Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hamarosan vége van. Ezt a rettegő kis embertől tudom, aki nem tudja fejből a himnuszt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Érdekes elfoglaltság végigbogarászni a kormány propagandistáinak működését a minapi szégyenteljes ünneprombolás után. A békemenet résztvevőinek száma percről percre emelkedik. Már többszázezernél tartanak, remélhetőleg hamarosan eléri a milliót is.

Lánczi Tamás jelenleg ott tart az agyával, hogy Hódmezővásárhelyen azért bukott a Fidesz, mert becsapták a szavazókat. Nem árulták el nekik, hogy az ellenzéki jelöltet jobb- és baloldali összefogás támogatja. Szeretném megnyugtatni Lánczit, hogy a hódmezővásárhelyiek nem hülyék. Pontosan tudták, kik támogatják Márki-Zay Pétert. Azért szavaztak rá. És azért, mert elegük van a fideszes kiskirályokból, a saját pártját az emberek érdekével szemben szolgáló pártkatonákból. Pont. Egyébként nem csak a hódmezővásárhelyiek nem hülyék, hanem az ország minden pontján élő emberek sem azok.

A békemenet szánalmas volt. Tájékozatlan, zombivá butított emberek, külföldről idehurcolt bérmasírozók mellett igen sok olyan ember is ott volt, aki magától nem ment volna. De mégis el kellett mennie, mert megzsarolták, mert tudja, hogy ezen múlik, hogy holnap lesz-e még állása. Ha nincsenek szervezett buszok, ha az önkormányzatok és munkáltatók nem szervezik – hogy ne mondjam: kényszerítik – az embereket, ha csak az lett volna ott, aki valóban ott akar lenni, önként, maga oldja meg az utazást, nem lett volna túl nagy a tömeg. Ezt pontosan tudja mindenki. Én is, a Fidesz is. Éppen ettől vannak pánikban.

Együtt szavalt Orbán Viktor a tömeggel – lelkesedik a propagandamédia. Aha, együtt. Orbán FELOLVASTA a himnusz első versszakát. Erre igazán büszke lehet pár tízezer magyar miniszterelnöke.

Régebben Orbán 15 millió magyar miniszterelnöke akart lenni. Aztán már 3 millió magyaré, majd 1,5-2 millióé (a saját szavazóbázisáról volt már csak szó), most pedig már csak a békemeneten résztvevők miniszterelnöke kíván lenni. Nagyon helyes egyébként. Szerintem a tegnapi förtelemmel elég sok honfitársamnál leiratkozott ez az ember arról a listáról, ahol – ha embersége okán nem is, de pozíciója miatt – még egy minimális tiszteletfoszlány kijárt volna neki.

Az Orbán nevű embernek tegnap óta semmi nem jár, még érintőlegesen sem. Nem tegnap óta, de tegnap óta minden kétséget kizáróan már csak egy önző kis pasas, aki hatalmas történelmi figura akart volna lenni, de csak egy senki lett végül, aki miatt emberek halnak meg, mert fontosabbak a stadionok, mint az egészségügy, aki miatt tömegével vándorolnak ki az országból az emberek, aki hazudik, harácsol, kirabolja az országot, lepaktál bárkivel, aki neki személyesen hasznot hajt. Megbukott emberként, megbukott politikusként és hamarosan meg fog bukni miniszterelnökként is. Akkor is, ha a közpénzből zabáltatott propagandisták teleordítják az országot a hazugságaikkal.

Nem, nincs háború körülöttünk. Béke van, normális élet van. A németek, angolok, franciák eddig is együtt éltek a bevándorlás kérdésével. Nem tegnap óta, hanem nagyon régen. Igen, vannak problémák, voltak és lesznek is. Meg fogják oldani, ahogy eddig is megoldották. Senki nem kér abból, hogy egy szereptévesztett hobbifocista mondja meg neki, hogyan éljen.

A lufi kipukkadt. A Fidesz több embert már nem képes fanatizálni. A Fidesz egy szélsőséges párt. A szélsőséges pártoknak közös jellemzője, hogy csak szélsőséges esetben jutnak hatalomra. Hitler hosszú évekig küzdött, minden eredmény nélkül. A hatalomra kerüléséhez szüksége volt egy súlyos világválságra. Ha az nincs, ma azt sem tudnánk, hogy élt valaha egy Hitler nevű elmebeteg.

Most nincs világválság. Nincs háború. Ami van, vagy ami annak látszik Felcsútról, az egy tetves nagy hazugság. Mesterségesen generált pánik, folyamatosan adagolt hergelés. Kommunikációval egy ideig hatalomban lehet tartani egy maffiakormányt is, de az emberek egy idő után ráunnak, hogy lövészárkokban éljenek, moslékot zabáljanak, rettegjenek és gyűlölködjenek.

Ezt én is tudom, de tudják azok is, akik egyetlen normális országban nem kerülhettek volna a kormánynak még csak a közelébe se, mert a normális polgárok nem engedték volna oda őket. A légvár szétesik. A haszonlesők rettegnek. Féltik a zsíros állásukat, az összelopott vagyonkájukat, az érinthetetlenségüket.

Tudja Orbán is, hogy vége van. A két nappal ezelőtti gyáva, szemét beszéd ennek köszönhető. A fenyegetőzés, a vérgőzös rikácsolás ennek a félelemnek a kivetülése. Fél. Retteg. És rettegnek a tányérnyalók, a szervilis szolgák is. Helyes. Vége lesz ennek hamarosan. Addig bátran írjanak, nyilatkozzanak, adjanak ki sajtóközleményeket, hazudjanak, ahogy a csövön kifér. És persze farokfelvágva fussanak a valóság elől. Most még tehetik. Hamarosan vége van. Ezt a rettegő kis embertől tudom, aki nem tudja fejből a himnuszt és aki két nappal ezelőtt kiírta magát minden értelmes ember életéből. Örökre.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.