Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Századvég súlyos demenciája

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sajnálatos módon Lánczi Tamás századvéges hozzáértőnek igen rövidke a memóriája. Segítek neki. 2006-ban is voltak tüntetések. Akkor nem papírzsebkendők és kukák lángoltak, hanem autók. Akkor nem két ablakot törtek be a tüntetők, hanem a tévészékház ajtaját. Igaz, akkor a Fidesz érdekében állt, hogy felszedjék az emberek az utcaköveket és barikádot építsenek, gyújtogassanak, romboljanak. Most ez nem áll az egypártrendszer érdekében, ezért előveszik a kultúrember álarcát és az Országgyűlés tekintélyére hivatkoznak. Annak az intézménynek már régen nincsen tekintélye, az izomból működtetett, bármit megszavazó zombisereg nem azonos a parlamenttel. Hazudni pedig felesleges, nem mindenki hülye ebben az országban.

A Századvég vezető elemzője szerint a magyarok csak egy szűk és szélsőséges kisebbsége “lelkendezik” a szerdán kialakult kaotikus, közép-ázsiai parlamenti viszonyokat idéző történéseken.

Lánczi Tamás az M1 aktuális csatornán pénteken hozzátette: a magyarok nagy része pedig azt várja el az ellenzéki képviselőktől, hogy vegyék tudomásul, a parlamenti politizálásnak vannak szabályai.
    A rendszerváltás utáni 30 év parlamenti hagyományába bele tartozott, hogy az utcai demonstráció eszköztárát mellőzték, az ellenzéki képviselők ezt a hallgatólagos egyezményt felmondva nagyon veszélyes precedenst teremtettek – fogalmazott.
    Hangsúlyozta: a parlamenti politizálásnak világos szabályai vannak, amelyekhez a megválasztott képviselőknek tartaniuk kell magukat, hiszen ha a szerdán látott viselkedési minták honosodnak meg a parlamentben, az lefogja rombolni az Országgyűlés tekintélyét.
    Ennek megelőzésére valamiféle visszatartó erőt biztosíthat Kövér László házelnök által kilátásba helyezett házszabály-szigorítás – értékelte Lánczi Tamás. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!