Július 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Személyi testőrt minden világbajnok szélhámos mellé!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tessünk most azonnal a szívünkhöz kapni, felháborodni, levegő után kapkodni, és belekapaszkodni a nemzeti propagandába! Hallatlan, felháborító:

Életveszélyesen megfenyegették, nyilvánosságra hozták lakcímét és közösségi oldalát is feltörték annak a magyar nőnek, aki nemrég költözött haza Svédországból a bevándorlók miatt. Natalie Contessa korábban exkluzív interjút adott az M1-nek a támadásokról. A nő azóta személyi védelmet kapott, és ex-katonákból álló testőrök védik.

Érdekes módon, amikor a mi személyes adatainkkal élt vissza a pártállam revolvermédiája, akkor nem verte a nyálát egyik orgánum sem (hát hiszen ők maguk gányolták össze a személyeskedő hazugságokat, nehéz is lett volna), sem Georg Spöttle ufószakértő nemzetbiztonsági szakértő, aki ezúttal tragikus arccal mesélt a világbajnok szélhámos grófnő sanyarú történetéről a Migráns1 csatornának. Annak a közszolgálatilag hírhamisító pénznyelő kanálisnak, amelyik korábban exkluzív felületet biztosított a dühöngő elmebajnak:

A nap 24 órájában két személyi testőre van.

spottle

Georg Spöttle saját bevallása szerint – miután többször beszélt a Svédországból hazatelepült hölggyel – egy barátja segítségével úgy döntött, hogy személyvédelmet biztosít neki. Kapaszkodjunk, kapaszkodjunk, Spöttle megmondja a tutit: mivel a Natalie által felsorolt tényeket nem tudják cáfolni, ezért most megpróbálják a rossz hírét kelteni.

A balliberális oldalnak ez a tipikus lejárató kampánya. Bárki, aki kormánypárti, bárki aki a migráció ellen van, aki egy normális európai életet szeretne és ezt a nézetet képviseli, azt megpróbálják mindenképpen lejáratni és lehetetlenné tenni.

Drága emberek a nemzeti elhülyülésben! Leírom még egyszer, hátha néhány nappal ezelőtt nem voltam elég világos:

  • A saját bevallása szerint – Magyarországra menekülése előtt – Stockholmban dolgozó, metrón molesztált, csak a szerencsének köszönhetően meg nem erőszakolt Natalie Contessa af Sandeberg svéd hatósági iratok szerint soha nem élt a svéd fővárosban.
  • Svéd hatósági iratok szerint Svédországban számos konfliktusa volt, melyekből több büntetőügye származott. Távozása előtt több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie több sértettnek: hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért is elítélték Svédországban. Pszichológusnak, állatvédőnek és hivatalos személynek is kiadta magát, mielőtt elmenekült volna a fertőből, ahol állítólag 40 évig élt.
  • Natalie Contessa af Sandeberg azt elfelejtette megosztani a hálás közönséggel, hogy viszonylag régóta életvitelszerűen Magyarországon él. Már 2016 nyarán kibérelt hosszú távra egy lakást a Budai Várban, az Anjou Házban. Mint ahogy azt is elmulaszotta közölni, hogy viszonylag rövid időn belül összeveszett a tulajdonossal: telefonon és emailben zaklatta, végül százezres számlatartozással távozott. Rögtön miután közölte, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

Ha jól látom, hogy a közmédia kebelére borult Spöttle küldetése az, hogy az életveszélyesen megfenyegetett, látványosan zavart nő eddigi hazugságai után a további hazugságait is elhiggyük. Mert – mint tudjuk – ha minden másban hazudott is, abban biztosan nem, hogy Svédország a pusztulás földje. Spöttle úr a kötelező balliberálisozás közepette (mert mi lesz Spöttle úrral, ha bukik ez a kormány és nem lesz már szükség a közpénzből finanszírozott ordenáré hergelésére?) nagyvonalúan elfelejtette tudomásul venni, hogy itt egyvalaki van, aki a tényekkel szembemenve vagdalkozik. Az pedig nem a balliberális sajtó, hanem maga a szélhámos.

Spöttle úr lovagiassága indokolatlan és nevetséges, de legalább dühítő és pofátlan is. Mondhatnám azt is, hogy ne égesse szénné magát, Spöttle úr!

  • A nyilvánosságra hozott lakcím hazugság: egyrészt annyi jelent meg az egyik portálon, hogy budai Vár, Anjou Ház. Másrészt a társadalmi együttélés normáit hírbő sem ismerő nő botrányos körülmények között, fenyegetőzések után, tartozással távozott a bérleményből. Ezen túlmenően senki nem írta le, hogy momentán hol tartózkodik.
  • Ha a közösségi oldal alatt a gaz Facebookot tetszettek érteni, akkor pánikra semmi ok: az egyetlen ilyen nevű felhasználó (és vagyok annyira jó arc, hogy megörökítettem, de nem pakolom ide) oldalán pontosan azt látjuk, amit eddig is láthattunk. A nagy semmit. Illetve pár fotót. Beleértve a profilképet, amely elég nagy hasonlóságot mutat a Kontesszával. Meg egy kutyás fotót is. Amelyen az a két eb látható, akiket beköltöztetett a bérelt lakásába, csak éppen a tulajdonost elfelejtette értesíteni erről. Tehát pontosan az a két kutya, akikről a sajtó is cikkezett.
  • Az életveszélyes fenyegetés a fentiek tükrében értelmezhetetlen. Továbbra is. Az, hogy a közpénztelevízió egy szinte minden elemében hazug történettel próbálta meg alátámasztani Orbánék agybaját a Fidesz egyetlen kampánytémáját, és sajnos kiderült, hogy a történet szinte minden elemében hazugság, az önlejáratás iskolapéldája. Ezt a nőt nem kell lejáratni, ellehetetleníteni, fenyegetni. Ez önmagára nézve is veszélyes.

A pártpropaganda pedig ahelyett, hogy elengedte volna ezt a gyalázatos sztorit, egyre mélyebbre süllyed az elvtelenség, erkölcstelenség mocsarában. Nem simogatjuk a migránsokat, csak egyszerűen nem értjük, hogy az állítólag mindenki számára nyilvánvaló, valós veszélyt jelentő migrációs kérdést miért kell egy össze-vissza hazudozó, beszámíthatatlan, piti szélhámossal megtámasztani. Ez még Kósa Lajos vagy Rogán Antal egy nap alatt összehordott hazugságait is übereli.

Engedjétek el ezt a szánalmat, könyörgöm, és ne égessétek magatokat égessetek minket világ szégyenére!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!