Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


De mi lesz a kerítéssel?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! A mai napon a parlament megkezdte a Sargentini-jelentés megvitatását, amelynek pontosan annyi értelme volt, mint amennyit ezt olvasva gondolnánk, vagyis semennyi. Ugyanis azt az EP már elfogadta, a magyar parlamentnek pedig nincs mit tárgyalnia az ügyben, ugyanis azt visszavonni nem tudja. Még maga Orbán Viktor sem, bármennyire is szeretné.

Visszautasítjuk a Sargentini-jelentésnek nevezett hazug bevándorláspárti vádirat rágalmait. Visszautasítjuk a jelentést, amely azért támadja Magyarországot, mert nem fogadott be bevándorlókat.

A Fidesz tehát visszautasít mindent és mindenkit, meg amúgy is Soros. A valóság persze őket nem érdekli – miszerint a Sargentini-jelentés a magyar kormány tevékenységét ítéli el, a bevándorláshoz még csak köze sincs – hisz akkor nem lehetne mit visszautasítani, támadni és megvédeni tőle. Továbbra is kretének ülnek a magyar parlamentben, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne ott, ha normális körülmények uralkodnának Magyarországon. Csak sajnos ugye erről szó sincsen, immár évek óta.

Ezt is jól bizonyítja Böröcz László Fidelitas elnök parlamenti felszólalása, mely tökéletesen megmutatja a hazai politika színvonalát. A Fidelitas ugyanis már egy fiatal generációt képvisel, ami azonban úgy tűnik messze nem jelenti azt, hogy új fajta látásmóddal, esetleg talán egy krokodilénál nagyobb aggyal rendelkeznének:

Tisztelt képviselőtársaim, tisztelt Ház. Először is Ujhelyi képviselő úr, önnek mindenhez joga van, de ettől ön még egy hazaáruló. Már csak azért is bátorkodom ezt mondani, mert a Facebookon, az utcákon, a tereken, a villamoson az emberek önről pontosan így beszélnek.

Böröcz László a fiatal demokraták tökéletes példája, erre érdemes tehát számítani a közeljövőben is.

Halász Jánost, a Fidesz éppen aktuális bábját – a sok közül – ismét sikerült hazugságon érni. Ezúttal azonban a hazugságot alátámasztandó jogerős bírósági ítélet is született, amely kimondja: Halász János szándékosan hazudott. Hazudott, mert ez állt az állampárt érdekében és hazudott, mert a főnök erre utasította, amit ő készségesen teljesített is. A pert ezúttal is a Helsinki Bizottság indította, majd nyerte meg a Fővárosi Ítélőtáblán. Lassan már számon tartani is nehéz lesz, hány esetben mondta ki a bíróság hogy a Fidesz, vagy annak valamely médiuma szándékosan, a szavazók megvezetése érdekében hazudott. Ez a kormánypárt politikája immár évek óta és úgy tűnik, ők ezen nem kívánnak változtatni, ugyanis minden büntetést megér az, hogy az embereket hülyének nézzék.

Mint kiderült, eddig egy árva forint sem folyt be a kormány nagy terve, a bevándorlási különadó bevezetése óta. Hamarosan megkezdhetjük hát a rettegést, hisz ha nem lesz költségvetés arra, hogy fenntartsák azt a kerítést, ami megvédi Európát a migránsok millióitól, akkor bizony a keresztény földrész el fog esni. Azt pedig, hogy ez mennyire igaz, az alábbi hír mutatja tökéletesen.

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai szerint az idei első négy hónapban közel 14 ezer tartózkodási kérelmet adtak be munkavállalás céljából. Ez duplája a tavalyinak és triplája a 2016. január-áprilisi időszaknak.

Hogy ez mégis mit jelent? Itt vannak a migránsok! Könyörtelenül eltiporják a keresztény Magyarországot. Beözönlenek minden irányból, hogy munkánkat és asszonyainkat elvegyék, miközben azt sem tudják ki az az Attila. A lovon hátrafelé nyilazásról már nem is beszélve. Tűrhetetlen. Tehát nem elég, hogy Rogán Tóni több ezer külföldit telepített kicsiny hazánkba, már mindenféle külföldi jöttmentek is munkáért kuncsorognak a gazdasági csodát véghezvivő Magyarországon.

Napközben a Honvéd Kórház orvosigazgatója beadta lemondását, ami megint csak a világszínvonalú magyar egészségügy egyik iskolapéldája. Aggódni persze nem kell, ugyanis a kórház máris kiadott egy közleményt, miszerint:

A Honvédkórházban a magas színvonalú szakmai tevékenység és betegellátás a továbbiakban is biztosított” – közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Olyan magas az a színvonal, hogy senki nem képes azt megugrani, ugyanis sorban távoznak onnan az orvosok, nem beszélve azokról a betegekről, akik-e magas színvonalnak hála már nem élhették meg a másnapot. Lehet persze napról napra azt hazudni, hogy minden rendben van, de egyszer eljön az az idő, amikor már a Fidesz fanatikusok is kételkedni fognak. De legalábbis a remény még él bennem, hogy van ilyen forgatókönyv is.

Az EP, vagyis pontosabban Szanyi Tibor EP képviselő ismét megtámadta a hazát. Hazaárulóként ugyanis képes volt egy olyan törvényjavaslatot a parlament elé vinni, ami 25%-ban maximalizálná az áfakulcsot. Magyarországon ugye ez az áfakulcs 27%, amiből az államnak telik minden jóra. Stadionra, Gucci órára, Gellérthegyi kastélyra és sok minden másra is. Egyébként Európában Magyarországon – nagy meglepetésre – a legmagasabb az áfakulcs. Ha az EP megszavazza ezt a javaslatot, az forint milliárdokat vehet ki olyan jó sorsú emberek zsebéből, mint Tiborcz, Lázár vagy épp Ráhel. Ezt pedig ugye senki sem akarná?

A cikk végén pedig egy csodálatos gondolatot szeretnék megosztani minden olvasónkkal, melyet Oláh Gellért, a 888 Bayer díjas újságíró jegyez, miszerint :

 Az igazság az, hogy 2015-ig az újságírás Magyarországon csak baloldali volt. Ez pedig tény!

Hogy ebből mi is következik? Nincs jobboldali médiafölény. Pont.

Lássuk mai cikkeinket:

Akkor tehát a tízparancsolat mégsem akadályozza meg az egészségügyben uralkodó káoszt?

A pofám szakad le és ez most nem is költői túlzás

Budapesti impressziók, avagy a duplán „forditott kultúrsokk”

Jövőbelátó intézet

A rinocérosz fenekéről

Akinek nem tetszik, az meg bekaphatja

A holló

A nap kommentje pedig Tomasé:

Kedves Szonja, vegye fel a kapcsolatot Garancsival (alternatíva: Mészárossal), mindig akad egy-egy szabad hely a gépükön. (Az meg úgyis felszáll….)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.