít április 8-a. Az Orbán Viktor által március 15-én meghirdetett harc pedig kezdetét vette. Azonban eddig az ellenzéki pártok politikusainak szánalmas, hazug lejáratási próbálkozásaitól nem futotta többre. Na meg persze van migráció és Soros, de az melyik napon ne lenne? A kormány legjelentősebb médiumában az Origóban továbbra is a Hadházytól lopott dokumentumokból csipegetnek. A kérdésem már csak annyi lenne, miért is nem kopogtatott náluk a rendőrség? Hisz az általuk használt dokumentumokhoz valaki úgy jutott hozzá, hogy feltörte Hadházy kocsiját és azt ellopta onnan. Persze tudom a választ, de azért mégis csak durva állapotok uralkodnak idehaza.

Ahogy közelednek a választások, úgy kerül egyre több választási csalás nyilvánosságra. Tudtuk, hogy az idei választás nem lesz tiszta, az azonban, hogy már az ajánlásoknál is gondok legyenek, talán többeket meglepett. Ezúttal a DK-s Oláh Lajos tett feljelentést választási csalás gyanúja miatt. Oláh szerint nem elég, hogy a Fidesz és a Lendülettel párt összejátszott, de ráadásul több esetben halott vagy épp börtönben lévő emberek neveivel éltek vissza. Az ő aláírásaik kerültek mindkét párt ajánlóíveire. Kubatov lista? Á, az nem is létezik.

A Magyar Nemzet újabb fideszes politikusról rántotta le a leplet. Szita Károlyról, Kaposvár polgármesteréről derült ki, hogy elég szép ügynökmúlttal rendelkezik, ráadásul örömmel jelentett akár saját családjáról is. Szita természetesen tagadja a vádakat, lelkiismerete tiszta. Véleménye szerint Simicska Lajos próbálja meg lejáratni őt.

„Bár keveset ismer mindabból, amiket végeznie kell, érdeklődéssel várja feladatait, melyeket legjobb tudása szerint kíván végrehajtani. Kijelentette, hogy örül annak, hogy segíteni tudja munkánkat”. – Magyar Nemzet

A Nemzeti Választási Bizottság megbírságolta a „köztévét”, az ugyanis a kampány két hete alatt csak fideszes politikusokat hívott be, ellenzékieket még a róluk szóló hírekkel kapcsolatban sem kérdeztek meg, tudta meg a Hír TV. A bizottság megtiltotta az ellenzéki politikusok mellőzését. Tehát holnaptól figyeljük erősen, ugyanis talán 10 fideszes politikusra fog jutni legalább egy ellenzéki politikus is. Ezek után akinek továbbra is kétsége van afelől, hogy a „köztévé” kinek is a kezében van, az keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A Népszava információi szerint a Költségvetési Ellenőrző Bizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, valamint – ha továbbra sem kívánunk csatlakozni az európai ügyészséghez, úgy – fel kell függeszteni az EU-s pénzek folyósítását  Magyarországra. A bizottsági jelentés szerint a pénzeket az eredeti rendeltetésüktől eltérően, az EU alapértékeit veszélyeztető módon használta fel a magyar kormány, melyet szankcionálni kell. Egy, a Népszavának név nélkül nyilatkozó Európai Bizottsági forrás szerint a korrupt magyar kormány sérti a magyar emberek érdekeit. Lesz itt még gond bőven, kedves párt. Brüsszel újra támad.

De voltak ám jó hírek is a mai napon. Márki-Zay Péter honlapot indított Rendszerváltás 2018 névvel, melyen azt lehet követni, hogy a 106 egyéni választókerületben ki számít esélyes ellenzéki jelöltnek a Fidesszel szemben. Ugyan a honlap még nincs teljesen kész, mégis egy jó irány lehet. Akinek kétségei lennének az erős ellenzéki jelöltek kilétéről, az bátran látogassa meg az oldalt. Márki-Zay Péter nem elégedett meg a hódmezővásárhelyi győzelemmel, továbbra is célja elősegíteni a Fidesz uralmának megszüntetését.

Közben úgy néz ki Alföldi Róbert is megtarthatja beszélgetős estjét, Zalaegerszeg helyett Zalaszentgróton. A korábban a város fideszes polgármesterének utasítására törölt rendezvényt március 24-én fogják megtartani a zalaszentgróti városi művelődési központban, ahol Alföldi Róbert, Veiszer Alindával fog beszélgetni. Úgy tűnik, vannak még csodák idehaza és a gyűlöleten fölül lehet kerekedni. Köszönjük, Zalaszentgrót!

Mai cikkeink:

Klinikai eset

Hamarosan vége van. Ezt a rettegő kis embertől tudom, aki nem tudja fejből a himnuszt

Hivatalosan is szétlopják az uniós forrásokat

Fasszopó, hazaáruló és taknyán-vérén rugdosható selejt itt mindenki, aki nem áll be abba az áradó szeretettől hangos sorba

Gulyás Gergely elmagyarázta, kinek kell félnie mostantól

Nekik tényleg sikerült az, ami a legkomolyabb és legkiterjedtebb bűnszervezeteknek is csak igen ritkán jön össze

A ti pénzetek, vagy a mi jövőnk

Személyi testőrt minden világbajnok szélhámos mellé!

Dagály után

A mai nap kommentje pedig Évától érkezett:

Helyes, amíg a kecskék vannak hatalmon, nincs káposzta!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.