Május 19,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar demokrácia egészséges, amúgy pedig monnyonle

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,205,920 forint, még hiányzik 1,794,080 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Varga Judit igazságügyi miniszter parádésan megvédte a magyar érdekeket. Már megint. Főként a magyar demokráciát. Úgyhogy fel is szólította Vera Jourovát, az Európai Bizottság alelnökét, hogy mondjon le. Jólvanakkor, semmi nem változott.

Magyarország maximálisan támogatja és maga valóra is váltja az európai szolidaritást – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn egy salzburgi konferencián, annak “Európa, koronavírus, és demokrácia: veszélyek és lehetőségek” című panelbeszélgetésén, amelyen az egyik kérdés az volt, hogy van-e elég szolidaritás az uniós tagországok között.

Azzal kapcsolatban, hogy a járványügyi korlátozások miatt óhatatlanul korlátozni kellett és kell az emberek szabadáságát, a moderátor megjegyezte, hogy szabadság kérdésében Európa figyelmét mindig Magyarország kelti fel, és sokan úgy gondolják, hogy a magyar kormány a járványügyi korlátozásokat is a demokrácia csorbítására használta fel. Varga Judit, aki a konferencián videokapcsolaton keresztül vett részt, visszautasította ezeket a visszatérő vádakat. Ezek közül kiemelte, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a Der Spiegel című német magazinnak adott múlt heti interjújában kijelentette: a magyar demokrácia beteg. Varga Judit elmondta, hogy a kormány elfogadhatatlannak tartja ezt a kijelentést, és ezért a hétfő reggeli kabinetülésen az európai ügyekkel foglalkozó miniszterek azt javasolták, hogy Jourová mondjon le tisztségéről – tette hozzá. (MTI)

Javítás! Az MTI javítást tett közzé a fenti anyaghoz. Az utolsó mondat a javított változat szerint:

Emiatt a miniszterelnökkel hétfőn reggel megtartott megbeszélés után azt javasoltuk, hogy Jourová mondjon le tisztségéről (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!