November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert jogállamokban ez a normális ügymenet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A madarak csicsergésének és a rügyek fakadásának fájó hiányában zúzmarás, hóharmatos nagyon jó reggelt kívánok! Aki ébren van, ne álmodjon. Aki álmodik, az meg ráér később olvasni, vasárnap van. A naptár szerint. A közélet és politika nagyüzeme azonban hétvégén is nyitva tart.

Elöljáróban iderakom az elmúlt napokban ránk uszított, következésképpen szorgalmasan ránk is szabadult ideológiai utóvédharcosok legértékesebb, szívhez szóló üzeneteit. Akik nem adják fel, mindenáron kitartanak a szellemi sötétség csillagtalan éjszakájában, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a tőlük különböző nézeteket vallókat nem érvekkel, hanem átkokkal-szitkokkal hazaárulózással, szaralakozással, gyurcsótányozással (azt nincs kedvem idézni), és a mi fajtánk típusú nácoid faszakodással lehet jobb belátásra bírni.

Milyen szaralakok írhatnak ilyesmit ,vagyis inkább mennyiért írjatok,ti biztos nem magyarok vagytok. Remélem egyszer sor kerűl rátok!

Rohadt szemetek, ne a magyarok dolgába ártsátok magatokat, szóljatok be a ti fajtátoknak, a hazaárulókra

Viccesnek nem vicces, de abból a szempontból baromira tanulságos, hogy honnan kell majd visszaküzdeni magunkat (ha nem is nekünk, de az utánunk jövőknek) a normális emberi civilizáció akármilyen alacsonyan húzódó lépcsőfokára. Ha egyszer majd valamikor újabb 100 év nemzeti kesergés, köpködés, utálkozás után esetleg megfogalmazódik valamiféle igény arra, hogy a dicső múlt kémlelésétől elzsibbadt nyakkal, egymás eltaposása és kiirtása helyett hasznosabb dolgokkal is megtölthetnénk az életünket. Ahelyett, hogy nehézsúlyú maffiózók és politikai szélhámosok aljas uszításainak engedve folyton az ellenséget keressük a másik emberben. A nagy közös magyar nyomorúság asztalánál.

Nem áltatom magam azzal, hogy ez a fajta lealjasodás kizárólag a napos oldalon sütkérezők sajátja, azt viszont állítom, hogy ahol tíz éven keresztül a kormányzás a közvélemény napi szondáztatásához, a néplélek legprimitívebb rezdüléseihez, az emberek legsötétebb ösztöneinek felkorbácsolásához igazodik, és folyamatosan ezekre rezonálnak a kormányzati kommunikációs halálhörgések, ott előbb-utóbb nem lehet betemetni a társadalmi árkokat.

Ahol  közvélemény irányított szondáztatása kizárólag a „kormányzati kommunikációs stratégia megalapozását”, vagyis az éppen aktuális démonok és kollektív ellenségek beazonosítását szolgálja, egy idő után már nem árkok, hanem feneketlen szakadékok keletkeznek a társadalomban.

Ahol a miniszterelnök azért kezd el – a propagandagyár hátszelében – ordenáré módon cigányozni, a rabok, balliberális ügyvédek, bíróságok, jogvédő szervezetek (a sor végtelen a migránsok, melegek, Soros-bérencek, fogyatékkal élők, hajléktalanok, liberálisok tengelyen) ellen uszítani, mert a Századvég és egyéb közpénzből finanszírozott gittegyletek megmérték, hogy van rá kereslet, ott – bármilyen hihetetlen még mindig – előbb-utóbb mindenkire rákerül a következő célkereszt, bárkire megadhatják a kövtkező kilövési engedélyt. Mert az állampárt abból a hatalmas felismerésből él, hogy ócska, lebutított kommunikációs hadviseléssel sokkal könnyebb hatalmon maradni, mint értelmes, a közjót szolgáló, az országnak perspektívát nyújtó intézkedésekkel. A már most is látható/beláthatatlan következmények meg okozzanak másoknak fejfájást, hol érdekli ez őket.

Ezért van az most éppen, hogy „börtönbizniszről” óbégatva (Völner Pál: súlyos bűnözők is milliókat tesznek zsebre dörzsölt ügyvédek segítségével, mindenféle mondvacsinált ürüggyel indított perek révén), sorosozva, már össze is fércelték azt a kormányhatározatot, amely azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését. Orbán péntek reggel beleásította az elfideszesített rádiója mikrofonállványának kipirult orcájába a hergelő kinyilatkoztatásait, szombatra pedig már kormányhatározatba is foglaltatott az igéje. Mert jogállamokban ez a normális ügymenet. Egyetlen apróság maradt ki a miniszterelnök fröcsögő hazudozásából, meg az államtitkár elvtárséból is. A rossz körülmények miatt kifizetett kártérítésekkel a magyar állam jogerős bírósági ítéletet (!!!) hajt végre, olyan hatályos magyar jogszabályok alapján (!!!), amelyeket ő maga hozott (!!!). 2016-ban, a második kétharmad dübörgése idején.

Eltekintve attól, hogy ezzel a silány, értelmezhetetlen, gyalázatos jogászkodó sufnimunkával éppen a nagypályás bűnözők áldozatait szívatják meg a legjobban (lásd: az Olaszliszkán meggyilkolt tanár, Szögi Lajos ügyét; éljen és virágozzék Varga Judit, valamint a hazugság igazsgágügyi minisztérium áldozatsegítésének éve), még csak nem is az a szóra érdemes ebben, hogy máról tegnapra írják át a jogszabályokat. Hát hiszen az eddig sem jelentett problémát nekik. Szerintem a lényeg az, hogy ezután még halovány elvárás se legyen, hogy legalább a saját törvényeiket tartsák már be. Az a lényeg, hogy ha bármilyen ügyben van elég ökölbe szorult kéz és agy, amely felsorakoztatható a kormány tetszőleges társadalmi csoportot vegzálni hivatott gazembersége mellett, akkor lehessen arra hivatkozni, amire most is hivatkoznak. Ha ahhoz gyávák és gerinctelen is, hogy kimondják: ki nem szarja le a törvényeket, a jogszabályokat, az emberi jogi handabandákat, ha a magyar emberek igazságérzete sérül és a magyar nép lelkén horzsolások keletkeznek amiatt, hogy 60 szerencsétlen szegregált roma fiatal családja javára döntött a bíróság.

A pártsajtó egyik ügyeletes fogalmazójának olvasatában – a Most éppen a cigányokat hergelik a magyarok ellen a balliberálisok című remekműben fideszül, hazafiul ez ennyit tesz:

Magyarnak, cigánynak közös ellensége a liberalizmus és ez a néhány száz liberális gazember, mert ezek az emberek azon a magyar-cigány konfliktuson élősködnek, amelyet döntő mértékben már ők gerjesztenek. Szerencsétlen sorsú embereket, cigányokat használnak fel arra, hogy kirabolják a magyar államot, minket. Komoly összegeket kerestek a cigány felzárkóztatási pénzeknél, mostanában meg a kártérítési perekkel. Amikor veszélybe kerül a felső-középosztálybeli életszínvonaluk, akkor mindig különösen idegesek lesznek. A pénz elvesztése mindig jobban fáj nekik, még a hatalom elvesztésénél is jobban.

Mivel hatalmam nincs, nem élősködöm senkinek a közpénzén, de maradt némi igazságérzetem, kénytelen vagyok közbeszólni, ameddig még lehet. Biztosan félreértem a költőóriást, de én úgy tudom, hogy a cigány felzárkóztatási pénzeken Farkas Azérbáncsákmercigány Flóriánnál nem sokan kerestek komolyabb összegeket, miközben szerencsétlen sorsú cigányokat rugdostak bele az árokba, és égették fel a szemük láttára a munka világába vezető, soha el nem készült hidat. Slusszpoénként, a magyarok igazságérzetének nagyobb dicsőségére az általa elüntetett milliárdokat meg az Emmi közpénzből (újra) kifizette. Mindegy, egy kiadós liberális gazemberezésért mindent is érdemes összehazudni annak biztos tudatában, hogy a gazda megvéd.

Erre rímel (vagy ha nem is) a senki által meg nem választott Hollik István fideszes kommunikációs igazgató alábbi aranyköpete, amely miatt sajtótájékoztatót hívott össze tegnap:

Arra kérjük a Soros-szervezeteket – akik első helyen felelősek azért, hogy ez az egész helyzet előállt -, hogy ha valóban fontos nekik a cigány gyermekek ügye, akkor most tegyék félre a politikát és a pénzügyi céljaikat, és ne akadályozzák ennek a jó javaslatnak a megvalósítását és elfogadását.

Lehet, hogy ezt is félreértem, de most akkor ki van kormányon, aki bármit képes megakadályozni, amit Orbán és a Fidesz a fejébe vett? Azt most nem kérdezem, hogy Hollik mennyire örülne, ha 1 millió forintos kártérítés helyett hozzávágnának néhány raklap muskátlit, de azért érdekelne: az önkényes, visszamenőleges, éjszaka leple alatt folytatott sunyi fideszes törvénykezés mellett ki tud bármi megakadályozni ebben az országban? Soros netán kormányon van? Akkor 2016-ban ő hozatta a sorosista magyar parlamenttel azt a sorosista törvényt is, amely lehetővé tette a retkes börtönkörülmények miatti sorosista kárpótlásokat? Akkor most valójában Soros megy szembe a saját maga által hozott törvényekkel? Ki érti ezt a pengeéles állampárti logikát?

Mielőtt kisülne az agyam, búcsú gyanánt, egy kis politikai trash bulvár a pofára hozott törvények dallamára. Rácz Zsófia, akinek kinevezése miatt törvényt is módosított az állampárt, fiatalokat megszólítani hivatott országos haknijának első állomása máris kamunak bizonyult. Micsoda meglepetés! A 22 éves zseni egy kamuszervezet kamurendezvényén mutkozott be. Csak így tovább!

Utóiratként egy érdekes adat: Tiborcz István közkivilágító és miniszterelnöki vej, akinek egykori Elios nevű cége csodákat művelt országszerte, Vácott is nagyott alakított. A kiváló munkájába beleölt pénz 116 év alatt térül meg a településnek. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, minden jót!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!