Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert a nép első számú kizsigerelőjét meg kell védeni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Az új kétharmados csatakiáltások: agresszív, újkommunista politikai aktivisták, vandálok, csőcselék, szélsőbaloldali anarchisták. Ezt a cuki képernyőfotót még tegnap este lőttem az alternatív valóság egyik legbűzösebb fertőjének internetes kitüremkedési felületén. Nem mintha máshol, a 30 milliárdos uszítógépezet bármely másik bugyrában nem ugyanez menne, de ilyen koncentrált, vegytiszta szellemi mérget, ennyi elemi gyűlöletet egy kupacba összehordva, talán még a kormánykommunikáció frázisait egy az egyben visszaröfögő nyolcason sem láttam.

Én nem emlékszem arra (és talán nem az időskori demencia tehet róla), hogy valaha, bármikor a kirakatszabadság és kirakatdemokrácia elmúlt 30 évében, az elnyomórendszerváltás (kösz, Mirtill) után akárhánnyal ilyen nyilvánvalóan rontottak volna rá az éppen regnáló, erkölcsileg lúdtalpas, eltorzult hatalom szolgálatában vicsorgó médiagépezet névtelen szalagmunkásai saját honfitársaikra. Persze olyanra se emlékszem a történelmi ismereteim alapján, hogy egy zsíros seggű, diktatúrába hajló autokráciát plüssmackókkal, virágcsokrokkal, békésen sétafikálva döntöttek volna meg a világ bármely pontján, vagy hogy a nép tetszőleges csoportjainak lázadását és rezsimkritikus megnyilvánulásait előzőleg a fideszes törvény paragrafusainak körültekintő átolvasása előzte volna meg arra nézvést, hogy mit szabad és mit nem szabad, mert különben jön a gumibot, a könnygáz, a jogos rendőri erőszak. Nem emlékszem, hogy a kordont bontogató Orbán által feltüzelt bandák előzőleg egyeztettek volna a rendőrséggel arról, hogy mit nem szabad csinálni, hogy húsz év múlva Morvai Krisztina ne szemkilövetőzhessen olyan jó étvággyal, mint teszi mai napig. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy pár nappal ezelőtt ugyanazek a pöcegödrei a magyar nép morális egysejtűvé degradálásának még tele voltak Macron karhatalmi erőszakosságának, a párizsi rendőrök brutalitásainak fröcsögő sirámaival és azzal, hogy Emmanuel az új Gyurcsány, aki rárontott a népére. Gondolom, ez azért lehetett, mert a sárgamellényes, hős franciák – akiket a Fidesz média napokig heroizált és mennybe is vitt -, plüssmackókat és virágcsokrokat akart átnyújtani a párizsi rendőrségnek, azok meg megsértődtek és nekik estek. Ja, nem.

Visszaértünk a nemzeti önmegsemmisítés kályhájához. Az Európai Unió második legszegényebb népének (amelyik már a büdös életben nem lesz nemzet) egyik részét azért hergelik a másik része ellen (tessék csak végigfutni a PS-888 tengelyen, teljes pompájában virágzik a lincshangulat, a másik oldal, a sötét oldal fizikai megsemmisítésének kéjes vágyát tükröző kommentáradat), mert a nép első számú kizsigerelőjét meg kell védeni. Igaz, hogy a kutya nem ért hozzá egy ujjal sem, de a Fidesz szellemi moslékával zabáltatott populáció a pofájába röhögő, vérkorrupt pártkatonákat védi azokkal a fiatalokkal szemben, akik még nem mondtak le teljesen a jövőjükről, akik nem akarnak elhúzni innen valahova máshova, hanem inkább beleállnak a könnygázba. Mert még nem mosták át az agyukat annyira, hogy ne tudnák: joguk van felháborodni, és akár kukákat is borogatni a nyakán taposó bűnbanda elleni tiltakozásul, amelyik demokráciáról és törvényességről óbégat, miközben a saját maga által fércelt jogszabályokat is nagy ívben szarja le.

Nem tudom, hogy tegnap hányan voltak, és azt sem, hogy ma hányan lesznek az utcán, és arról sincsen fogalmam, hogy lesz-e bármilyen kézzelfogható finalitása ezeknek a tüntetéseknek, de azt egészen biztosan tudom, hogy egy olyan ország, ahol Fekete-Győr András ellen eljárás indul azért, mert füstgránátot dob a rendőrök közé, és nem indul eljárás a minden emberi valójából kivetőközött miniszterelnök veje ellen; ahol a hajnalba nyúló csütörtöki tüntetéssel kapcsolatban felmerül a tömeges jogsértés gyanúja, de nem merül ugyanez a közpénzen pártpropagandát folytató, a közvagyonból magánvagyonokat varázsoló maffiakormánnyal kapcsolatban; ahol az állampárt elfideszesített, függetlenségüktől megfosztott hatóságai politikai pártokat semmisítenek meg parancsra, miközben a milliárdok fölött diszponáló, a korrupciót a legfőbb politikájának tartó kormánypártnak a haja szála nem görbül, az egy beteg, haldokló, önfeladó hely. És persze megint eltarthatjuk nyugodtan a kisujjunkat, hogy mi elítéljük az erőszakot, hogy nem vagyunk hívei az agressziónak, hogy éljen a világbéke. Természetesen elítéljük, természetesen békét szeretnénk. Csakhogy ezt az országot lelkileg erőszakolják nap mint nap lassan egy évtizede olyanok, akik óriási üzletet láttak meg a Stockholm-szindrómás alattvalók kitenyésztésében. Hát hiszen a lelkileg megerőszakolt, lezsibbasztott áldozattal szemben örökkön örökké a helyükön maradhatnak. Hadd rettegjen a sarokban, szemét, száját fülét befogva, addig jó az agresszornak, ameddig a félelem felzabálja a lelkeket.

Harsányan röhögnék ezen is, de nem tudok. Annyira groteszk, annyira abszurd és borzasztó, hogy az élettől is elmegy a kedvem:

Európa második legcsóróbb országában (Bulgária azért még mindig tartja magát), amelyet soha a büdös életben nem fenyegetett a terrorizmus, a Németh-Bakondi-Kontrát trió TEK-es tankok előtt bohóckodik, hogy ők megvédelmezik a magyar embereket a nem létező ellenségtől. Mert mi nem leszünk Berlin, London, Párizs, ahol tankokkal, biztonsági emberekkel védik a karácsonyi vásárokat a lopakodó, földalatti terrorizmustól. Hát tessék! Nézd a TEK-es tankot, hülye magyar, addig sem arra figyelsz, hogy meglopunk, becsapunk, átbaszunk és eladjuk a bőrödet egy zsák krumpliért.

Úgy látom, hogy a hős Orbán és kovácsdesikerültzoltánul vinnyogó kormánya megint győztek: az Európai Parlament illetékes bizottságai csütörtökön megszavazták annak a tervezett mechanizmusnak a létrehozását, amellyel bizonyos, például jogállamisági feltételekhez kötnék az unió tagállamainak megítélt közösségi források kifizetését a 2021-2027 közötti költségvetési ciklusban. Nagyon helyes, lehet patás ördögöket vizionálni és folytatni a szabadságharcot. Nem vezet sehova, de legalább belerokkant már így is egy ország. Legyen ennyi elég egyelőre, ne adják fel a reményt és a józan eszükre vigyázzanak! Ez utóbbiban az is nagy segítség, ha nem olvasnak CÖF-ös közleményeket. Puszipacsi.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!