Február 24,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A létminimumról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 939,681 forint, még hiányzik 2,060,319 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Majd szóljanak, ha úgy látják, kezd elhatalmasodni rajtam, de egyelőre azt hiszem, nem szabad leszállni erről a minapi témáról. Nyilván észrevették, be is ismerem, olyan világosan, ahogyan 21-én leírtam még én sem gondoltam végig, azaz nekem is új a felismerés, itt minden egyéb politikai és jogi hókuszpókusz csak a lényeg elfedésére való: a négymillió (4 000 000) létminimum alatt élő magyar állampolgár sorsa az egyetlen, amivel foglalkozni kell.

A gimnáziumban, ahová a két fiamat írattam be, volt egy matematika “tanárnő”. A kisebbik fiam osztályába járt be azon a címen, hogy matematika órát tart. Ha jól emlékszem, 17 volt az osztálylétszám, abból 15 gyereket buktatott meg ez a tanerő. Bementem az igazgatóhoz, és megkérdeztem, mi a véleménye a helyzetről. Azt mondta, sajnálatos, hogy ilyen gyenge ez az osztály. Én meg azt mondtam, ha ez a tanerő még holnap is itt lesz, akkor az igazgató úr felelőssége is szóba fog kerülni azon a fórumon, ahová az ügyet viszem (nem üres fenyegetés volt ez, akkor még a Magyar Rádió komoly fórumnak számított, azon belül egy főszerkesztő különösen, az ügy meg olyan mértékig érintett sok-sok gyereket és felnőttet, hogy fel sem merült az önérdek gyanúja). Az igazgató ha nehezen is, de felfogta: ha egy diák megbukik, lehetséges, hogy azért a tanára csak 60-70 százalékig felelős. Ha tizenhétből tizenöt, akkor nem kérdés, hogy ezért totálisan csak a tanár felelős, minthogy kiderült, nem tud tanítani.

Ugye tetszik érteni? Nem hüledezni kell azon, mennyi stadion épül meg miegymás, hanem azonnal büntetőjogi fórum elé vinni ezt a számot (a négymilliót). Bírósági (lehetőleg hágai bírósági) tárgyalás keretében rögzíteni a vádat, a tömeges rablógyilkosságot. Nem lesz nehéz, ez nem vélemény, adatok bizonyítják.

Ez nem politikai kérdés, hanem büntetőjogi. Egy totálisan alkalmatlan, beteg ember uralkodik tízmillió magyar állampolgáron, és büntetőjogi szempontból teljesen mindegy, ebből a tízmillióból hányan szavaztak rá, hányan rajonganak érte, ez nem a demokrácia csődje, ez a jogászok csődje mindaddig, amíg valaki meg nem teszi a megfelelő lépéseket. Ez az ország egyelőre még nemcsak topográfiailag tartozik Európához. Ceterum censeo – az egyetlen tény, amivel foglalkozni kell: ebben az országban négymillió ember él a létminimum alatt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!