Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csalási idill. A luxus függetlenné vedlett Borkai fia úgy áll a saját lábán, mint Orbán lánya. Közpénzből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Az úgy volt, hogy bejöttek a spájzunkba a németek, a németeket kizavarták az oroszok, megint üres lett a spájzunk. De aztán szólt a Kósa nyelvész úr, hogy csináljunk helyet a spájzunkban a hut, huti, tuszu, tuszi, huti, vagy valami ilyesminek. Melléjük költöztetett Kásler professzor úr eurázsiai rokonokat. Hová a kánya kínjába lettek a finn-ugorok? Végre mindenkit kisöpört a spájzunkból az Ókovács Szilveszter, mert ott afroamerikaiak kívántak vonyítani. Mi ezt nem bírtuk ép ésszel, és elzavartuk mindet. Erre tessék: most meg az Orbán garázdálkodik az üres spájzunkban, de nehogy azt higgyék, hogy sonkát, szalonnát, hagymát (a krumpli elfogyott) kaptunk. Tudják, mivel töltötte föl? Kipcsakokkal. Immár kipcsak vér csorog a házunkban. Magyar kipcsak vér. Úgy volt, hogy jön a IV. Béla király is, de lemondta a látogatást, nem akar ujjat húzni Orbán királlyal. Neki mára úgyis elmentek otthonról. Vigyáznunk kell ezzel az emberrel, egyszer már kizavarta az oroszokat – ruszkik, haza! -, hát nem visszakönyörögte őket.

Jön is megint a Putyin, de az hétszentség, hogy a mi spájzunkba be nem teszi a lábát. Tényleg már a Putyinnak sem ciki olyan emberrel találkozni, aki elmegy Ázsiába valamilyen bekódolatlan diktátor randira? Ahogy hallom a kakukk közpénzlopó rádióban, ezeket a türk pofákat akarja közelebb hozni az Európai Unióval a Zorbán. Jézus Mária, nem elég, hogy most már totál leégette magát itthon ezzel a bandisztikus kreációval, akkor még Európa. Pici nyuszi, Viktorka, ottan felé a spájzból is úgy vágják ki a te Korrupció vezetéknevű alakjaidat, mint a nem túl intelligens labdakergető a zöld gyepre a cicakakát (csúnyábban: taknyot). Nem tudom, hogy a magyar miniszterelnök, mikor lesz saját magának is nagyon gáz.

A másik gázzal, a tőle teljesen független kúró gázzal. Mert a Borkai készült ám a független polgármesterségre. Úgy ám! Már október elején, a választások előtt néhány nappal, szerződést kötött – ne legyen már ciki a Fidesznek – a győri Xantus János Állatkert bővítésére, nettó 1 milliárd 547 millió forintért. Egyedüli ajánlattevőkét – az egykor Győrben alapított, jelenleg budapesti székhelyű – Fodor Építőipari Kft. és a győri Euro Generál Zrt. kapta meg a munkát. Így döntött az önkormányzat.

  • A Fodor Kft.-nek két tulajdonosa van, Fodor Géza és a közbeszerzéseken sikeres West Hungária Bau Kft.-t is birtokló Paár Attila – derül ki a Céginfo.hu adataiból. Az Euro Generál pedig fele részben a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. tulajdonában van.

Soha semmi köze nem volt egyiküknek sem, ugye, az uralkodókhoz. Főleg Mészáros Lőrinc ismeretlen a magyar emberek előtt, mert honnan a mennydörgős ménkűből tudná az egyszerű magyar polgár, hogy ez a Mészáros nevű már elfoglalta a háromnegyed országot magának – az egyszerű polgár örömteli közpénz adományaiból. De persze, ez csak véletlen, pontosan annyira, mint ahogyan nem tizenegy, hanem csak hat lotyolinda űzte Borkai búját a jachton.

Várjunk, mekkora szekrénye lehet a független győri polgármesternek, mennyi szar csurog még ki onnan? Csurognak a narancssárga szekrényből a saját lábán álló Borkai Ádám milliói. Is. Egyszer: 1 millió forintot kap egy nulla bevételű, vagyis feltehetően nem működő cégtől, amely véletlenül az apucival együtt szexpartizó ügyvédhez köthető. Ezért a bűncselekményért feljelentést tett Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő – ismertette Facebook-oldalán.

Fideszes csalási idill. Dől a narancssárga szekrényből a saját lábán álló Borkai fiúnak a lé

Tehát:

1. Homályosan szerzett, kapott 1 millió forint a gyereknek.

Nincs még vége, mert Hadházy Ákos tovább görgette a korrupciós győri álomcsalád ügyeit, most különös tekintettel a gyerekre. A fiú nemzetközi kapcsolatok koordinátora is. Sokoldalú a gyerek, sok-sok oldalról veszi fel a pénz. Hol máshol, mint a Győri Audi ETO Kézilabda Clubnál. Borkai apuka fideszes városvezetőként márciusban 13 millió forint önkormányzati támogatást javasolt, a szokásos évi apanázson felül a klubnak.

  • Különvéleményem: Majd egyszer csak valaki kideríti, mennyiből él az a kézilabda csapat, ahol magyar játékos nevét nemigen hallani, tele vannak külföldi sztárjátékosokkal, ők pedig nem – ők sem – a magyar átlagbérért sportolnak. Ez is lehet egy szép történet, és akkor még azt is megjegyezném, hogy a bizonyára politikailag teljesen független nagyszerű játékos Görbicz Anita kedves vendég szokott lenni a karmelita kolostorban. Például A független Magyarország napját ünnepelte együtt Orbánnal a krém: Nagy Feró, Sebestyén Márta. Eperjes Károly, Keresztes Ildikó, Szikora Róbert,  Leslie Mándoki, Nagy László kézilabdázó, Görbicz Anita, Mocsai Lajos, Vincze Ottó (Görbicz férje), Király Gábor, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang.

Haladjunk tovább, csessze meg, mert botrányos dolgok történtek ott Győrben. Az eredetileg focista Ádám fiú sportmenedzser a női kézilabdázóknál, ám a 2019/2020-as szezonra szóló, TAO-támogatás iránti kérelemben már mint technikai vezető szerepel. A Győri ETO két ember fizetését oldja meg felerészben a sportcsapatoknak felajánlott társasági adóból: Bartha Csaba klubelnökét és Borkai Ádámét.

„Azt nem tudjuk pontosan, mennyit keres az ETO-nál a Borkai-fiú, csak azt, hogy kettejük teljes, éves bérköltsége 21,9 millió forint, aminek a kérelem szerint a fele lenne a támogatás. Két embernek ez átlagosan havi bruttó 900 ezernél többet jelentene, de persze nem biztos, hogy ők ketten ugyanannyit kapnak kézhez” – közölte Hadházy Ákos.

Az pedig már csak pitiség, hogy Borkai Ádámnak és Bartha Csabának nincs meg a szakmai jogosítványa, annak beszerzése folyamatban van. Sok a Borkai-szál az ETO felé!

Tehát:

2. A havi 1 millió mellé még a TAO-pénzből is kap minimum évi 10 milliót a korrupcióban kikupálódott srác – szakmai tudás nélkül.

Mi ez, ha nem a mocskok mocska, és ez a Borkai még végig bír menni Győrben, és sok helybéli pacsizik vele. Hiszen a luxus függetlenné vedlett, a szexturizmusban, lopásban jártas Borkai Zsolt fia éppen úgy áll a saját lábán, mint Orbán lánya. Közpénzből. Ez a magyar családi csalási idill. Mondják, nem undorítóan gáz?

Az önök véleménye

Majd ha minden parlamenti kèpviselonek lesz kozèpfokù nyelvvizsgàja , ( rendes ! nem vett !..) akkor lehet(ne) egyetemi felvètelihez kötni .Amùgy euròpa ” rothadò felèn” ez ùgy van, hogy mire diplomàzol, van 1-2- kozèpfokù nyelvvizsgàd , hiszen az 5-7 èv alatt van időd felkèszulni ! Mondjuk itt a feltètelek is adottak.. (Krisztina)

Azt hol lehet kezdeményezni,hogy bizonyos földrészeket átrendezzenek? Mi szeretnénk ázsiához csatlakozni.Vagy pedig visszavándorolni.De előtte eladjuk a balatont,meg mindent,hidakat,,épületeket. Lölő hamar megoldja az üzleti részét. Családonként viszünk egy bográcsot,némi besózott birkafejet,ebben hasznos tanácsokat fog németh sziszi adni,és már mehetünk is.De azt nem tudom,hogy az ukránok átengednek-e? (janos)

Azt mondja Mráz, hogy „a Borkai-ügy az ellenzéki szavazókat mozgósította, akik mindig is mondták, hogy a Fidesz ilyen, az előítéletre pedig megérkezett a bizonyíték”. Ja, így 10 + 4 év után pont az előítéletekre alapoztunk.
Kirgizbasi mosolya priceless. (Éva)

A legnagyobb pofon nekik, ha normálisan és jókedvűen éljük az életünket és a lényegre koncentrálva építjük a várost, olyanra amilyenre szeretnénk: zöldre és emberközelire! Próbálják majd akadályozni, de józanul és kedélyünket nem elveszítve, valamint indulat és gyűlölködés nélkül, együttműködve mindenkivel , akivel csak lehet, sikerülni fog! (Vagyim)

Így írtunk mi

A kipcsakok már a Centrális Előtérben vannak

Az erkölcstelen, csak akkor nem erkölcstelen, ha nemzeti?

Egy Fidesz sincs

A gondolkodás szintjei 2.

Egy hajdan nagyreményű

Még egy ilyen és mehetnek vissza a balettba ugrálni

Ha jól értem, a Fidesz ezredszer is becsapta a saját szavazóit

Magyarország vaktérképe

Megromlott hangszer

Nem én tehetek arról, hogy nem rám szavaztak a fővárosiak

Európa segglyuka

A nap kommentje:

Ha nem szemforgatóan és hamisan vallásos. A normális hívők is sorra jönnek. Az egyik barátomat – aki valóban hívő, és bár nem egyezik a véleményünk ebben a kérdésben, tisztelem a hitét – megkérdeztem, mit csinál, amikor azzal a rengeteg műkereszténnyel együtt kell lennie a templomban. – Nem figyelek oda. Azt hiszem ebben sok minden benne van. (Attila)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.