Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szar lehet így élni, ahogy ti éltek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A minap egy kiváló vendégírás szerzője arról számolt be itt, ezen a felületen, hogy mikor jött el a pillanat, amikor az agya feladta a küzdelmet és fehér zászlót lobogtatva tette le a teljes fegyverzetét az állami média lábai elé. Amit szerzőnk esetében a Brüsszelbe kiszalajtott pártsajtó verőlegényeinek abszurd no-go zónás beszámolója váltott ki, azt én egy nappal korábban éreztem. Egészen pontosan ekkor:

Igaz, hogy a Fidesz szekrényéből kihulló csontvázak egymásra zuhanásának zajában ez most talán nem tűnik túlságosan fontosnak, szerintem ez minden idők egyik, ha nem a legsúlyosabb (közpénz)médiatörténeti pillanata volt. A szó legszorosabb értelmében döbbenetes. Ilyen sebészi pontossággal 12 percben még senkinek nem sikerült visszaadnia azt, amivel az egydimenziós orbáni propaganda harmadik éve butítja az országot. A túldimenzionált, fideszes forgatóköny szerinti hergelésbe átcsapó migránsozás egyetlen panelje sem hiányzott belőle. A mindmeghalunk életérzése drámai színekkel megrajzolt balladája volt ez arról, hogy Svédország gyakorlatilag egy háborús övezet, ahonnan mindenki menekül.

Bár ezt a kollégáimon kívül senki nem tudja megerősíteni, de a nyilvánvalóan túltolt történet kilógó lábának szaga már akkor megcsapta az orromat. Egy egyszerű Google-keresés már akkor is szépen megmutatta, hogy a fent látható hölgynek aligha volt keresnivalója Stockholmban, ahol fényes nappal nem lehet a metrón utazni, mert bármikor megerőszakolódhat az ember lánya. Mint kiderült azóta, ez csak a kisebbik baj, bár távolról sem elhanyagolható.

Natalie Contessa af Sandeberg szívszorító történetének mai, azaz aktuális fejleménye okán beszéljük meg ezt az ordas közpénz-szélhámosságot:

Egymillió megtekintés, 12 ezer megosztás fölött járt kedden este annak az M1-nek nyilatkozó svéd-magyar nőnek a videója, aki a migrációs helyzet és a biztonság hiánya miatt 40 év után költözött haza Svédországból. A közösségi oldal rövid indoklás mellett törölte a hirado.hu Facebook oldaláról a riportot.

A rendkívül népszerű interjú műsorra tűzése, illetve annak a közösségi oldalról való letiltása között eltelt három nap. Ezalatt a három nap alatt kiderültek olyan bűzös részletek a közszolgálati média propagandaanyagához modellt álló hölgyről, amelyekről sajnálatos módon a milliárdokból fenntartott hazugsággyár elfelejtett beszámolni, holott:

– A saját bevallása szerint – Magyarországra menekülése előtt – Stockholmban dolgozó, metrón molesztált, csak a szerencsének köszönhetően meg nem erőszakolt Natalie Contessa af Sandeberg svéd hatósági iratok szerint soha nem élt a svéd fővárosban.

– Ezzel szemben svéd hatósági iratok szerint Svédországban számos konfliktusa volt, melyekből több büntetőügye származott. Távozása előtt több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie több sértettnek úgy, hogy hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért is elítélték Svédországban. Pszichológusnak, állatvédőnek és hivatalos személynek is kiadta magát, mielőtt elmenekült volna a fertőből, ahol állítólag 40 évig élt.

– Azért állítólag, mert Natalie Contessa af Sandeberg azt elfelejtette megosztani a hálás közönséggel, hogy valójában nem három hete, hanem viszonylag régóta életvitelszerűen Magyarországon él. Contessa már 2016 nyarán kibérelt hosszú távra egy lakást a Budai Várban, az Anjou Házban, a környék egyik legdrágább épületében. Azt is elmulaszotta közölni a szavain (mint a gyümölcs a fán) csüggő/csüngő nézőkkel, hogy viszonylag rövid időn belül összeveszett a tulajdonossal: telefonon és emailben zaklatta, végül százezres számlatartozással távozott. Miután közölte, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

Bár a közszolgálati média – mai sirámát is beleértve – egyetlen szóval nem tért vissza ezekre a részletekre, meg sem próbálták cáfolni, megmagyarázni, hogy aki már jó ideje nem él Svédországban, ahol pitiáner bűnözőként tengette minden oldalról fenyegetett életét, mennyire lehet hiteles forrása és megmondhatója annak, amit ott az utóbbi 2-3 évben történt, a revolvermédia beleállt. Szügyig.

Hogy Soros és Simicska médiagépezete lejárató cikkekkel sorozza a migrációról beszámoló svéd-magyar nőt.

Hogy hat lejárató cikk jelent meg a magyar ellenzéki sajtóban arról a svéd-magyar nőről, aki a Magyar Televíziónak beszámolt a svédországi bevándorlási helyzetről.

Hogy a haladó média (…) beindította a Nagy Lejáratás Hadműveletét, vagyis a szokásos programot, amit mindig elindítanak, amikor valaki ellentmond a narratívájuknak és az alternatív üzenet másokhoz is eljut. Hogy teljesen mindegy, hogy a svéd-magyar nő szélhámos-e vagy sem, mert ha adott esetben minden másban hazudott is, a svéd közállapotokkal kapcsolatban igazat mondott. És különben is Svédország egyik kisvárosának sétálóutcája már tíz éve is olyan volt, mint Szomália.

Barátaim, de főleg ellenségeim a szervilis nyálcsorgatásban és a legordenárébb erkölcstelenségek bagatellizásában! Mivel sem Simicska, sem Soros kifizetési listáján nem vagyok rajta, nyugodt lelkiismerettel elmondhatom: szar lehet így élni, ahogy ti éltek.

Szar lehet, hogy erkölcsi hullák szájába adott hazugságokkal próbáljátok fenntartani azt a látszatot, amire az ország gatyája már ráment. Azt a hazugságot, hogy ennek az országnak a létező legnagyobb problémája a migránshordák küszöbön álló inváziója.

Szánalmas és undorító, hogy még azt a brutális káoszt is – amiből három éve jól éltek, amit minden fronton reggeltől estig hangoztatottok, amihez semmi kétség nem férhet, ami miatt az ország valós problémáival nem foglalkoztok, amivel a félhülye Kósa Lajosok, a dörzsölt Lázár Jánosok, a csillapítatlan étvágyú Orbán Viktorok szennyesét mossátok – csak egy hazug, zavart, szinte minden sebből vérző történetet előadó szerencsétlennel bírjátok alátámasztani.

Borzasztó lehet ebben a megkonstruált, hamis valóságban élni, ahol folyamatos felmentést kell keresni az előbb-utóbb kiderülő hazugságokra, ahol jelentéktelenné kell tenni a tényeket, ahol már nagyítóval sem lehet találni egyetlen tisztességes embert, akinek a múltja és a jelene annyira feddhetetlen, hogy a kamerák elé lehetne ültetni. Lehetőleg úgy, hogy öt perc alatt ne legyen kideríthető: valójában egy közönséges szélhámosról van szó.

Fájdalom, hogy az ilyen és hasonló, védhetetlen moslékban utazó úgynevezett közmédia fenntartására évente 80-90 milliárd forintot égettek el a közösből, és  közben van pofátok a tényeket szembeköpve azt óbégatni, hogy lejáratják a csalót. Nektek még a grófi sarjakból is csak a legalja jutott.

Gyalázat, hogy büszkék vagytok erre a minden elemében ocsmány közszolgálati félrevezetésre, az egymillió megtekintésre, a 12 ezer megosztásra.

Ez a vaskos médiatörténeti kilométerkő tökéletes lenyomata az egész rezsimnek, amelyik ennyire hülyének nézi a polgárait. Szégyen, hogy ez a riport egyáltalán helyet kaphatott a közmédiában. És siralmas története ez a Fidesznek is, meg annak, amivel zabáltatják és amivé tették ezt az országot. Az egyetlen szerencsénk, hogy Orbán legalább féknyúznak nem nyilatkozik.

Frissítés: Contessa már Magyarországon sem érzi biztonságban magát.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.