Július 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A ti pénzetek vagy a mi jövőnk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Betti, Gyula, Gábor, Feri, Peti, András és mindenki, aki ellenzéki pártvezérnek csúfolja magát (külön köszöntöm Lévai Katalint)!

Ígérem, nem leszek hosszú, hiszen most a korteskedés közepette nincs időtök úgysem hosszú monológokat olvasni.

Ennek ellenére a nép egyszerű fia-lánya úgy érzi, ti képtelenek vagytok megérteni a nyilvánvalót. Mi nem vagyunk ám olyan hülyék, mint ahogy az a Fidesz plakátjai alapján tűnik. És ti? Úgyhogy a pénztől való elesés és egyéb pártpolitikai sakkozások helyett egyet üzenek csak:

Fogjatok össze!

Minden egyéb esetben nemhogy az nem fog eldőlni, ki közületek a legerősebb, hanem ti lesztek azok a pártvezérek, akik Orbán Viktorral együtt elárultátok a demokráciát, és személyes ambícióitokért (pénz, hatalom) végképp a semmibe taszítottátok ezt az országot. És bár a törökgáborizmus szerint az összefogásra váró állampolgárok csalódni fognak, egy kicsit bízom abban, hogy készek vagytok igazi politikusokként viselkedni, ilyen módon pedig az ország érdekeit szem előtt tartani. Persze minden attól függ, mennyire vett meg benneteket a Fidesz.

Üdvözlettel:

Az állampolgár 

P.S.

Tudom pontosan, mennyi pénzt veszít egy párt azzal, ha akárcsak egy jelöltet is visszaléptet valaki más javára.

Tudom, hogy valamilyen formában el akarjátok dönteni, ki lesz a Gyurcsány-Molnár párharc győztese, illetve hogy mi lesz Vonával.

Tudom, hogy egy normális helyzetben nem elvárható egy párttól, hogy mindenkivel összefogjon.

De ti meg tudjátok, ugye, hogy ez nem egy normális helyzet? Soha ilyen alkalom nem lesz arra, hogy megmutassátok, nem vagytok ti olyan gyíkok, mint amilyennek látszotok. A döntésetek a magyar demokrácia egyik fordulópontja, egyben a nagykorúságotok vagy éppen a kisstílűségetek bizonyítéka is lesz.

A ti pénzetek vagy a mi jövőnk. Kell még mondanom valamit, Ildikó?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!