Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Távirat az orosz elnöknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,105,377 forint, még hiányzik 894,623 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, Oroszország
A magyar miniszterelnök hozzád megy. Stop. A foci világbajnokságra. Stop. Ha segíti Isten. Stop. Segítse. Stop. Nekünk nem kell Orbán Viktor. Stop. Neked való. Stop. Jó elvtárs. Stop. Mindent megcsinál. Stop. Mintaállam mintapolgára. Stop. Mindenhez ért. Stop. Ifjúság. Stop. Turisztika. Ingatlanok. Mezőgazdaság. Dohányüzlet. Nők. Stop.

Igénytelen. Stop. Palotából elég 3-4. Stop. 1-2 tengerparti nyaraló. Stop. 2 magánrepülőgép. Stop. Hadd szálljon. Stop. El. Stop. Jó autók. Stop. Lexus IS, Mercedes-Benz GL 350, Audi Q7,  BMW X6. Stop. Még és még. Stop.

Ajánld neki. Stop. Stadion kell. Stop. Sok. Stop. Nektek minek? Stop. Magyar foci=világszínvonal. Stop. Legyen övé a Szpartak Moszkva. Stop.Választási simisumis. Stop. Jó neki a rubel. Stop. Is. Stop.

Kicsit gázos. Stop. Beválik. Stop. Nektek. Stop. Küldünk még. Stop. Lázár Jánost. Stop. Rogán Antalt. Stop. Kósa Lajost. Stop.  Semjén Zsoltot. Stop. Katolikus. Stop. Ciki? Stop. Vannak sokan. Stop. Élveznéd. Stop. Szeret téged. Stop. Sorost nem. No György. Stop. Vigyázz vele. Stop. Túltesz rajtad. Stop.

Tele van a tökünk. Stop. Vу нас много чего. Stop.

Érted? Stop. 

Tiéd. Stop. Vigyázz rá. Stop.

Cила, здоровье, Putyin. Stop.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!