Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Állami kereszt 2. Volt tiszta férfiúság. Lesz is?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ott tartottunk (Állami kereszt 1. Szigorúan ellenőrzött petesejtek), hogy van egy rémálmom a katolikus világtalálkozó évében. Is. Eszembe jutott: szegény Borkai úgy megtévedt a szexualitás frontján, hogy miközben csalás és egyéb miatt ül majd a börtönben, el kell olvasnia egy könyvet. Csak neki, vagy mindenkinek, aki a szexualitás mai szabad és normális formájában éli az életét?

Néhány évvel ezelőtt Csepeli György szociálpszichológus, szociológus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora nem kevés humorral és gúnnyal azt írta egy Facebook bejegyzésében, hogy Szájer József és Deutsch Tamás előszavával újra megjelenik és kötelező lesz Tóth Tihamér: Tiszta férfiúság című könyve. Volt alkalmam megkérdezni, hogy ezt – Hogyan gondolta? – Vicc volt – jött a válasz. – De még minden lehet? – Ha beveszik Borkait a teamba.

És micsoda véletlen, Tóth (1889-1939) veszprémi püspök felvilágosító irodalmát éppen az 1938-as  Budapesti Eucharisztikus Kongresszus és a Szent István Jubileumi Év lelki hatásának elmélyítésére tízezer példányban ajándékként adták a magyar ifjúságnak. A könyv beszerzése az ország valamennyi középiskolájában kötelező volt. Szeptemberig, a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusig ebben az országban még bármi megtörténhet: amíg kiteljesednek a keresztény könnyűzenét játszó fiatalok 750 milliós állami támogatással, addig akár olvashatnak is.

Azért maradt rémálmom, ismerve az állam és az egyház rátelepedését a fiatalokra. Nevelésileg, hittanilag, keresztény szósszal megspékelve. Vajon mi várhat még az űrkorszakra készülő, hamburger evő, Coca-Colát imádó, Nike-cuccot viselő, kemény rockot hallgató és a CNN-t néző, plázákat és centereket látogató magyar ifjúságra? Beleolvastam a könyvbe.

          Milyen is tiszta férfiúság?

„…Isten tehát a kétnemű embernek testi egyesülését csak az őáltala rendelt törvényes formák közt, az élethosszig kötött felbonthatatlan szövetségben engedi meg, és ott is csak oly módon, hogy ennek folytán gyermekük születhessék. Bárki ezen a világon ezt a testi szervét bármiféle más módon (akár magában, akár mással) élvezet és gyönyörszerzés céljára használja fel, súlyosan vétkezik önmaga ellen, az emberi társadalom ellen, maga az emberi természet s a teremtő Istennek szent akarata ellen…”

          Gyakorlati tanácsok

„…Nadrágod ne legyen nagyon szűk, hogy ne szorítson, mert az is izgathat. A lábak keresztberakása üléskor, a nadrágzsebbe dugott kéz, a sok ülés szintén izgatólag hat. Próbáld csak meg: minél keményebb az ágyad, annál könnyebben bírsz rakoncátlankodó testeddel. Kezedet tartsd a takaró fölött, ha télen két takarót használsz, a kettő között. És hideg vízzel mosdani!…”

„…A folytonos nemi izgalom alapjában rendíti meg az ifjú szervezetét, aláássa ellenálló képességét, megzavarja emésztő, légző szerveinek s a vérkeringés szerveinek munkáját. Évekkel rövidíti meg életét és ami megmarad is élet gyanánt, az is nyomorúság lehet, mert a megbecstelenített és megszentségtelenített természet maga támad fel ellenük…”

„…Nézd, fiam, csinálj most higgadt ésszel mérleget magadnak. Tedd az egyik serpenyőbe azt a pillanatnyi érzéki örömet, amelyet a nemi visszaélés bűne adhat, s tedd a másikba mindazt, amivel ezért a pillanatnyi gyönyörért fizetni fogsz: elvesztett lelki nyugalmat, elpocsékolt éveidet, összeomlott reményeidet, letört jellemedet…”

          Diákok leveleiből

„… Ó, mennyire igaza van! Én is szenvedek. Nyögöm a jármát ennek a nyomorult szokásnak, amelyet egy nyomorult ember mutatott nekem. Ó, uram, adjon tanácsot egy szegény fiúnak, aki már rég kereste a megmentő utat és megtalálta az ön könyvénél! Szégyellem magam uram, hogy én, aki azelőtt jobban tanultam, dolgoztam, most egy percnyi gyönyörért képes voltam azokat a szép dolgokat otthagyni…!”

„…De hát ahol a szenvedély tombol, ott hallgat az ész, ugye, uram?!…” …Válaszát várja epedve egy szerencsétlen főgimnáziumi tanuló…“

          Nő társaságában

„…Némelyik fiú a serdülés éveiben hetekig elmélázik valamelyik regényalakon, szövi a jövő óriás terveit s nem is veszi észre, mikor érzelgőssége már érzékiséggé változott át. Tehát ebből megértheted azt a kívánságomat, hogy a fiúk addig, míg komolyan nem gondolhatnak a megházasodásra, nő társaságba igen gyakran ne járjanak. Elnőiesednek. Jellemük, ha itt fejlődik ki, nélkülözni fogja a férfias vonásokat. …Közelebbi ismerkedés egy nővel csak akkor szabad, ha komolyan gondolhatsz már házasságra. Minden más szerelmeskedés könnyelmű játék a tisztességgel s becsülettel…“

Ennyi, kommentár nélkül. Orbánék már régen belemásztak az ágyunkba, a nők méhébe, a férfiak petesejtével is rendelkeznének és manipulálnának. Ha Orbán diktál az egyháznak is, megszűnik a kettős beszéd. A magyar diktátor van akkora manipulátor, van annyi közpénze, hogy markában tartsa a papokat. Azok pedig meg akarnak felelni az orbáni elvárásoknak. Mindenhol és minden szinten. Tulajdonképpen ezért féltem a fiatalokat. Hiába hogy a szexualitás magánügy. Most már tudjuk, hogy a lehetetlen is megtörténik. Ez most az orbáni Magyarország. Orbán és az egyház erőlködése, hogy a fiatalokat belekényszerítse a bábu szerepébe nem sikerülhet. Mert számukra nem bűn az önálló gondolkodás – és tudnak, mernek, akarnak más, szabadabb rendszerekben élni. Ahol nem kell cipelniük a magyar egyház és a magyar önjelölt Messiás közös keresztjét.

Legyen Borkainak kötelező olvasmány Tóth Tihamér könyve. Mert legalább ez a borzalmas iromány azt nem tartalmazza, hogy kormánypárti, fideszes politikusnak – állami ima közben – kufircolni lopott közpénzből szabad. Legyen neki rémálma. Ettől is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.