Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fogynak a napok, hamarosan választ az ország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek, ezen a már-már nyárias tavaszi napon. Az időjárás előrejelzések szerint vasárnapra is hasonló idő várható, így az otthonmaradást senki nem foghatja a rossz időre. Tökéletes rendszerváltó idő várható. Na de mivel még nincs április 8-a, a Fidesz pedig továbbra is hatalmon van, így lássuk, mit tartogatott számunkra a mai nap. A Márki-Zay Péter féle rendszerváltás2018 oldal a mai napon közölte a 106 választókörzet felméréseik szerint legesélyesebb jelöltjeinek névsorát. Aki még nem tudja, hogy az ő körzetében kire érdemes szavazni – már ha nem szeretne többé Fidesz kétharmadot -, az látogassa meg az oldalt. Még van 5 napja erre.

Bayer Zsolt tegnap este olyan szinten megsértődött a harkai evangélikus lelkész Kossuth rádióban is sugárzott prédikációja nyomán – melyben az egyház embere elítélte a más vallásúak és bőrszínűek elleni uszító propagandát, az összefogásra képtelen ellenzéket, valamint a nem szavazókat -, hogy durcásan bejelentette, kilép az evangélikus egyházból és katolikus lesz. Számára viszont nem az általa csak migránsnak mondott Ferenc pápa az egyházfő, hanem a már lemondott XVI. Benedek pápa. Zsóti, nem kezeled kicsit liberálisan ezt a vallás témát? Ezzel az erővel akár Orbán Viktor is lehetne a te egyszemélyes vezéred is nagyurad – mint ahogyan az is egyébiránt – csak hát azt ciki lenne bevallani.

A Kósa Lajost és az ő édesanyját is érintő ügy tovább folytatódott a mai napon, ugyanis Tényi István feljelentéséről megszületett a Központi Nyomozó Főügyészség állásfoglalása. Kitalálják Polt Péter milyen döntést hozott? Igen eltalálták, Kósa Lajos 1300 milliárd forintos ügye nem gyanús, bűncselekmény nem történt. Tehát nincs Elios ügy, mint ahogy nincs Kósa, Rogán, de Semjén ügy sem. Egyszer még felelned kell Péter, felelned azért a sok meg nem indított nyomozásért és meg nem hozott ítéletért, mely megalapozta a Fidesz országrablását.

Orbán Viktor a mai napon ismét videóval jelentkezett, amelyben vajszlói közmunkások közé vegyült. De nem volt egyedül, ugyanis Hegedűs Zsuzsa is vele tartott, hogy meghallgassák a borzasztóan hálás közmunkások tucatjait, ahogy örömükben épp répát pucolnak. Igen, arról a Hegedűs Zsuzsáról beszélünk, aki a szegénységet, valamint a gyermekéhezést is felszámolta Magyarországon. Talán következő lépésben a közmunkát is felszámolja majd? Hisz mindenki visszatér a munka világába, így közmunkára már nem lesz semmi szükség. Előre is köszönjük kedves Zsuzsa, minden napos csibék megmentője.

Ismét Márki-Zay Péterhez kapcsolódóan: a hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója bejelentette, feljelenti a független polgármestert a kórház jó hírnevének megsértése miatt, amelynek előzményét a frissen megválasztott polgármester egy nyilatkozata képeste. Márki-Zay azt találta mondani, hogy az életét kockáztatja az, aki bekerül a vásárhelyi kórházba. Hogy ez a kijelentés erős volt-e, az nem kérdés, azt viszont hogy igaz-e, a helyi lakosok biztosan jobban meg tudják ítélni. Túlzott Marki-Zay, vagy esetleg egy fájó pontra tapintott kijelentésével? Talán hamarosan kiderül.

Közben zajlanak az ellenzéki visszalépések majdnem minden esetben az erősebb jelöltek javára. Noha a háttérben továbbra is nagy a vita, azért folyik a munka, hogy megfosszák a Fideszt kétharmadától. Ugyan már csak 5 nap van hátra az országgyűlési választásokig, mégis az elkövetkezendő napok még sok meglepetést tartogathatnak. Simicska Lajos továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem sokkal a választások napja előtt beveti „egészen nagy bombáját”. Látva az elmúlt hetek MNO által kirobbantott botrányait, én már nem igen kételkedem abban, hogy az a „bomba” létezik.

Hamarosan kiderül, de addig is lássuk mi volt a mai termés:

Ők vannak felháborodva, ők vannak megsértve és nekik habzik a szájuk

1256-an regisztráltunk és megyünk Barcelonába vagy Madridba szavazni. Ez nem tűnik soknak, de minden voks számít

Nem az országot védi, hanem a zsákmányát

Sem a Fidesztől, sem a KDNP-től nem érkezett válasz

A létminimumról

Amikor a szrvaslopó, álszent, jellemtelen Semjén Zsoltok soha többé nem mondhatják meg, hogy kinek mi az erkölcsi kötelessége

Tekintet nélkül

A nap kommentje Feritől:

Az elmebaj ott folytatódik, hogy a négy millióból (létminimum alatt élő) másfél mégis rá szavaz. Köszönöm az írást !

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.