Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Normális emberek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Kicsit borongós, kicsit nagyon őszi, de talán még jön az amerikai őslakos szépkorú hölgyek nyara. Na, mennyire korrekt voltam politikai megfogalmazásilag? Nagyon, legalábbis szerintem.

Igazán nagy öröm látni, hogy nem csak a magyar kormány (plusz Dúró Dóra és brigádja) homofób, hanem a lengyel kormány is. A belga nagykövetség nyílt levelet írt a lengyel kormánynak a homofóbia ellen, az emberi jogok tiszteletben tartását kérve.

Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket emberi jogokról és egyenlőségről! Ezek az emberek nem egyenlőek a normális emberekkel.

Ilyeneket mondanak a lengyel kormánypárti vezető politikusok. Nekem marhára ismerős ez a kijelentés. Csak tudnám, honnan? A nyílt levelet minden diplomata aláírta, csak a magyar nem. Ezen én nem is csodálkozom. Nyilván nem mehet szembe a saját kenyéradó gazdájával.

Úgy volt, hogy szeptember végéig lesz érvényben a határzár, aztán majd a főnökség átgondolja. Át is gondolta. Marad minden így, a határzár is. Ezt Szijjártó Péter külügy(belügypénzügyiparügyi) miniszter jelentette be. Mert külföldről hurcolják ide a vírust, de a kormány nem engedi. A nemzeti konzultációban erre adtak felhatalmazást a kormánynak a válaszadók, legalábbis azt állítja Szijjártó. Hát jól van akkor.

Történelmi magyar győzelem a román önkormányzati választásokon – így ünnepel a magyar pártmédia. Azt is megtudhatja, aki olvas ilyesmit, hogy olyan településeken is sikerült magyar jelöltnek nyernie, ahol egyáltalán nincsen magyar többség. No. Ha semmi máson, ezen érdemes lenne elgondolkodnia akár még a nagymagyarországot álmodó hazafiaknak is. Kezdjük az elején! Hogyan lehet magyar polgármester egy román többségű településen? Hát úgy, hogy őt választják meg. És nem csak a magyarok, az ott élő románok is rá voksolnak. Tanulság: az emberek általában normálisak, ha hagyják őket annak lenni. A valóságban az van, hogy a túlnyomó többség nem azt lesi, hogy a szomszédja magyar, román, szlovák vagy milyen, hanem hogy rendes ember-e. Amikor pedig vezetőt kell választani, akkor is az emberre szavaznak, nem a nemzetiségére. Mert a település szempontjából az a fontos. Azok az emberek együtt élnek, ismerik egymást, segítik egymást. Szomszédok, barátok, munkatársak, iskolatársak. Hagyni kellene már őket békében élni. És még annyi: nem magyar győzelemről beszélhetünk a román önkormányzati választásokkal kapcsolatban, hanem a normalitás győzelméről. Nem mindegy ám.

Menjünk aludni, hátha holnap egy jobb napra virradunk. Szép álmokat!

Mai cikkeink:

Ki kellene végre kapaszkodni a felcsúti árokból

Jó lenne, ha képesek lennének magukba nézni

Valamiért szeretnek a sarokba kuporodva üvölteni, miközben erősen védik az elsődleges nemi jellegüket

Nem szeretném, hogy hazug ígérgetésbe keveredj nyolcmillió ember előtt

A magyar demokrácia egészséges, amúgy pedig monnyonle

A rejtélyes égi látogató: A Tunguszka esemény (1)

Elbízták magukat

Csend van

Hogy cseppfertőzéssel is továbbítani tudják a kiérdemesült alattvalók felé a lezsírozott kapacitásokat

Ugyanbiza ki nyomja el ezt a jóembert, hogy 30 éve szabadságharcolnia kell?

Kommentek:

Nagyon vágyom egy becsületes, tanult, okos, őszinte, intelligens, ápolt, magyar embereknek jót, jobb életet akaró miniszterelnöke legyen országunknak (Joli)

Ezek szerint a nyomor is a megszokott meder. Javasolnám a lelkes tapsikolóknak, menjenek el Zemplénbe. Nézzenek körül Fóny, Vilmány, Szendrő, Vizsoly környékén. Ott majd meglátják, a normális mederben való élet milyen? Maguknak nem akarnának olyat, inkább ragaszkodnának a nem normális budapestihez. (borsika)

A kilóra megvett magyar egyházak, főleg a katolikus és református „papjai” ma már nem Istent és a hívőket szolgálják, hanem a kormányt.A közpénzből kapott sok-sok milliárd fedezi a luxus életvitelt, de szinte semmi sem jut belőle a karitatív tevékenységre. (József)

A nap kommentje latól:

Ezt pont ők mondják, akik még a legnagyobb bukta után sem hajlandóak lemondani soha? Csakazértse, sőt meghosszabbítják Bicskéig. Esetleg Moszkváig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.