Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar propagandamédia leváltja a spanyol kormányt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az úgy van, hogy külföldről ne ugasson bele senki a mi iszonyúan nemzeti belügyeinkbe, mert a fehér keresztény gyökereinket, a nemzeti büszkeségünket és a szuverenitásunkat nem adjuk, az a legnagyobb kincsünk. Na jó, azért lehet külföldről belepancsolni a választásba és akár el is dönteni, hogy ki legyen kormányon, de persze csak akkor, ha a jelenlegi maffiára szavaz a kedves külföldön élő és adózó polgár. Sőt, akár a saját két kezünkkel hurcolunk ide olyanokat, akik még csak a nyelvünket se beszélik és ők is bátran beleugathatnak, milyen politikai rendszer legyen itt, már persze ha a megfelelő helyre húzzák az ikszet. De senki más nem szólhat bele, mert mi büszke nép vagyunk! Coki, hülyék!

Mi azonban bármikor, bármibe beleugathatunk, mert nekünk az keresztényi jogunk. Sőt! Kötelességünk. Mert tájékoztatni kell a híveket arról, hogy a szögesdróton túl rothad a világ. Támadnak a gyilkos ballibek, Európa elesett, már csak Orbán Viktor áll az apokalipszis és a kéményen dolgozó kisember között, mint végső védőbástya, zászlóshajó és húzómotor.

Ezeket a baromságokat nem én gondolom, propagandistáék gondolhatják így. Ugyanis a zorigó és nyolcaska nem bír belenyugodni abba a kétségkívül fontos és magyar véleményt igénylő helyzetbe, hogy Spanyolországban megbukott a korrupt kormány. A franc tudja miért szerették őket fideszék, mert például a spanyolok egy jó része nem szerette őket, de ez az ő dolguk. Ahogy az is, hogy amikor bebizonyosodott, hogy számtalan korrupciós ügyben érintett a kormányfő is – és a pártja is -, úgy döntöttek a parlamenti pártok, hogy megvonják a bizalmat a kormánytól.

Értem én, hogy veszélyes üzenet ez a magyar embereknek. Mármint az, hogy a korrupció rossz, a korrupt geciket ki lehet penderíteni a hatalomból és még akkor sem dől ki a világ feneke, ugyanis van élet akár a kormányváltás után is. Azt nem igazán értem, hogy egyrészt mi köze a fideszes propagandistáknak a spanyolok döntéseihez, másrészt miért kell ordenáré módon hazudozni. Még akkor is, ha Soros György Spanyolországban járt. Én is jártam már ott, mégsem döntöttem meg a rendszert.

Aligha vitatható, hogy Sánchez súlyos bukásoktól terhelt politikai karrierjének a csúcsára ért, ám ezt nem a választóknak köszönheti.

Talán ezért is alakulhatott úgy, hogy ilyen meglepő vakmerőséggel és elánnal vágott bele minden hagyományos érték lerombolásába, a spanyol érdekek kiszolgáltatásába.

Írja nyolcaska. Azt elfelejti megemlíteni, hogy Spanyolország hagyományosan befogadó ország. Eddig is, az előző kormány idejében is fogadták a menekülteket is, a migránsokat is. Ebben a tekintetben  semmi nem változott. Ez a barcelonai városháza. Az a felirat évek óta ott van:

Ahogy Madridban is:

La Coruna, Valencia és Palma csatlakozott:

Spanyolország nem Magyarország. A tartományok meglehetősen nagy önállóságot élveznek. Többek között bizonyos adókat is saját hatáskörben állapítanak meg. A központi kormány befogadhatja akár az Aquariust, akár más hajót, a tartományok visszautasíthatják. És ez fordítva is igaz. A spanyolok nem a fővárosba mennek hőbörögni, ha valami nem tetszik, hanem helyben, a tartomány vezetőit vonják felelősségre. Éppen ezért tudnak egy csomó dolgot elérni, ami Magyarországon elképzelhetetlen lenne. Vagyis elképzelhető lenne, ha az önkormányzatoktól nem vonta volna meg az Orbán-kormány az önállóságot. De megvonta. Nem Nógrád megye, nem is Salgótarján dönt helyi ügyekben, hanem Orbán Viktor. Innentől kezdve pedig a felelősség is teljes egészében Orbán Viktort terhelné, ha lenne benne annyi becsület, hogy a hatalom és a pénz mellé kérné azt is. De nem kéri.

Elhiszem, hogy a mindentől folyamatosan rettegő hívek félelmét valamivel táplálni kell, de nem érzik visszásnak a helyzetet, hogy ugyanaz a magyar lakájmédia ugat bele más ország belügyeibe, amelyik üvöltve tiltakozik, amikor valaki a magyarországi helyzetről véleményt mer mondani? Pláne hogy amit a propagandisták művelnek, az legtöbb esetben nem is vélemény, hanem hazugságokra épített uszítás és félelemkeltés.

Szánalmas társaság.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.