Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha ez lenne az egyetlen bűnük, akkor is megbocsáthatatlan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Emelkedett jó estét kívánok! Azoknak is, akik mostanság fájdalomtól megtört szívvel búslakodnak afölött, hogy még a Mészáros-féle önerőből sikeres, ráadásul példamutatóan keresztény és vérmagyar családok is szétesnek a nagyipari harácsolás súlya alatt. Arra gondolni sem merek, hogy valamiféle házasságtörési ármány és elcsábulás állna a közös megyezés, valamint a kölcsönös tisztelet talaján álló, megrázó döntés mögött. Nem, a keresztényhazafiak sosem tennének ilyet. Borkai az élő példa rá, hogy a nemzeti jobboldal morális fölénye megkérdőjelezhetetlen.

Ennél mondjuk sokkal fontosabb szempont, hogy ezek tényleg annyira hülyének nézik a saját szavazóikat, hogy miután évekig azzal etették őket, hogy a kizárólag közpénzből milliárdosra hízott univerzális gázszerelő nem közszereplő (ahogy a nemzet közpénzmegélhetési veje sem az), hanem egy kivételes tehetségű üzletember, most lazán beletolták az arcukba, hogy országos jelentőségű, közérdeklődésre számot tartó hír az ő erjedésnek indult, vagy tán meg is romlott házassága. Sőt, még az is ráfért a mesebeli krokodil bőrét meghazudtoló vastagságú anyaggal borított ábrázatukra (mármint Mészárosnak és Mészárosnénak), hogy miközben a senkit nem érdeklő magánéleti lírájukat éppen erőszakkal kötötték az ország orrára, még ki is kérték maguknak, hogy a sajtó tartsa tiszteletben a magánéletüket.

Nehéz lenne ezek után azt mondani, hogy még maradt bárki, aki józan és racionális gondolkodásra képes azokban a bugyrokban, ahol az efféle MTI-közlemények íródnak. Mostantól akkor bármely nem közszereplő állampolgár az MTI-hez fordulhat, midőn családi idillje megfeneklik? Vagy csak azok, akik a köz hátán nyerészkedve jutottak fel a tápláléklánc csúcsára? Akkor írjam le szépen még egyszer: senkit nem érdekel sem Mészáros Énmegegypolgárvagyoknemközszereplőnagyonkéremhogyfáradjonel Lőrinc, sem senki más magánélete, családi állapota, válogatott lelki nyomorúsága. A família által felhalmozott elképesztő, nemzetgazdasági földrengést okozni képes vagyon és annak megosztása viszont mindenkit érdekel, mert az közügy. Úgyhogy mivel mimagyarok érdeke, hogy tudjuk, mi a helyzet az ország kasszájából a törvényesített korrupció intézménye révén a Mészáros-dinasztia zsebébe vándoroltatott, közpénz jellegüktől megfosztott csilliárdos vagyonelemekkel, várom az MTI közérdekű tájékoztatását ez ügyben is. Ha már disznószerelőék megszentségtelenített házassága mindenkire is tartozik. És mert tudjuk, hogy a tisztesség és a becsület az orbánista nemzeti jobboldal legnagyobb erénye.

Tudom, hogy nem vagyok vicces. Annyira pláne nem, mint Kövér László, aki Siófokon jelentett ki. Most éppen a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének 30. országos találkozóján. Például ezt:

A kommunizmusban megtanultuk, hogy a szellemi erőszakot mindig fizikai erőszak követi. A szellemi erőszak és a politikai diktatúra 21. századi vadászai ma is közöttünk járnak, de mi lehetünk az első nemzedék, amely tudatosan és eredményesen szállhat szembe velük.

Ha jól kiröhögtük magunkat Kövér NER- és kollégista lábszagtárs humorba mártott kinyilatkoztatásán, és tudomásul vettük, hogy a mennyezet ezúttal is kiállta az önkritika hiányának próbáját, komolyodjunk el mégis, és vessünk egy sokadik pillantást a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajló nem éppen mindennapi szellemi erőszakra. Hát lenne bőven miről beszélni, ha fent nevezett bajszos közjogi méltatlanság véletlenül önkritikát gyakorolt volna. Lenne miről beszélni, ha nem állandóan a tét nélküli kommunistázással, a dicstelen múlt mások szemére hányásával lúgoznák az agyakat, miközben tönkrevágnak mindent, ami érték.

Ajánlom nem csak Kövér, de az összes bűntársa harcostársa figyelmébe, hogy rengeteg, lassan megszámlálhatatlan szervezet, intézmény, társulat, művész, nem művész, magánember mellett immár a Bibó István Szakkollégium is szolidaritást vállalt a Vidnyánszky nevű szellemi erőszakszervezet által pórázon rángatott, önálló gondolkodásra képtelen, háttérhatalmak és politikai pártok eszközének hazudott színművészetis hallgatókkal. Egyáltalán nem hiszem, hogy Szabadkától Kolozsvárig vagy Pozsonytól Kaposvárig mindenkit, aki megszólalt, Soros, a háttérhatalmak, a globalista-ateista-fasztudjamilyenista libernyák erők pénzelnek azért, hogy kiálljon a politikai önkény, a szellemi erőszak és a párbeszédre képtelen, párbeszédre nem hajlandó hatalmi elnyomás ellen. Amely nem több, mint egy szakmainak álcázott jobbítási, nemzetiesítési, ámde nulla konkrétumot tartalmazó, frusztrált vinnyogásba csomagolt politikai toporzékolás. Több Karinthyt és kevesebb Orbán Viktort kellene magukba szívniuk azoknak a sértetten óbégató, nemzetikeresztény hacukába öltözött komisszároknak, akik most minden esetleg valaha volt tekintélyüket, esetleg megsüvegelendő múltjukat lenullázzák az ökölbe szorult, hatalommániás politikai középszer kiszolgálásának oltárán. Magasról teszek rá, legyen az ő bajuk.

Az viszont mindenkinek a közös nyomorúsága, hogy miközben Kövér tizenegyedik éve ismételgeti eszelősen, hogy a szellemi erőszak és a kommunista diktatúra vadászai ma is rájuk, kétharmaddal uralkodó szerencsétlenekre, minden hatalom birtokában lévő gyengékre vadásznak; hogy tíz évnyi lánctalpas önkény után még mindig ők az áldozatok, a mártírok, akik most már aztán tényleg szembeszállnak az ellenséggel, nem tűnik fel neki, hogy ők maguk olyan fiatalokon gyalogolnak keresztül Vidnyánszky vezetésével, olyan fiatal gyerekeket rágalmaznak, becsmérelnek, olyan tiszta és ártatlan gyerekek jövőjével szórakoznak, akik még meg sem születtek, amikor Kövér László már serényen tologatta innen oda a papírokat az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársaként.

Felőlem érdemei elismeréseképpen püspökké koronázhatják Balog Zoltán fideszes pártkatonát, a tisztességben elvált Rogán Bűnöző Antal  enyves kezeire bízhatják a trafikok és kaszinók kiosztását, Orbán Viktor addig rugalmasíthatja a járványügyi satut állig felfegyverkezve, ameddig rosszul lesz, Kövér is kommunistázhat és köpködhet vöröslő fejjel, ameddig bírja tüdővel, miközben Mészárosék házasságának megromlásával traktálják a félhülyének nézett társadalmat. A Színház- és Filmművészeti Egyetem hazug, erőszakos, tisztességtelen, diktatórikus módszerekkel történő politikai igába hajtásának szégyenét viszont a büdös életben nem mossák le magukról. Akkor sem, ha a Mészárosék válását közérdekű információként szállító MTI a velencei filmfesztiválon részt vevő Mundruczó Kornélról csak olyan fotót hajlandó lehozni, amelyen nem látszik, hogy #FREE SZFE feliratú pólót visel.

Ha ez lenne az egyetlen bűnük, akkor se lehet megbocsátani. Kövér helyében külön is elsüllyednék szégyenemben. Meg azoknak a közpénzből csaholó propagandistáknak a helyében is, akik ugyanúgy infantilizálják, mocskolják, rágalmazzák az SZFE diákjait, mint a megbízóik. Tényleg nem tudom – Mácsai Pál után szabadon -, hogy van bőr egyáltalán a pofájukon olyan alacsonyról, ahol ők tenyésznek, olyan magasra felköpni, ahol a 155 éves SzFE és polgársága áll. Úgyhogy a magam részéről az alábbi programajánlóval búcsúzom mára:

A mai szellemi ételsor:

Rátámadnak mindenre és mindenkire, aki jobb, okosabb, szabadabb, mint ők

Ez a 3000 templom vajon mennyibe került nekünk?

Civil ország

Disztópia (17. rész) 

Kontrát Károly: A kormánynak fontos a határmenti településeken élők véleménye és biztonsága

Végtelenül kiábrándító ez az ember

Legalább egy stadiont tolhassanak az irigykedő magyar proli orra alá

A halál-tó fölött

Konzultációs konyhaasztalok

Minden győzelmi jelentés ellenére nyakig ér a szar

Olvasói hozzászólások:

• Fájlalom, hogy a hatalmon lévők, Vidnyánszkyval karöltve, nem nézik ki a mai fiatalemberekből, hogy külső ráhatás nélkül is képesek, mi több hajlamosak megvédeni jogaikat, a szellem szabadságát. Nem tudom mi lett volna a fidesszel annak idején mikor ők lázadtak minden ellen. Ilyen óvodásnak nézik az új nemzedéket, és nem mer, nem akar velük szembe nézni sem Orbán, sem Vidnyánszky, de még Rátóti Zoltán sem, aki ugye szakmabeli, egy kiváló színész, csak a gerince lágyult meg. Mészárosék pedig érzik a veszélyt, a fenyegetést és arra játszanak, hogy majd a kedves feleség nem lesz vizsgálható, tehát mentsük ami menthető. Remélem nem így lesz, sikerül mindenkit elszámoltatni akinek része volt a NER-es ámokfutásban. (István)

• Nálunk egy olyan sajátos formája van a keresztényüldözésnek, hogy nem a keresztényeket üldözik, hanem a kereszténységgel üldöznek lépten-nyomon. (zsoltix)

• Azt a keresztényt is megvédik, aki csak akkor veszi észre, hogy ő keresztény, amikor éppen megvédik.. (Vilmos)

A nap kommentje bircanyeerow kútfejéből:

Egy mondás szerint az irigység az, ha másban nem tudod elfogadni a jót. Ha el tudod fogadni, akkor inspirációvá válik. A mostani kurzus nem tud elfogadni semmi jót, pláne nem, ha más valaki jó. Ráadásul az inspirációval sem tudnának mit kezdeni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.