Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Magyarország vaktérképe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kiszivárgott egy választási értékelő beszéd tervezete, ami valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem ment át a szűrőn és a kukában landolt.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Honfitársaim!

Győztünk. Győztünk. A negatív győzelem is győzelem. Nagyon szoros volt a mezőny, kemény a küzdelem, végig az ellenzéknek lejtett a pálya, és ahogy az ősi dakota mondás tartja: ovális stadionban nem lehet szögletet rúgni. De mi nem adtuk föl a csatát, harcoltunk a végsőkig, elmentünk a falig és még azon túl is. Nem vesztettünk: mi így szállunk le a tankról.

Felcsúton elsöprő győzelmet arattunk, ott még Nárcisz kutya is tudta, hogy kire kell szavazni. És úgy is tett.

A nemzet fővárosában, Budapesten is meglett a kétharmad. Csak nem nekünk. Az eredményekből jól látható, hogy Tarlóst sokkal többen támogatják, de az ellenzék szavazói voltak többen. Tudomásul vesszük a budapestiek döntését, ha nem is értünk egyet vele.

Akik ránk szavaztak, azoknak ezúton megköszönjük, ők továbbra is számíthatnak ránk, ahogyan mi is számíthattunk ma rájuk.

A határon túlról buszoztatott nemzettestvéreinknek külön köszönjük a részvételt, ígérjük, hogy a legközelebbi szavazáson már nem kell 50-100 embernek egy lakcímen meghúznia magát.

Akik kaptak krumplit és mégsem szavaztak ránk, azok egy külön listára kerültek föl, velük később még számolunk, tudjuk, hol laknak. Haragot mi nem tartunk, a bosszú nem a mi műfajunk, de ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok.

A szerver többször lefagyott, de nem elégszer. Ezen még dolgoznunk kell. Azt azonban kijelenthetjük, hogy ahol mi számoltuk a szavazatokat, és mi drótoztuk össze az eredményeket, ott győztünk.

Gratulálunk magunknak, és az ellenségnek is – bár nekik nem szívből –, mert a jó modor, amiről híresek vagyunk, így kívánja.

A december végi ünnepre, aminek most nem szívesen mondom ki a nevét, a Magyarország vaktérképe című kifestőkönyvet kértem ajándékba, és hozzá narancssárga zsírkrétakészletet. Magyarország olyan színű, amilyenre én színezem, és ebből nem engedek. Kicsi, savanyú, de a miénk.

Folytatjuk!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Szonja