Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki nyugodjon le, Szijjártó Péter biztonságban van!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Ezentúl nem kell álmatlanul forgolódnia annak, aki izgult Szijjártó Péter testi épségéért. A Klubrádió ugyanis észrevette, hogy a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelentek szerint hamarosan a TEK fogja védeni Szijjártót, nem kevesebb, mint évi fél milliárd forintért. Fontos is ez, mert már eddig is több merényletet hiúsítottak meg országunk tarajával szemben. Jah nem, ilyen nem történt. Akkor biztosan a medvék lehetnek a hunyók. Lényeg a lényeg, ezentúl nem csak Polt Péternek és Orbán Viktornak jár a TEK-es védelem, hanem a külügyminiszternek is.

Ha sokallnánk a fél milliárd forintot gondoljunk csak arra, hogy ezután biztonságban tudhatjuk nemzetünk külügyének vezetőjét. Már ha a TEK kommandósai nem lövik véletlenül hasba egymást, miközben eltévednek a belvárosban. Jó helyre kerül hát az a fél milliárd forint, hisz hol lehetne annak jobb helye?

Emlékszünk még Orbán multik elleni harcára? Arra amikor a mocskos külföldi vállalatokat kellett nemzetileg utálni, mert tönkreteszik a jó magyar árukat? Ugyan Orbán háborúról és megtorlásról beszélt, a valóság mégis ismét mást mutat. 2010 óta ugyanis több mint 300 milliárd forinttal támogatta meg a multikat az Orbán-kormány. Tehát rohadjon meg a Heineken, a Lidl és az Aldi, de azért adjunk nekik adókedvezményeket, mert hát szükségünk van rájuk. Olyan ez mint a Brüsszel elleni harc, miközben ők tartják fenn a gazdasági növekedést – nem mellesleg Mészáros Lőrincet is – rohadjanak meg, mert mocskos Brüsszel. Logika tehát továbbra sem lelhető fel a kormány kommunikációjában.

A Magyar Narancs egy videófelvételt mutatott be, melyen Ungár Péter, anyját meghazudtoló bizonyossággal mondja bele a kamerába, hogy ő bizony sikeresen átverte Ron Werber tanácsadót. Nem megemlíti, esetleg halkan belesuttogja a mikrofonba, dehogy. Büszkén, felemelt fejjel mondja el, hogy tudatosan verte át egykori tanácsadójukat.

Én ezt azért írtam úgy alá, hogy erre semmilyen jogom nem volt, hogy semmilyen módon ne legyen ez jogilag kötelező érvényű ránk nézve azt követően. Valószínűleg ez még a bírósági perben nagyon jól fog nekünk jönni.

Ungár azért írta alá a szerződést, hogy ne kelljen kifizetniük az izraeli tanácsadót. Ezt egyébként valóban nem is tették meg, ugyanis nem fizették ki Werber tiszteletdíját, költségeit, és a tanácsadó szerint a neki járó sikerdíjat sem. Nem mellesleg a Magyar Narancs által megkérdezett jogász szerint a szerződés aláírása polgári jogilag álképviseletnek, büntetőjogilag pedig csalásnak minősülhet. Jó úton halad az LMP, már ha a célja a totális megszűnés.

Volt ma egy Merkel-Orbán találkozó is Berlinben, ahol a két vezető a legtöbb dologban egyetértett, a menekültkérdés kivételével. Ez pedig továbbra is annak a jele, hogy Merkel számára túl fontos Magyarország ahhoz, hogy példát statuáljon és kimondja valós véleményét Orbán politikájával kapcsolatban. Ez a viselkedés árt Magyarországnak és árt az Európai Uniónak egyaránt. A folyamatos beszólogatások és dorgálások ugyanis nem fognak semmire vezetni, ha nem társulnak valós tettekkel. Azzal, hogy a legtöbb európai politikus hagyta Orbánt rombolni, teret adott a nacionalizmus elharapódzásának. A rombolás mértéke már eddig is felmérhetetlen volt, kérdés, hogy ez meddig tűrhető.

A Facebok ma is szépet ment. Az elmúlt hónapok botrányait követően ugyanis sikerült gyűlöletbeszédre hivatkozva letiltania a július 4-e kapcsán a Facebookra sokak által feltöltött függetlenségi nyilatkozatot, valamint letiltotta azokat is, akik-e gyűlöletbeszédet posztolták. A már évek óta túl nagy hatalommal rendelkező közösségi média-óriás ezúttal tehát fullba nyomta a kretént. Ezúton is gratulálunk Zuckerbergnek és egyúttal kíváncsian várjuk mi lesz a következő, amit tiltani fognak.

Lássuk mai cikkeinket:

Más körülmények között a fejemet verdesném a falba, de ezen már csak röhögni tudok

A magyar propagandamédia leváltja a spanyol kormányt 

Ez már régen nem kétmillió ember további nyolcat megnyomorító sötét magánügye

Távirat az orosz elnöknek

Viszonzatlan barátság

Amúgy köszönik, felveszik a nyugodt megélhetéshez bőven elegendő fizetésüket és igénybe veszik a nekik járó extra juttatásokat

Anyám a mosásban gyászkoszorú

A nap kommentje pedig Lucáé:

Végülis ha nincs a feladatainak megfelelő kormányunk, van egy propagandagépezetünk, ami úgy tesz, mintha minden rendben lenne.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.