Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pollenként száll a nagyvilágban Orbán Viktor rossz híre. De különösképp a magyar emberek allergiásak tőle

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Nem jön a mumus, de Soros György, köszöni szépen, jól van. Nagyon érdekes dolgokat mondott a The New York Times-ban. Ajánlanám a hidegrázós Fidesz vezérkarnak, hátha ettől elönti őket a forróság. Mégis csak jön a tél a jövő héten, nehogy ráfázzanak már erre télben tél időjárásra szegény Orbán Viktorék. Soros nagyvonalú demokrata világpolgár, így aztán a NER napi gyűlölködő reklámja úgy ment el mellette, mint a minden magyarok Vezére szokott a Parlamentben az ellenzéki képviselők mellett. Nem is bír rájuk nézni, a köszönésről pedig már régen leszokott. Milyen jót röhöghet Soros Orbánon meg a többi nyalonc huncutkája erőlködésén, akik egyenesen a sátánhoz hasonlítják.

Soros, a mumus. Többek között azért állnak szembe vele, mert liberális ügyeket támogat

Kifejezetten büszke arra, hogy bizonyos körökben mumusnak számít. Olyan ez neki, mint egyfajta becsületrend. A lap pénteken közölt interjújában a Sorosból ellenséget kreálók listája Trumptól a kínai kormányig terjed, de rajta vannak az összeesküvés-elméletek hívei is. Többek között azért állnak szembe vele, mert liberális ügyeket támogat, és mert az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítványok a demokráciát és az emberi jogokat segíti elő mintegy 120 országban – gyakorta tekintélyuralmi rendszerek ellenében – mondta egyebek mellett az interjúban Soros György.

Pontosan ez az, nem elvbarátok Orbánnal meg a sok Soros-ösztöndíjassal sem, ezek az emberek gyorsan felejtenek. Főleg, ha manit és szaros hatalmat szimatolnak a közelükben, simán rámondják a tyúkra is oroszlán. A mi dicsőséges fideszes demokratáink értenek ahhoz, hogy sorozatos öklendezésre adjanak okot. Egyetlen szót ismernek: nem. Minden józan és demokratikus döntés ellen: nem. Nem tudom, meddig lehet szórakoznia ennek a korrupt magyar orbáni társaságnak, kilógva az unió közösségéből. Előbb-utóbb megunják Orbán folyamatos csakazértis ellenszelét, amelyet már ázsiai diktátorokkal is fújatna ez a fékeveszett fenevad. Odáig merészkedett, hogy Erdogan népirtó politikájához a magyar nép nevében igent mondott. A magadéban, fajankó! Azért sem mernek az Európai Ügyészséghez csatlakozni, mert akkor nem játszhatják csiki-csuki, undorító jog- és törvényen kívüli politikájukat. Polt urasággal az élen.

De hála az ötlevelű lóherének, sajátjai csapták nyakon Orbánt, amikor megszavazták azt az állásfoglalást, amely elítéli új és mocskos haverjának Erdogan török elnöknek szíriai agresszióját. Egyébként pedig az Orbán-kormánynak soha sehol senki nem adott felhatalmazást arra, hogy újfasiszták, gyilkosok ölébe lökje bele az országot. Erre sem, meg semmiféle háborús politizálásra sem. Orbán őrült hisztijei nem egyenlőek a magyar emberek véleményével.

És akkor vérig vannak sértve, hogy a kommunisták elárulják az országot, ott tesznek be szegény őrült Viktornak, ahol csak lehet. Helyes, csinálják is, mert időben kell megállítani a diktátort. Amúgy pedig a fecskék és a gólyák sem viszik a Fidesz-szutykot Európába, saját maguk piszkítanak bele egy demokratikus közösségbe. Idióták, a kommunikációs csatornákat nem tudják elzárni, ez még Észak-Koreában sem sikerült. Azért, ha valaki azt mondja nekem, nekünk meg talán még a Soros Györgynek is, hogy ebben az országban Orbánék újra koncepciós perekkel akarnak lenullázni embereket, újra működik a kicsinálós rendszer, javasoltam volna neki a sárga házat.

Mondjuk, ha Varju László meghúzta volna a magas intelligenciájú biztonságiak bajszát a televízió székházában, kimondatna rá: fel-né-gyel-ni! Nyugi emberek, mondta Orbán is, várjuk meg a végét! Az igazság velünk van/lesz. Velük meg a Borkai Zsolt. Tudják, az úgy működik, hogy az igazságnál jön újabb és újabb igazság. Ha ezek beledöglenek is.

Micsoda sztárlinger lett a Vezér a New York Times-ban. Kétes dicsőséggel. Hosszú cikkben írnak a magyar egészségügy helyzetéről, amelyet az Orbán-kormány sport-, pontosabban focimániájával állít szembe, több komor hangulatú fotóval illusztrálva.

  • Az amerikai lap megjegyzi, hogy a felcsúti Pancho Aréna Orbán Viktor házának szomszédságában magasodik, miközben a Fejér megyei Szent György kórházban több piszoár nem működik, és nincs szappan a sürgősségi osztályon. (Igaz)
  • A New York Times felidézi, hogy Magyarországról rengeteg orvos vándorolt el az utóbbi években, és esett az egészségügyi ellátások színvonala, miközben labdarúgásunknak nem sikerült előrébb lépnie. (Igaz)
  • A lap kitér a TAO-rendszerre, a korrupcióra, a magyar főügyészségre vagy Mészáros Lőrinc meggazdagodására, ahogy a média és a bíróságok korlátozására is. (Így működnek)

Mindezekről a megvadult birkák tehetnek – Soros legfeljebb aggódhat Magyarországért, és ahol, akinek tud, segít. Civileknek. Az írás nekünk, itt élőknek, újdonságot nem tartalmaz: szembesülünk mindennap azzal, hogy tíz év kemény munkájával hogyan züllesztették le az egészségügyet Orbánék. Lássa meg ezt a szégyent az egész világ! Száll Orbán Viktor híre a nagyvilágban, mint a pollen. De mi prüszkölünk, vagyunk allergiásak tőle.

A felcsúti sühüs ember elérte mára, hogy csak az működik ebben az országban, amiből nekik hasznuk van, ami az övék. Nekünk hagyott kivéreztetett egészségügyet; lebutított oktatásügyet; alacsony fizetéseket és nyugdíjakat, otthontalanságot. Azért dolgoznak a szorgalmas magyar emberek, hogy a Viki király és gyarmatának bűzös, korrupt helytartói luxus életet élhessenek.

Hát nem! Megígérjük, hamarosan lesz majd mit írnia róluk – Borkaistul, Rogánostul, Matolcsystul, az egész bagázsról a The New York Times-nak. …és nem Soros György diktálja. Majd mi. Sorozatban.

Az önök véleménye

Micsoda egy mocsok ember. Haverja Erdogán aki az ő támogatásával folytatja gyilkos háborúját nagyüzemben gyártja a hasonló nyomorultakat. Ez a geci meg ezt a szegény embert felhasználva hazudja az érző szívű keresztényt. (uszo)

Kedves Ilona, nekem nem hiányzik Rogán. Sőt. Vélem, nem az Ördög ügyvédje miatt kellett hátrébb lépnie, hanem az elfuserált választási pr. miatt. Mert, ha valamit Orbán elront, akkor azonnal bűnbakot keres. (Aggódom Kövérért, a Borkai ügyben játszott szerepéért…csak vicceltem, aggódjon érte a lepra.) (Judit)

Bizonyára más is emlékszik a régi viccre, miszerint: mi a különbség Japán és Románia között? Japán a mosoly országa, Románia kész röhej. A napokban német földön „szembejött” velem ez a vicc, aktualizálva: Japán a mosoly országa, Magyarország kész röhej. Hírünk a világba (glorianna)

Orbánc reformátusnak született, de katolikus nőt vett feleségül, és ennek kapcsán átállították katolikus ritusra. Meg undorítóan dörgölőzik is, Izraelben még be is öltözött, éppen csak hogy vendéghajakat nem ragasztott a két füle mellé. 😀 Gondolom, udvarias gesztusnak gondolja az ilyesmit. (Hajszás)

Így írtunk mi

A lónak a nemiszerve, szemeknek forgatása, fogaknak csikorgatása

Túlhatalom

Tehát még az előző diktatúra is jobb volt, mint az Orbán-féle rablómaffia

Királyság

Aki ki akarja takarítani a plafonig teleszart istállót, az ne finnyáskodjon

Nem véletlen, hogy a magyar kormány nincs jóban Ferenc pápával

Következmény? Ugyan. Európaiak vagyunk!

Vadászkürt

Az ördög jogi képviselője bekapcsolta a ventilátort

Két ellenzéki „Frankenstein-koalíciózás” helyett

A nap kommentje:

Ha 1989-ben azt mondja nekem valaki, hogy 30 év múlva újra koncepciós perek és vérbírók lesznek Magyarországon, kiröhögöm vagy szembeköpöm. Pedig milyen igaza lett volna, én pedig milyen naiv voltam. (Isabella)