Május 25,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Boldog munkavállalók

Magyarország újabb lépést tett a munkaalapú társadalom irányába. Jónéhány honfitársunk kapott állást Orbán Viktortól, aki nem sajnálja a fáradságot és csak tesz, csak tesz a rászorulók érdekében. Senkit nem hagy az út szélén, mert akkora az ő lelke, mint Mészáros Lőrinc esze. Aki ugye Zuckerbergnél is okosabb.

Én ezt mind értem. Csak azt nem, hogy a gorillabácsik kit védenek olyan elszántan és kitől? Ádert őrzik? Vagy Orbánt? A Parlamentben? Már oda is beette magát az ellenség? Hiába na, nehéz időket élünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS