Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Abszurd és perverz? Dehát ebben élünk tíz éve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét kívánok az állami politika szintjére emelt összeesküvés-elméletek banán alakú, megboldogult köztársaságában! Ahol a franc tudja milyen oknál fogva még mindig érvényben lévő kivételesen különleges jogrend okán nem szabad gyülekezni, tüntetni, felvonulni, menetelni, sőt, a rezsim embertelensége és galádsága elleni tiltakozásul dudálni is csak súlyos pénzbüntetések árán lehetséges, ám eltorzult fejjel, nyakon kidagadt erekkel, ökölbe szorult agyvelővel cigánybűnözésről hörögni szinte zavartalanul lehet.

Egyúttal válaszolnék arra a cinikus olvasói szemrehányásra is, miszerint „A szemellenző ezen az oldalon is megvan rendesen, a Deák téren történt bicskás brutalitás valahogy nem éri el az ingerküszöböt hogy egy jót posztoljanak róla”. Egyrészt de, posztoltunk ebben a témában, ha nem itt, akkor a Szalonnázón, bármilyen hihetetlen, éppen ma. Pontosan értem célozgatást, de kíváncsi lennék, hova vezetne az, ha minden egyes bicskás brutalitásról külön posztban emlékeznénk meg. Nem emlékszem, hogy valahova leírtuk volna, hogy ezt tekintjük küldetésünknek.

Ugyanakkor. Az nagyon helyes, hogy fontos, súlyos ügyeket ne hagyjunk elsikkadni. Kurvára függetlenül az elkövető származásától, vallásától, cipőméretétől, szexuális, politikai és egyéb irányultságától. Ide tartoznak a romák által elkövetett brutális késelések, akárcsak a  fehérbőrű keresztények által elkövetett hidegvérű családirtások. A Deák téren történt bicskás brutalitással az van, hogy miközben a nyomozás érdekeire való tekintettel mai napig nincs bizonyíték az elkövetők nemzetiségére vonatkozóan (a szélsőjobbos fórumokon és a fidesztálib médiában terjedő vélelmezéseket ne tekintsük már bizonyítékoknak), miközben senki nem tudja, mi történt, miért történt és pontosan hogyan történt, a szélsőjobbos osztagok már ítéletet is hirdettek az ügyben. Nem a bíróság, hanem az ő hazájuk a fociultrákkal megtámasztva.

A cigánybűnözéssel pontosan ugyanaz a probléma, ami azzal lenne – sarkítok, hogy világos legyen -, ha elkezdenénk magyarbűnözést kiáltani csak azért, mert az Orbán-klán saját maga által törvényesített üzemmódban lop, csal, hazudik tíz éve. Mintha minden Orbán-rajongó, fideszes szavazó tolvaj lenne és bűnöző. Ezzel a halált hörgő cigánybűnözőzéssel az a baj, hogy nem a cigányokkal kapcsolatos létező, valós, az elmúlt harminc évben megoldatlanul az árokba rugdosott társadalmi problémákat akarja orvosolni, hanem a szocializációs, társadalmilag determinált okozatokat rendészeti faszságokkal (halálbüntetéssel és Szibériával bezárólag) megtorolni. Konkrétan bosszút állni, mert a büdös cigány egytől egyig ilyen. Tehát ha valaki azt állítja, hogy listázni kell a bűncselekményeket elkövetőket nemzetiség szerint, és hozzáteszi, hogy a cigányokat nem integrálni kell, hanem a Horthy-korszak csendőrségének visszaállításával móresre tanítani őket, az nem a társadalmi együttélés és béke érdekében akar valamit jobbá tenni, hanem uszítani, hergelni és akár holttesteken átgázolva hatalomra kerülni akar. Az nem tesz mást, mint a cigányság felzárkóztatásában – elődeihez hasonlóan – csúfos kudarcot valló Orbán-kormány: etnikai uszítással elkenni a köztörvényes Farkas Flóriánok felelősségét. (Csak tudnám, mi a francért nem a Karmelita kolostor kapuján dörömböltek ezek a lelkes, de legalább agresszív hazafiak?)

Ami az egyebeket illeti: megint témánknál vagyunk. Az agyonvert járványgörbe fölé hajolva visszatérhetünk oda, ahol abba se hagytuk március elején. Vagyis hát majdnem oda térhetünk vissza, a cigányozós hangulatkeltésről gondoskodott a mi tanyánk, a szegregált cigányok elleni uszítást tartalmazó nemzeti konzultációt ezek szerint jegelte a pártközpont. Helyette a fényességes telihold, a reggeltől estig keccsölés Buddhája ma reggel, dicstelen miniszterelnöksége 10. évfordulóján felvázolta a rádiójában a régi-új szellemi nyomorba döntési emberkísérlet következő fejezetét. És nem, megint nem finomkodott az egyes szám első személy használatával:

  • Én nem akartam úgy válságot kezelni, ahogy a szocialisták csinálták;
  • Végső célként azt szeretném, hogyha minden magyar úgy érezné, hogy összetartozunk, egy nemzet vagyunk, ez egy nagy nemzet;
  • Meg fogom kérdezni (…) hogy azt a Soros György-féle tervet, hogy adósrabszolgaságot eredményező örök kötvényeket bocsássunk ki, amelynek nincs lejárata, csak egyfolytába’ fizetni kell, amíg élünk, sőt még az unokáinknak is, hogy ezt bevezessük-e?
  • A kérdőív nagy része már elkészült, ma délelőtt ezzel foglalkozom, és ha sikerül, akkor le is zárom ezt a kérdést, és ma délutántól meg tudjuk indítani a nemzeti konzultációt.

Hát nem kurvajó műsort találtak ki megint ? Miközben a slepp, a holdudvar, a fidesznemzeti tőkésosztály, vagyis a kormányközeli milliárdosok (Mészáros, Garancsi, Csányi, Hernádi, Szíjj, Paár és a többiek) zsebre vághatják a turizmusfejlesztésre szánt vissza nem térítendő támogatás első 150 milliárd forintjának több mint a felét; miközben közel 200 milliárd forintot szórtak szét úgy, hogy az összeg legnagyobb nyertese a honvédség és a sport, és majd júliusban az egészségügyi dolgozók is megkapják a bruttó 500 ezres jutalmukat, mindenki másnak marad az előrerágott, mócsingos, alufóliasisakos nyomasztás. Eddig jutott tíz év alatt a nagy stratéga: ugye, hogy rohadjon meg Soros? Igen, hogyne, persze. Már sokadszorra vagyok kénytelen megkérdezni: ki a tököm kormányozza ezt az országot, hogy folyton Soros fenyegető, veszélyés árnyékával kell fakardozni? Nem unalmas még? Nem hát.

A félhülyéknek jó lesz a 3 havi álláskeresési járadék, a Mészárostól Tiborczig terjedő udvartartás meg ajándékba kap egy rakás vissza nem  térítendő milliárdot. Úgy, hogy a disznószerelő már ott tart, hogy több osztalékot (közel 16 milliárd) szed ki a majdnem újszülött cégéből (az egyikből a fasz tudja hány közül), mint amennyi az adózott profitja volt.

Közben az Európai Unió egyébként nem létező válságkezelő csomagjának elosztásáról így okoskodik a gazdája:

Ez az új szétosztási rendszer, amit bemutattak nekünk, az egy abszurd és perverz megoldás, mert több forrást juttat a gazdagoknak, mint a szegényeknek.

Tehát hogy akkor mégis kell az EU nem létező mocskos pénze, de a 750 milliárd euróból csak 15 milliárd abszurd és perverz. Értem. Az nem abszurd és nem perverz, hogy mi ebben élünk tíz éve. Hogy a már így is milliárdosra hízott, élősködő NER-társakat tömik, miközben a nyomorultakat egyre lejjebb rugdossák. Ha az Európai Unió vesz fel piaci hitelt, akkor a miniszterelnöknek „berzenkedik az ösztönvilága”, és kigyúl a piros lámpa a fejében. Amikor a csilliárdos orosz és kínai hitelekbe verte bele az országot, akkor nem volt semmi problémája, nem voltak fenntartásai, nem berzenkedett az ösztönvilága, nem aggódott az unokáink eladósítása miatt, nem indított nemzeti konzultációt, hanem lenyomta a mindenki torkán. De legalább titkosította is hatszáz évre a részleteket. Az nem volt abszurd és nem volt perverz, akkor nem volt kíváncsi mimagyarok véleményére. Nekünk jó lesz a kormányzatilag előre megemésztett, szájba rágott, előre megválaszolt Soros-összeesküvéses nemzeti konzultáció. Minden világos. Nyugodalmas jó éjszakát!

Ez volt a mai menü:

Orbán népe

Maszkvarrás helyett inkább a szemellenzőt kellene levenni

Megvédték Mészáros  birodalmát

El innen vagy el onnan?

Konzultációs bevetési egység

Értetlenül

Négy mondat

A ház rózsával lenne itt teli

Körbekerítés

Lesz miért szégyenkezni

• Orbán népe lelkesen linkeli be az ellenzéki véleményre a Kárpátiától az „Egyszerűen senkik vagytok” c. „művet”. Erre szoktam odaírni, hogy következő legyen az „Összetartozunk”, lehetőleg könnyeiket morzsolgatva. Nem csak az a gond velük, hogy szeretik, ha a Gazda dönt az életükről, hanem az amit a Rogán-csapat mondott róluk: 2 bitesek, és nem tudják továbbgondolni, hogy egy diktatúrában előbb-utóbb mindenki ellenség lesz. Ők is. (Judit)

• lekerül az a szemellenző hamar meglátva a piaci árakat, bekerülve a hazai egészségügy áldásos rendszerébe. Biztos lesznek olyanok is, kiknek még akkor sem, mondván ezt a cseppnyi áldozatot megköveteli tőlünk a Miniszterelnö Kúr és a Kádélyempé Jézussal karöltve. Nem lesz könnyű/egyszerű dolga annak a generációnak, aki itt bármit is élhetővé akar majd tenni! (Ferenc)

A nap kiemelt kommentje Páltól:

Lassan indokolttá válik a felcsúti űrkikötő megépítése. Oda fog ömleni a kínai szemét. A stadion jó lesz logisztikai központnak. A főhadiszállás meg ott van a bejáratánál. Minek nekünk Európa?