Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbánék valódi szentháromsága

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó! Képtelen vagyok szép estét kívánni, valahogy most nem jön a számra. Békétlen, dühös estét meg mégsem kívánhatok, szarul nézne ki. Abban maradtam magammal, hogy normális jövőt kívánok mindannyiunknak, bár az nem máról holnapra fog megvalósulni. Ettől függetlenül feltett szándékom, hogy felbosszantok mindenkit, aki óvatlanul a jóéjt-puszival gondolta borogatni zaklatott idegrendszerét.

Azok, akik az elmúlt napok agresszív cselekményeinek résztvevői voltak, nem tisztelnek senkit és semmit – mondta Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke pénteken az MTI-nek. 

    A kormánypárti politikus kifejtette: nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, “a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem“.

 Közölte: ami történt, számunkra elfogadhatatlan, mert a törvényeket mindenkinek be kell tartania. A hétköznapi emberek betartják a törvényeket, nem lopnak és nem rongálnak. A törvényeket a politikai provokátoroknak is be kell tartani, ők sem lophatnak, ők sem rongálhatnak. (MTI)

Nincs is csodálatosabb dolog annál, mint amikor egy politikából élő először a magyar embereket, majd egyenesen a kereszténységet, konkrétan a kis Jézust tartja maga elé pajzsként. A múltkoriban nem éppen azon ment az össznépi fideszkeresztényi röhögés, hogy mindenki hülye, aki azt hiszi hogy ilyenkor nem üres a jászol, merthogy oda csak 24-én szokás elhelyezni Jézust, mivel akkor született? Vagy most előre hozta a megszületést tíz nappal a kormány védelmében? Ne tessék már röhögtetni!

Sokat elmond az utolsó kinyilatkoztatás is.

A hétköznapi emberek betartják a törvényeket, nem lopnak és nem rongálnak.

Milyen élhető ország lenne ez, ha a fenti törvény nem csak a hétköznapi emberekre lenne igaz, hanem a kormány minden egyes tagjára, Orbán Viktorra és környezetére, cimboráira, seggnyalóira, pereputtyára is. Akkor most nem lennének dühös emberek az utcán és Latorcai János is békésen ücsöröghetne a templomban.

A pártlapok egymást túllicitálva jajveszékelnek, gyalázkodnak és őrjöngenek, meg persze hazudnak, ami a csövön kifér. Egy pillanatra eltöprengtem rajta, hogy vajon ezek kit akarnak felhergelni jelen állás szerint? Az Orbán-híveket trombitálnák az utcára, hogy védjék meg a bálványt? Nincs elég rendőr, vagy mi a helyzet? Hiszen ezrével nyüzsögtek tegnap este is a tüntetésen. Kevés? Menjenek az utcára a savas bácsik is? Miért nem szerveznek egy imalánccal összekötött békemenetet? Ott vannak a közpénzből vásárolt és közpénzből fenntartott sportcsapatok buszai, tessék összetrombitálni őket, ahogy máskor is, amikor ment az önkéntes fel-alá vonulás.

Szokásommal ellentétben nem fogok idézni egyik közpénzes fekáliaoldalról sem, annyira még én sem vagyok lelketlen. Szerencsére az internet memóriája meglehetősen jó, így nem lesz túlzottan bonyolult előkeresni ezeket a mocskolódó irományokat akkor, amikor a szerzőik már régen letagadnák azt is, hogy valaha a fideszes vályúból tömték a fejüket. Addig meg hadd nyüszítsenek, senkit nem érdekelnek.

Csak futólag említem, mert Bálint szerintem idegesebb: Volner Jánost én szinte, nyomokban normális embernek tartottam. Ez most véglegesen elmúlt, amennyiben a mai napot választotta ki arra, hogy fejjel beleálljon Orbán Viktor seggébe. Nemzet karácsonyfájával, kisjézussal, szent koronával (nagy kezdőbetűkkel persze) és a sunyi fenyegetéssel, hogy a tüntetőkre viszi a betyársereget. Ehhez képest még Kövér Lászlóban is van valami becsületes és humánus.

Közben a hazaáruló sorosbérenc randalírozó bűnözők (fideszről magyarra fordítva: a dühös emberek) ismét az utcán vannak, hogy hangot adjanak a véleményüknek. Magánvélemény: a bűnbanda be van szarva. Akkor is, ha nem százezer ember van az utcán (még). Ezt most nem ők irányítják. Nincsenek jól idomított szakszervezeti vezetők, akik meghirdetik a Nagy Sztrájkot szombat tíz óra húsz perctől tíz óra huszonnyolc percig és félpályás útlezárást egy egyirányú utca végén. Nincsenek hivatásos tüntetésszervezők sem, akik a hét minden napjára szerveznek egy békés sétafikát hattól hétig, ameddig bele nem fárad a nép és már el sem megy. Most valami olyan történik, amit nem tudnak kontrollálni. Bár a karácsony jó ürügynek tűnik (nyilván nem véletlenül most fogadták el a rabszolgatörvényt), de közben rájöhettek, hogy hamarosan sokan hazajönnek a kalandvágyból külföldön dolgozók közül. Azt meg nem kellene megvárni, mert a haldokló Nyugaton mindenféle szarság rájuk ragadhatott. Öntudat, bátorság, demokrácia, ilyenek. Már csak az kell, hogy csatlakozzanak a tüntetőkhöz. Szóval jó lesz mielőbb véget vetni ennek, hogy aztán lehessen kisjézusozni, nemzeti konzultálni, boldog karácsonyozni, bejglizni és persze lopni, csalni, hazudni. Ez Orbánék valódi szentháromsága.

Szép álmokat.

Ez volt a mai termés:

Mert a nép első számú kizsigerelőjét meg kell védeni

Tüntetés után

Nincsenek is ebben az országban hajléktalanok

A Századvég súlyos demenciája

Itt egy bocsánat már nem lesz elég

Csak csöndesen és óvatosan és kíméletesen

Ha majd üvöltünk mind a fájdalomtól

A nap kommentje Andrea Zsuzsannától (hosszú, de érdekes)

Ezen kívül maradt még egy esély: az általános országos sztrájk . Ha minden munkahelyen leáll a munka azt szeretném látni hogyan futkosna Orbán, mint egy golyóit vesztett kutya mert ilyenkor éppen a munkaadók csesztetnék és hívogatnák telefonon. Vagy ő fizetné ki az államkasszából a bevételi kiesést sürü bocsánatkérések közepette? mert én még ezt is el tudom képzelni erről a korrupt állatról. Leállna minden de szép is lenne! Leállnának a gyárak az üzemek a szállítmányozó cégek, a MÁV a BKV az iskolákban nem lenne tanítás mert a gyerekek úgysem tudnának bemenni és a benzin kutasok sem adnának üzemanyagot,a mentősök csak a sürgős esetekkel törődnének, és csak ők kapnának benzint meg a tüzoltók, rendőrkocsikba csak igazolt sürgősség esetén, de egyébként nem – leállna Ferihegy és a boltok is bezárnának csak úgy spontán előre kitervelve .. az éttermek szintén – . Azért fel lehet erre készülni mert be lehet szerezni a kaját pár nappal előtte, és a sztrájkról a napilapok és a rádió meg a Tv értesíti az embereket – szóval ez alkalommal az állami pénz jó helyre menne – nemes ügyre – a szakszervezetek hol vannak ilyenkor? mert voltak országok, ahol sztrájkkal lehetett megbuktatni egy miniszterelnököt 😀 A kistermelők traktorjaikkal lezárják az utakat, a kamionosok úgyszintén – egy taxisblokádból micsoda cirkusz lett anno – még most is emlegetik, na akkor egy ilyen megmozdulást meddig emlegetnének persze megemlítve hogy mindez az Orbán kormány idején történt – nem igazán öregbítve Orbán hirnevét – se ki se be egedül a sztrájk idején a tüntetésre szállítják az embereket – ez a napfényes Itáliában igy zajlik, és ilyenkor a francia vasutasok is csatlakozni szoktak.. A sajtó is csak a legszükségesebbeket közli, mert sztrájk idején nem lehet bemenni a stúdióba sem , nem mindenki tud bemenni – és tilos lenen a FIDESZ-es és KDNP-s képviselőknek benzint tankolni így ve sem tudnának menni a parlamentbe 😀 Aki meg fél a munkaadójától, az hasmenésre és meghülésre isiászra reumára derékfájásra nyakrándulásra hasmenésre , gyomorrontásra , izomrándulásra bokakimarjulásra, stb – egyébre hivatkozva – elmenne orvosához, hogy elkerülje a kirúgatást . Akik sírnának azok a multik lennének, mert szarrágók, és órákig elemeznék, hogy hány Mercedes, Opel gépkocsi nem gördülhetett le a futószalagról. Azokat büntetnénk, akiknek zsebéből Orbán integet nekünk, hogy mi igenis túlórázzunk orrvérzésig, majd megkapjuk 3 év múlva hacsak be nem csődölt a cég. Szarrágók ezek, és minden Euró centet a fogukhoz vernek és röptében a legyet is.. szóval értitek a csíziót? !!

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!