Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fejenként 1750 forintot fizettünk azért, hogy átverjenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindenkinek szép jó estét! A G7 nevű gazdasági portál kiszámolta, mennyit buktunk mi, adófizetők a letelepedési kötvénybiznisszel. Azzal az üzlettel, melynek hozományaként több tízezer Európai Unión kívüli állampolgár kapott letelepedési engedélyt hazánk területén. Ezzel sokszor bűnözőknek és csalóknak adva lehetőséget arra, hogy beléphessenek az Unió területére. A magyar állam – pontosabban a magyar adófizetők – 17,5 milliárd forintot buktak ezzel a nagyszerű üzlettel, mely Rogán Antal világhírű feltaláló fejéből pattant ki. Na, maga a kötvénybiznisz persze nem volt veszteséges, hisz ismeretlen hátterű off shore cégek bődületeset kaszáltak a tranzakciókon, ők ugyanis 156,2 milliárd forinttal lettek gazdagabbak.

Közel 20 000 Unión kívüli állampolgár fektetett be legalább 300 ezer eurót letelepedési kötvényekbe, hogy cserébe letelepedési engedélyt kapjanak. Ezeket az embereket sokszor át sem vizsgálták, ellentétben az illegális bevándorlókkal és menekültekkel. Az államot nem érdekelte, hogy az ukrán, vagy a kínai maffia emberei voltak-e azok, akik letelepedési engedélyt vásároltak, őket mindössze a pénz érdekelte. Tehát nem elég, hogy potenciális bűnözőket szabadítottak rá a magyar állampolgárokra, de tették ezt úgy, hogy ezért nekünk konkrétan még fizetnünk is kellett. Ha valami bűncselekmény, hát ez az.

A Fidesz ismét gondba került, a támadás hátterében pedig nem más, mint maga a patás ördög, Soros György áll. Az általa korábban 100 millió dollárral támogatott Human Rights Watch ugyanis azért fog kampányolni, hogy az Európai Néppárt zárja ki soraiból a Fideszt. Az HRW az Egyesült Államok legjelentősebb emberi jogvédő szervezete, így a szava is igen jelentős. A kampány apropója a szervezet szerint a CDU és a CSU semmittevése Orbán demokrácia romboló tevékenységével szemben. Az HRW szerint eljött az ideje annak, hogy a német pártok végre állást foglaljanak. Vagy továbbra is szó nélkül tűrik, ahogy Orbán elterjeszti Európa szerte a gyűlölet politikáját, vagy pedig tesznek ez ellen és kivágják a soraikból a Fideszt. Kíváncsian várjuk reagál-e az Európai Néppárt vezetése az HRW kampányára.

Józsefvárosban hamarosan polgármesterválasztást tartanak, így a Kubatov-listák azonnal működésbe léptek. Néhány órával az aláírásgyűjtések megkezdése után Sára Botond, a Fidesz jelöltje 2000 ajánlással érkezett vissza, mely a szükséges előírás csaknem hétszerese. Hát mi a siker, ha nem ez? Sára ellenfele az a Győri Péter lesz, aki a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője. Ezt azért is fontos megjegyezni, mert Sára Botond jelenlegi alpolgármester a Józsefvárosi kilakoltatásokban nagy örömmel segíti társát, Kovács Mátét. Ezzel áll szembe Győri Péter, aki mögé a teljes ellenzék egy emberként állt be, mint ahogy azt megtette az V. kerületi időközi önkormányzati választáson is. Ott Nagy Béla pedagógus mögé állt be a teljes ellenzék, hogy támogassák a belvárosban már 20 éve tanító férfit.

Tegnap délután egy olyan tragédia történt, melynek eredményeként legalább 15 gyerek maradt árván vagy félárván. Arról a ceglédberceli balesetről van szó, amelyet egy gondatlan, a telefonján facebookozó sofőr okozott. Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó olyan halálos baleset ez, melyet telefonálás, sms küldés, vagy valamely közösségi oldalon való böngészés okoz, ahelyett hogy a sofőr azzal lett volna elfoglalva, hogy az utat figyelje. A vezetés közben való telefonálást nem azért bünteti – jó esetben – a rendőrség, mert nincs jobb dolga, hanem pont a hasonló esetek elkerülése céljából. A tegnapi napon családok hullottak örökre darabokra, mindenki gondoljon erre, amikor legközelebb vezetés közben a telefonjáért nyúl, mert épp unatkozik, vagy egy fontos üzenetet kapott. Semmi, ismétlem semmi sem fontosabb annál, mint hogy az utat figyeljük vezetés közben. Őszinte részvétünk minden hozzátartozónak és reméljük, nem fog még csak hasonló sem előfordulni az elkövetkezendő években.

Lássuk mai cikkeinket:

De senki nincs aki visszakérdezhetne, ezt így mégis hogy?

Vajon Semjén Zsolt mikor lesz ennyire tökös?

Ezért van elege a választóknak a politikából és az ellenzéki pártokból

Boldog munkavállalók

Egyetért-e ön azzal, hogy a Magyar Nemzeti Tradíciókhoz híven lóháton hátrafelé nyilazva is lehessen szülni ezentúl?

Mindezt azért tehetik meg, mert eltűrjük

A lámpagyújtó énekel

A nap kommentje pedig Virágé:

Ha jól végignézek az arcokon, még fűnyírásra sem szivesen alkalmaznám őket. Tényleg csak arra jók, hogy visszavezessék az országot a sötét középkorba.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!