Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy cseppfertőzéssel is továbbítani tudják a kiérdemesült alattvalók felé a lezsírozott kapacitásokat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: feles

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Most tessék leszámolni a hazatérési szándékával, amíg nem késő, mert az utóbbi tíz esztendőben leelőztük kendet az időben való visszafelé száguldásban. Most éppen háddzs van. Úton az RMDSZ billogos szavazóbázis. A Kétharmados Mindenható janicsárjai Tündérhonból ide, innen visszahurcolják a választási Heckerjeiket.

A mutánssá korcsúlt Csaba csorbadzsi janicsár iskolája, meg az illiberáliskeresztény közös üstben kotyvasztott nullszériás janicsárok – mint a sortüzes médiaharceljárások kivitelezői – hagyományosan államosított zenére masíroznak. A „devsirme” (a más hitűek összefogdosása és egyházi iskolákba való zárása) is szokványos itten. Sok módiban már Mohács körül járunk.

Amiben még nem értünk vissza kendig, az a könyvvásárlás. A felnőttek fele életében még vásárolt könyvet, de a nem vásárlás gyorsuló tendenciát mutat. Egyre többen nem ismerik a betűt. A minap történtek miatt még az írástudó ateisták feje is úgy ég, mint anno a csipkebokor, mikor jött a Mózes. Mert a kívül belül Mózest formázó Iványi Gábor hivatástudatból felmutatta ezeknek a kutyaütőknek a kőtáblát, a tízparancsolattal. Ezek meg – nem ismervén fel az írást – elkobozták és a Győző papa a többi kővel együtt a mi pénzünkért eladta a felfúvódott nagykisfiának az útalapba.

Még rosszabb a helyzet a humánerőforrás tekintetében. Nemesség egyáltalán nincs. A múltkoriban írtam kendnek, hogy az előző diktatúra végén már a tsz pártitkár is agrárszakember volt. Most viszont a községháza nyaloncait védő villanypásztor kezelője is arroganciából és gőgből OKJ-s vizsgát tett fociszurkolónak álcázott pártkülönítményes suvernyák. A magasabb sarzsiban lévő szolgaszemélyzetnek azon kívül, hogy a hazugságvizsgáló érzékelőjét határozott szájnyitással hatástalanítania kell, elvárás, hogy cinizmusból Phd fokozata legyen, amelyet természetesen az államegyházi keltetőben koppintott a kincstári laptopja, mert csak az enter megnyomásáig terjed a felhasználói ismerete.

Azt is tudnia kell, hogy kend, ha nem szurkoló, vagy nem Fidesz szavazó, akkor a kend szervezete nem rezisztens a vírussal szemben. Viszont a Mindenható varázslatos aurájából szippantó kolostorszolgák úgy bedelejeződnek, hogy földút, lówellnes, templom stb. avatások alkalmával kénytelenek mellőzni a szájmaszkot, hogy cseppfertőzéssel is továbbítani tudják a kiérdemesült alattvalók felé a lezsírozott kapacitásokat.

Miközben úgy sugárzik belőlük a bunkóság, hogy a közelükben kiakad a Geiger-Müller számláló. Tényleg! Ezt muszáj megírni kendnek (a tatának mesélte egy bácsi, peca közben):

’56. A parlament épülete. A szovjet katonai egység bevonul. A parancsnok keresne, de sehol, senki, akivel közölhetné, hogy mostantól a következő parancsig ő itt a főnök. Végül talál egy hivatalnok félét. A tiszt civilben tanárember. Tetszik neki az épület és az ott található műalkotások. Szóvá is teszi, mire a szemüveges hivatalnok átlényegül tárlatvezetőnek és szakszerűen bemutatja a látnivalókat. A tiszt évtizedek múlva megírja, hogy bemutatkozáskor megtudta Bibó István, a Nagy Imre kormány államminisztere volt a tárlatvezető és sikerült is megőrizniük a rájuk bízott nemzeti értékeket.

Most ezernél is több miniszter, államtitkár stb. kolostorszolga köröz naponta a nyálán csúszva a Parlamentben a korona körül, alá képzelve az Európa felett lebegő lábszárvédős, 2RULE mezes keresztény üstököst, amint a stoplis csukában kaputól kapuig hurcolja a hátán a libernyákokat bemelegítés gyanánt, hogy azután kicombosodva ollózással beküldje Európát a Vatikáni jobb alsóba. Kend szerint, ha most jönnének az ugyancsak hitet váltott oroszok, akadna-e ezek közül egyetlen csicska is, aki tudna valamit az épületről? Vagy mondjuk miért Nándorfehérvár a terem neve, ahová a kolostor előtt bevackolt a havonta semmiért közpénz milliókat bátran lenyúló 133 narancsvitéz vezére?

És ha már „az alkotmányos forradalom megteremtette a szabad pálinkafőzés lehetőségét” itt az ideje annak is, hogy a kend hét szilvafáját becuppantó fürkészek, Európa, no meg a haza jövőjére is gondoljon. Így együtt. Majd gondolja át a Zsiga bácsi javaslatát:

Ha lesz, ki tudja, hogy’smint lesz. Menjük elébe a jövőnek. Áldozatok nélkül nincs győzelem. Feleznénk. Mindenki jól jár, ha a száz leggazdagabb magyart nekiadjuk Európának az államadóság fejében. (Plusz a Szijjártót, ha megakadnának, mert már a tekintetétől is vastagszik a Szíjj). Amilyen tehetségesek ez a száz zseni ripsz-ropsz kikapja Európát ebből a válságos helyzetből. A sufnijogászok által nevükre íratott nemzeti vagyon maradna.

Ha sikerülne így, felesbe megütni a boltot, akkor szerintem esetleg, villámlátogatásra haza is ruccanhatna kend a pandémia után. Jól elkvaterkáznának a Zsiga bácsival a Nyalkatetűben, mert a községi könyvtárból emeletráépítéssel egyházi látogatóközpont épült, ahol a szomszédos országokból beetetett keresztények nézik a magyar csodát és vételezik az áldást.

Persze kendék járnának jobban, mert a Nyalkában az ismerősöknek vírusölő is jut. Most a birs a menő. Természetesen természetes alapanyagból. Néhány feles. Csak az egészség végett. A hét szilvafát meg ott egye a radai rosseb ahol van, a lakiteleki 30 milliárdos borkatedrálissal együtt.

Bütyökfalva, 2020. szeptember 27.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.