Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rogán Antal kisimult

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! A kormány épp Kötcsén tartja az évente megrendezett polgári pikniket, ahova minden fontos ember meghívást kap. Így lehetett ott idén is Schmitt Pál, valamint Jeszenszky Zsolt. Ők fontosak, Orbán Viktornak legalábbis biztosan. Természetesen a tápanyagot most is Németh Szilárd biztosította a Fidesz konyhatündére minőségében. A mai specialitás marhapofa pörkölt volt, mely természetesen jó magyar bográcsban készült. Sajnos ezúttal sem derült ki, hogy mennyire volt sikeres az étel, esetleg Orbán Viktornak ízlett-e, ugyanis a sajtó munkatársai idén sem juthattak be a bulika szigorúan zárt helyszínre. Sebaj, lássunk inkább egy pár fotót a nemzeti elitről.

Fotó: MTI

A képen Rogán Antal, a daliás hős látható. Korábbi ráncai a Fidesz kétharmadon követően kisimultak.

Fotó: MTI

Szájer József divatosan felöltözve – az a bevásárlószatyor a net tanúsága szerint 300 eurót, vagyis közel 100 000 forintot ér – dobja be adományát a híres kötcsei adománygyűjtő gömbbe

Fotó: MTI

Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista épp polgárt pukkaszt, Orbán Ráhel 1,2 milliós szerelését meg inkább hagyjuk is.

Rogán Büszke Antal, ha már ott volt, nyilatkozott is szépen az ott megjelent sajtó képviselőinek, akiknek a következőket mondta el:

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen.

Mivel ez nem volt elegendően megnyugtató, Rétvári Bence is kifejtette véleményét az ügyben:

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a találkozó előtt azt mondta: az EP-választáshoz közeledve láthatóan élesedik a bevándorlásról szóló vita, egyértelműbbé válik, hogy kik vannak a bevándorlás mellett és ellene. „Minket kötelez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción, a népszavazáson és az országgyűlési választáson mondott véleménye” – tette hozzá.

Kötcsén természetesen a legfontosabb téma a bevándorlás lesz. Egy szó sem fog esni az egyre kilátástalanabb egészségügy helyzetéről, sem pedig az oktatás hanyatlásáról. A tanárhiány meg ugye kit érdekel, az nem is létezik, így beszélni sincs értelme róla. A kilakoltatások, esetleg az otthon családtagjaikat ápolók helyzete sem érdekli túlzottan a kormánypártot, a bevándorlás ugyanis mindennél és mindenkinél fontosabb továbbra is.

A tegnapi tömeges felmondást követően – amikor is az ajkai kórház összes nővére beadta felmondását – a mai napon a győri Rába hotel összes pincére mondott fel. Megtehették, mivel a határon túl minimum a kétszeresét keresik meg mostani fizetésüknek. Tehát munkahely lehet, hogy valóban van idehaza, azonban nem mindegy, hogy 150 ezret, vagy pedig 300 ezer forintot keres valaki ugyanazzal a munkával. Ameddig ezt nem fogják fel az illetékesek, addig a munkaképes dolgozók inkább emigrálnak, mintsem éhbérért itthon maradjanak. Ez természetesen továbbra sem egy olyan probléma, mely bármilyen szinten is lázba hozná a kormányt. Ők munkahelyeket teremtettek, a többit már oldja meg mindenki magának.

Ellenzéki képviselők egy csoportja bemehetett a lezárt egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola épületébe, ahol ugyan fotót nem készíthettek és újságíró sem tarthatott velük – egy közintézménybe vajon miért is nem lehet bemenni? -, a túra végén azonban beszámoltak az ott látottakról. A tankerületi igazgató szerint azért nem javították ki a beázott tetőt ezidáig – több mint egy éven keresztül -, mert nem találtak hozzá kivitelezőt. Hát hogyne, persze. Noha ezek szerint még a felújítás sem kezdődött meg, a mentési munkálatokhoz már hozzáláttak:

A gépészmérnök végzettségű Földvári Győző szerint még a termek kiszárításához is dilettáns módon kezdtek hozzá: ahogy odabent látta, hőlégbefúvással próbálják szárazzá tenni a falalkat, ami viszont csak növeli a párát, arról nem is beszélve, hogy a nedves, penészes, itt-ott már gombás falak milyen káros hatással voltak eddig is a gyerekek és a tanárok egészségére.

Emellett kiderült még egy érdekes adalék arról az iskoláról, ami az egri tankerületi igazgató szerint az elmúlt napok esőzéseinek következtében ázott be:

A tanárok távolról, bottal kapcsolgatták a villanyt hónapokon át, nehogy megrázza őket az áram.

Tehát az életveszélyes helyzet hónapokon keresztül fennállt, az pedig már csak a szerencsének köszönhető, hogy sem tanárt, sem pedig diákot nem rázott meg az áram.

A végére pedig egy igen vicces témát tartogattam. Egy finnugor nyelvész Orbán Viktor szavain keresztül muatatta be, mekkora ökörség volt az állítania a miniszterelnöknek, hogy a magyar nyelv rokonságban áll a türk nyelvekkel.

Lássuk mai cikkeinket:

Mire ez a nagy felhajtás, jóemberek?

Igen, nem, tartózkodom – Igen. Nem tartózkodom 

Új magyar exodus

Már kevesebbel is beérik az elvtársak?

Meddig húzható az egy gatya spárgája?

A magyar emberek többsége határozottan elutasítja. Azt, amiről meg sem kérdezték

Litánia

A nap kommentje Ágnestől:

Határozottan állítom, hogy a magyar emberek többsége NEM olvasta a Sargentini jelentést, sőt halvány lila gőze nincs arról, hogy miről szól. Hacsak nem annyi, hogy „báncsák a magyarokat”, slussz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.