Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ehhez a mi jó Áder Jánosunknak pedig egy büdös szava sem volt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Emlékeznek még a 2rule nevű csodálatos új magyar márkára, mely Mészáros Lőrincék egyik új szüleménye? Nos a cégvezetés, a Magyar Sportmárka Zrt. – mondjuk ez a név is igen erős – nem örült annak, hogy a fél magyar sajtó negatívan cikkezett róluk. Lássuk mit is mondott pontosan a cég vezérigazgatója, Kővári Ágnes a Magyar Időknek:

a nyár közepén bemutatkozó új magyar sportszermárka, a 2rule és az ahhoz kapcsolódó termékkínálat kialakítása július végén fejeződik be, a nyilvánosságra került jelkép nem a végleges változat, így arról több szempontból alaptalanul fogalmazott meg vádakat az ellenzéki média…. képtelenebbnél képtelenebb állításokkal találkoztunk azért, mert Mészáros Lőrinc cége a többségi tulajdonosa közösen alapított társaságunknak.

A vezérigazgató itt még nem állt meg:

nem csupán egy új márkát, illetve ahhoz kapcsolódva új sportruhákat szeretnénk alkotni, nem titkolt szándékunk, hogy a magyar könnyűipar e területen keresztül is új lehetőséghez jusson: varrodák, gyártósorok alakuljanak, új munkahelyek jöjjenek létre. Mészáros Lőrinc elsőként látta meg ebben a fantáziát.

Lőrinc a magyar textilipar megmentője! Áldassék az ő neve. Hát nem fantasztikus ember ez a Lőrinc? Nem elég, hogy sokak gyanúja szerint milliárdokat őrizget Orbán Viktoréknak, még munkahelyeket is teremt a keményen dolgozó magyar embereknek. Ha Mészáros Lőrinc fantáziát lát valamiben, azt érdemes komolyan venni, hisz egy ember, aki Mark Zuckerbergnél is okosabb, csak jó döntéseket hozhat. Kedves barátaim, 2rule-t minden háztartásba, ezt kívánja a magyar nemzet.

A holnapi napon hatalmas rangadónak fog otthont adni a budapesti Groupama Aréna. A Magyar Kupa döntőjének, melyet az Újpest fog megvívni a Puskás Akadémia csapatával. A gond azonban igen nagy Felcsúton, mivel Orbán Viktoron kívül embert nem érdekel a meccs. Hiába épített a miniszterek elnöke stadiont a saját kertjének végébe és vásárolt össze külföldi játékosokat adófizetők milliárdjaiból, ha a felcsútiakat inkább a kisvasútjuk hozza lázba. De nem adják fel Felcsúton, ingyen jegyekkel és ingyen buszokkal bombázzák a környék lakóit. Családi program – akár gyerekek is jöhetnek -, szól az üzenet. Bevált ez már korábban is, amikor ingyen buszokkal szállították le-föl az Orbán Viktor beszédére érkező fanatikusokat Budapestre. Mit számít, hogy ezek a buszok persze nem ingyen járnak, mikor mi adófizetők ezt is örömmel fizetjük.

Románia újabb jelét mutatta annak, hogy rég lehagyta országunkat. Mind társadalmi felfogásban, mind pedig gazdasági szempontból. Miközben Románia Európa felé halad, addig Magyarország továbbra is attól eltávolodva Oroszország karjaiba rohan. Történt ugyanis, hogy a román államfő, Klaus Iohannis lehordta a kormányt azért a javaslatért, miszerint július elseje és december 31-e között felfüggesztenék a befizetéseket a munkavállalók magánnyugdíj-számláira. Erre a felvetésre a román államfő a következőkkel reagált:

A kötelező magánnyugdíjalapba befizetett pénz a befizetők tulajdona, úgyhogy a kormány csak hagyja békén… Ez a hozzáállás már a dilettáns, káros kormányzás határát súrolja. Figyelmeztetem a kormányt: gondolja meg magát, és egyszer és mindenkorra tisztázza, mit akar a második pillérrel.

Romániának tökös államfője van, ellentétben hazánk államfőjével, aki aláír mindent, amit csak elé tolnak. Magyarországon ezeket a magánnyugdíjpénztári befizetéseket nem megszüntették, hanem nemes egyszerűséggel ellopták. Ehhez a mi jó Schmitt Pálunknak pedig egy büdös szava sem volt. A következő lépés az lesz, hogy Bulgária is megmutatja, mennyivel inkább Európa része mint Magyarország? Őszintén, nem lepne meg már az sem…

Na de lássuk mai cikkeinket:

A nemzeti értékek megbecsülése miért elképzelhetetlen lopás nélkül?

Erdő Péter elkésett

A Fidesz megbeszéli híveivel a szaporodási rátát

Hogy a főnök gyógyszere ne guruljon még messzebbre

Ez lenne Európa jövője?

Na pont ez van, amikor valaki olyasmiről habog, amihez nem ért

A sátánhoz

A nap kommentje pedig marblesé:

Van egy olyan spúrom, hogy ha Jézus tényleg eljönne másodszor is a Földre, akkor ezek az Erdő Péter-félék ágálnának leghangosabban ellene. C. S. Lewis írta anno a Csűrcsavar leveleiben, hogy a Sátán egyik eszköze a „szeretet” szó elferdítése, ti. hogy az ne cselekedetekben, csupán a gondolatok szintjén nyilvánuljon meg. Érezhetek én túláradó szeretetet a haza, a család vagy az emberiség egésze iránt, beszélhetek olyan kenetesen, mint tizenöt Balog Zoltán együttvéve, ha közben a kisujjamat se mozdítom, hogy másokon segítsek, akkor valamit nagyon rosszul csinálok.

Kedves olvasók, elnézést, de sikerült elbambulnom, az akkori Áder Jánost Schmitt Pálnak hívták. Ez sajnos a lényegen nem változtat, de attól még tény. A fenti cikkben ezt javítottuk. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.