Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nemzet egységéért. Áder János államfő nevetett, de hallgat, mint a csukája a horgásztóban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Jutott az örömből ezen a hét végén. Ne tessünk panaszkodni egyáltalán, itt minden a közért, értünk történik. Ezután felszentelt vízben fürödhetünk a Balatonban, ha még lesz hol. És megértük azt is, hogy Áder János nevet.

Jól szórakoztak. Áder János államfő és Varga Mihály pénzügyminiszter Vári Attilával (középen) a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével nézte meg a meccset

A köztársaság nélküli köztársasági elnök kiruccant a Duna Arénába tegnap este. A vízilabda Európa-bajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott 26-0-ra legyőzte a máltaiakat. Elég lett volna 20 gól különbség, de a fiúk rátettek még hat lapáttal. Így a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a világbajnoki ezüstérmes spanyolokat megelőzve nyerték a C csoportot és jutottak közvetlenül a negyeddöntőbe a tornán.

Áder János úr kockázat nélkül vigyoroghatott a bulimeccsen. Hohó, még mielőtt leszedik a fejemet, azt gondolom, hogy ez a mérkőzés nem a sportértékéről lesz emlékezetes, hanem az eredménye miatt. Igen, a meccseket eredményre játsszák, és aki a legjobb, az nyer. Még egy olyan rendezésben is, amelyikben részt vehetnek olyan csapatok, amelyeknek a vízbe süllyedés elkerülése is gond. Nem bántom én a máltaiakat, legyen ez a megalázó eredmény az ő gondjuk, szégyenük, vagy ahogyan akarják. Főleg a csapatvezetőké. Ám a nemzetközi szövetségben leeshetne már a tantusz, hogy ez mégis csak egy Európa-bajnokság, ahová nem falusi színvonalú csapatok küzdelmére kíváncsi a néző. Ez egyáltalán nem használ a sportágnak, még akkor sem, ha nyilván elfogultak vagyunk a magyar válogatottal.

Azt is tudom, ami szabály, az szabály, ha húsz gól kell, akkor húsz lesz. Körülbelül olyan volt ez a meccs, mintha a matematikus egyetemi tanárt versenyeztetnék a nyolcadikos, ügyes matekos diákkal. Az eredmény nem kétséges, ugye. De hogy mekkora sikerélmény lenne ez a tanárnak, azt nem tudom. Igaz, ilyent nem is csinálnak. Olyasféle mérkőzés volt ez, hogy én kérek elnézést. Tényleg nem akarom bántani a magyar vízilabdásokat – úgysem érdekli őket a véleményem –, de akkor is azt mondom, majd kiderül, hogy ennek a máltaiak elleni bulinak lesz-e valódi sportértéke a szabályokon meg minden máson kívül. Akkor talán elmúlik ez a kicsit keserű Eb-szájízem.

Látták, az Áder János nevetett, nagyon jól szórakozott a Varga miniszter úrral együtt. Persze, egy köztársasági elnöknek is joga van szabadidejében azt csinálni, amit akar. Élvezze az életet! Csakhogy már hétköznapok teltek el, és a nemzet egységének, az állam demokratikus működésének őrzője hallgat, mint szar a gazban. Nincs semmi mondanivalója Orbán Viktor ámokfutásáról. A magyar embereknek, akik újabb gyűlölettel, jogtiprással szembesülnek. A Nagy Machinátor most már túllőtt minden józansági határon, tombol, mint a megvadult marha a karámban.

Áder hallgat, mint a csukája a horgásztóban. Igaz, most nem arról kellene osztania közjogi méltóságos eszét, hogy hogyan fakasszunk tiszta vizet onnan, ahol már úgyis van. Más lenne a lecke, de nem bír vele, mert nem is akar. Akkor sem, amikor Orbán a buzilobbizástól, a Soros-sántánozásig a migránsvésztől eljutott a cigányozásig, a börtönbizniszig – a rasszizmusig. Ma én, holnap te, holnapután – ha még mindig hagyjuk – lassan mindenki sorra kerül. Csessze meg, kiszabadítja a szellemet a lerohadtabb palackból, és az arra vevőknek tálcán kínálja a zsigeri gyűlöletet.

Ádernek egy szava sincs, ő a Duna Arénában hullámzik a gyönyörtől. Pedig kedvenc diktátora gyorsabban hozatott kormányhatározatot – amivel azonnali hatállyal felfüggesztette a börtönkártérítések kifizetését -, mint ő szokta aláírni az emberek húsába vágó törvényeket. Mi a rosseb van itt? Orbán kiiktat csak úgy magától magyar és nemzetközi törvényeket, jog csak az, amit ő gondol. Tovább hiszterizálja, az amúgy sem nyugodt országot, az amúgy is régen felrúgott demokráciában az embereket. Orbán simán leingyenélőzi a gyöngyöspatai romákat, azért, mert a bíróság megítélt nekik mintegy 100 millió forintot azért, mert elkülönítve, cigányosztályban tanították őket.

Akkor ő meg a maffiakormánya az összes jól tartott puszipajtással, mi? Ingyenélő, közpénzből luxust köpő nemzethy keresztény árulók.

Áder szájzárat kapott, hallgat. A jogász köztársasági(?) elnök Orbán jogász kormánycsúf segítője a totál jogfosztásban, a jogállam sárba tiprásában, az emberek megkülönböztető kirekesztésében. Orbán közben elmegy Brüsszelbe rinyálni, hogy a bevándorlópártiak meg a rohadt hazaáruló magyar ellenzék az ország ellen dolgozik. Mert majd ő ott is megmutatja, ki az úr a háznál meg a nagyvilág házaiban. Is. Pribék csordájával hangoltatja az embereket a gyöngyöspatai cigányoknak megítélt kártérítés ürügyén a romák ellen.

És Áder közpénztollnok egy k*rva szót nem szól. Lapít, mert egy és ugyanazok Orbánnal. Az ilyen köztársasági elnök hátsón rúgás után azonnal lemond, mert mondjuk, nem tud azonosulni azzal, ami Orbánisztánban dúl. Ő tud, még élvezi is. Csak az úgy szokott lenni minden független törvénykönyvben, hogy a bűnös, bűnöző vádlottat hamisan segítőt, a tettestársat is odaültetik a vádlottak padjára. Ott aztán lehet vigyorogni.

Tudják mi lehet itt? Jobban nem nagyon tudom megfogalmazni, mint az egyik kommentelőnk – Madárlátta – tette:

  • Egyszerűen nem hiszem el, hogy annyira mindenhatónak és sérthetetlennek hiszik magukat, hogy most már tényleg bármit megtehetnek. Hogy nem maradt bennük annyi egészséges életösztön, hogy ennek így nem lesz jó vége. És hiába a sugárhajtású nemkormányzati nemluxusgépek, nem biztos, hogy lesz idő odáig eljutni. Mert az ilyen indulatok szítása előbb-utóbb robbanáshoz vezet. Ott minden pusztul, oldaltól és világnézettől függetlenül.

Mikor?

Azért így mindjárt más lesz a Balaton. Király Dávid a vízben kereszttel a kezében az ortodox szertartás szerint tartott vízszentelésen – Fotó: MTI/Varga György

Lesz Mészárosnak, Tiborcznak Szent Balatona. Szép lassan kiszorulnak onnan a magyar emberek, vagy elmehetnek a nagycsaládosok Lölő egérszaros, koszos, lyukas ágyneműs, ehetetlen kajás üdülőjébe nyaralni. Ám a luxusért cserébe 490 millió forintot kapott az Erzsébet-programból az a két, Mészáros Lőrinchez, illetve Tiborcz Istvánhoz köthető hotel, amely kizárólag a programban részt vevők számára nyitott ki tavaly nyáron. Nincs vész továbbra sem, nyugi. Lényeg az, hogy fel legyen minden alul fölül, földön, vízen szentelve. Az MTI adott ki néhány képet arról, hogy Arszeniosz Kardamakisz ausztriai görög ortodox metropolita, magyarországi és közép-európai exarcha keresztet dob a vízbe egy szertartásos vízszentelésen Keszthelyen. A Balatont már nyolcadik éve szentelték meg a Keszthelyen iskolát fenntartó görög ortodox egyház képviselői.

A hagyományoknak megfelelően idén is megszentelték a Balatont: Keszthelyen az életre és a természetre kértek áldást az ortodox egyház képviselői. Az ortodox egyházban kiemelten fontos a víz tisztelete és megszentelése – pontosan, mint az Áder Jánosnak. Ki tanult, kitől? Mert hogy ma már azt nem lehet tudni: az egyház vagy az állam bír jobban hatni a másikra. Mindegy is. Tószentelésen közösen imádkoztak azért, hogy békesség uralja a világot és az egész emberiséget.

…meg azért is nyilván, hogy Pistike a hagyományoknak megfelelően ne pisiljen bele a Balatonba a nagy játék közben. Mert akkor iszonyatosan nagy baj esik, hiszen ez a felszentelés állítólag azt is jelenti, hogy olyan tiszta lesz a tó vize, hogy inni is lehet belőle. De csak önök után, drága keresztény uraim!

Az önök véleménye

Megnyilatkozott a fôvadàsz : ” vèrt izzadva”..errôl cèlszerû lenne megkèrdezni az egyszerû àllampolgàrt , aki a napi túlèlèsèrt küzd, hogy mi errôl a vèlemènye… A Vatikànt meg kàr belekeverni az egyenletbe , teljesen màs vèlemènyen van mint a semjèni hit…ja, ès a kdmp mèg a kèt szàzalèkot se èrnè el a bejutàshoz, nemhogy az ötöt… (Krisztina)

Szerintem ők nem külön kormányoznak, tehát a kormány huncutságaiért mindketten felelősek, nem külön-külön jutottak be az EP-be, hanem közösen, kár itt trükközni, hogy a fele fideszes tulajdonképpen KDNP-s, az egész csapat kerül lapátra. (Melinda)

A cigánysággal kapcsolatban pedig orbán igazán tudhatná, hogy nem jó kikezdeni velük, mert ha összeállnak, akkor itt kő kövön nem marad. (Transzporter)

Egyetlen kérdésem van! Ha a kormány megteheti, hogy a saját bandája által hozott törvényeket telibexarva, azokat figyelmen kívül hagyja, ugyanezt megteheti-e bármelyik magyar állampolgár, vagy cég, vagy szervezet? Mert akkor én holnaptól nem fizetnék adót, nem tartanám be a KRESZ szabályait, nem fizetnék a boltban etc.Ja, és büntetlenül lilára verném a regnáló maffiakormányt, annak teljes holdudvarával együtt… (Attila)

Így írtunk mi

Mert jogállamokban ez a normális ügymenet

Most a cigányság és a fogvatartottak, aztán ki következik?

Ha a kormánynak nem érdeke, akkor Cser Ágnesnek sem érdeke

Lóvicc

Völner Pál szerint a fogvatartottak a deviáns kisebbség tagjai

Jogvégzett ember

A néger kisfiú

Állami kereszt 2. Volt tiszta férfiúság. Lesz is?

Az Orbán dallamára bőszen öklöt rázó emberek tehetnének egy kósza gondolatkísérletet

A nap kommentje:

Amíg az éppen a gyermekünk arcát felzabáló gorillának a távolból qrvadiplomatikusan szuperintelligensen magyarázzuk, hogy mekkora aljasság amit csinál, addig az a gorilla a társaival a falunk összes gyermekét felzabálja sorban. De „mivagyunkajókmertnemsüllyedünkazőszintjükre”. Jól van akkor. (Baracka)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.