Június 20,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A pofám szakad le és ez most nem is költői túlzás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,229,495 forint, még hiányzik 1,770,505 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megnéztem ezt a videót és bevallom, tátva maradt a szám. Ha a szemrebbenés nélküli hazugság, a parttalan, korlátlan pofátlanság szobrát valaki valaha el akarja készíteni (miért akarná?), tökéletesebb modell biztosan nincs Orbán Viktornál.

Odaül ez az ember a maga kreálta idősszervezet közepébe és miközben belehány a nyugdíjas társadalom arcába, a szeme sem rebben. El sem szégyelli magát, még futólag sem. Azt mondja ez a félelmetesen alattomos figura az elégedetten mosolygó házi nyuggereinek, hogy itt most mindjárt kitör a jó világ. Ő elintézte. Mert egyrészt fizet nekik nyugdíjprémiumot (helló, röfik, úgy vannak a számok), másrészt ezután majd kaphatnak fizetést és nyugdíjat is. Mert ő egy jó ember és micsoda igazságtalan dolog az, hogy elvették a nyugdíjat, ha valaki dolgozott? Na de most, hála a puritánságáról, igazmondásáról, becsületességéről híres felcsútinak más világ köszönt a nyugdíjasokra.

A pofám szakad le és ez most nem is költői túlzás. Az a figura mondja ezt, aki egyszemélyben felelős azért, mert a nyugdíjasoknak választani kell a nyugdíj és a fizetés között. Kivéve Harrach Péternek, mert ő szemrebbenés nélkül felvette a fizetést is, a nyugdíjat is és még bele is röhögött a pedagógusok, orvosok, bírók arcába, akiktől ezt megtagadták. Az az ember beszél úgy, mintha valaki – gyurcsánybajnailiberálisok – elvette volna a nyugdíjasoktól a nyugdíjat és ő, mint a nagylelkű várúr most visszaadja, aki saját maga vette el. Senki más, az Orbán-kormány vezette be azt a szemétséget, hogy közalkalmazottként vagy nyugdíjat kap az ember, vagy fizetést, egyszerre a kettőt nem. Mert el kellett üldözni a bírókat, a pedagógusokat, az egyetemi oktatókat, az orvosokat. Mindenkit, akinek elég tapasztalata és elég esze van hozzá, hogy átlássa ennek a bűnbandának a kártékony működését. Járulékos haszonként így lehetett papíron csökkenteni a munkanélküliséget.

Most pedig munkaerőhiány van, jól jönnének az idősek. Úgyhogy van pofája a kivénhedt focistának azt mondani, más élet jön most a nyugdíjasokra, akik joggal várják el, hogy ha nyugdíj mellett dolgoznak, akkor ne büntesse, hanem támogassa őket ebben az állam. Eszem faszom megáll! Aki ezt a geci szabályt kitalálta és bevezette, most úgy tesz, mint aki nagy jót cselekszik, amikor eltörli ezt a mocskos, az első pillanattól kezdve szemét szabályt. És elégedetten röfög, hogy micsoda jó ember ő. És az egész bagázsban ott körülötte egyetlen ember nincs, aki ki merné nyitni a száját és megkérdezné a hazugot, hogy miért néz hülyének mindenkit? Milyen alapon, milyen jogon? Ki a fészkes fene ő és miért gondolja, hogy az idők végezetéig meg tudja úszni a hazugságokat, az aljasságokat?

Eleve, milyen vastag bőr kell ahhoz, hogy az, aki egy ilyen szemét szabályt bevezet és ugyanő később eltörli, akkor jótevőként ünnepeltesse magát? A nyugdíjprémium szintén nem a kormány, pláne nem Orbán Viktor jótette. Azt a Bajnai-kormány vezette be – egyébiránt a 13. havi nyugdíj kivezetésének kompenzálására, de ebből Orbánék annyit böfögnek bele a társadalom fülébe, hogy a rohadékbalosok elvették a szegénymagyarkisnyugdíjastól a 13. havi nyugdíjat, bezzegafidesz nyugdíjprémiumot fizet – törvény kötelezi rá a Fidesz-kormányt is. Szó sincs arról, hogy a focimeccsről focimeccsre röpködő hazudós kisember mérhetetlen szociális érzékenysége, embersége, bármi pozitív tulajdonsága csúcsosodna most ki. Mégsem jut eszébe senkinek, hogy szembesítse a tényekkel.

Én azt is megkérdezném tőle – ha már ott vigyorognék dísznyuggerként – hogy miből fizeti a nyugdíjprémiumot? Az ellopott magánnyugdíjakból, vagy azt már elköltötték (jó, ellopták) és hitelből inkább?

Ideje lenne már befejezni az indokolatlan udvariaskodást. Rohadtul nem szolgált rá Orbán. Bátran nevezzük annak, ami. Hazug, tolvaj gecinek. Az ilyet nem áhítattal kell hallgatni, hanem a képébe tolni az igazságot és kiröhögni. Erre szolgált rá, ezt érdemli. Semmi mást.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!