Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Abból gazdagodnak, hogy gyűlölj és gyűlölj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Haladjunk szépen sorjában. Először elmegyünk Rubint Réka edzős táborába, nem akármilyenbe, hanem Alakreform táborba. Csak két-három napos, annyi szabit ad a főnök meg a nagyik, papik is ellóghatnak kicsit az unokájuk mellől. Ha lúd, legyen jó dagadt, mivel kicsit spórolni kell, majd a karácsony utáni táborba jelentkezünk, mert az a Maldív-szigeteken lesz. Meg különben is a karácsonyi bejglit le kell alakformálni, hogy tisztességesen nézzünk ki – szép magyar ember formában. Fürcsizgetünk, edzegetünk, szaunázunk meg lazítunk. Mindezt egy kicsikével több mint 2,5 millió forintért. Megéri, nem? Hölgyeim, pontosan nekünk találták ki ezt a szerény programot, kimondottan örülhetünk neki, mert mégis csak jobban szeretnénk hasonlítani Cindy Crawfordra, mint egy böhöm nagy barnamedvére. Különben sem szereti a mi miniszterelnökünk a pocakosokat. Ja, a katonákat! Ezt mondta. Semmi baj, úgyis készülünk valamilyen – ellenség nélküli – háborúba. Ha bennünket is besoroznának, nézzünk már ki alakilag rendesen, a hazaszeretet meg úgyis megvan.

Addig is hasznosan kell eltöltenünk az időnket. Fényképezünk. A magyar kormány fotópályázatára – az a neve, hogy Magyarország 365. Bő a téma: táj és természet; épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki közösségi életképek. „Szeretnénk, ha ezen a fotópályázaton minél többen bemutatnák a büszkeségre okot adó értékeket” – ismertette Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a sajtótájékoztatón. Olyan képeket kellene csinálnunk, amelyeknek „lendülete” és „pozitív kisugárzása” van – ezt meg Kaiser Ottó fotográfus mondta.

Magyarország sokunk számára a világ közepe, büszkék vagyunk tájaira, művészetére, közösségeire és a mindennapok sikereire is. Szeretnénk, ha ezen a fotópályázaton minél többen bemutatnák a büszkeségre okot adó értékeket. …Szándékaink szerint a Magyarország 365 fotópályázat erősítheti a hazaszeretetet, a közösségeket és a generációk közötti kötelékeket is.” – csicsergett tovább Dömötör.

Állj! Egy rohadt kattintást se! Ezekre ráragadt a magyaros szósz, amit ki nem hagynának még akkor sem, ha a vécéülőke helyes használatáról lenne szó. Pedig arra gondoltam, indulok a pályázaton és nem sózok oda nekik, nagyon pozitív leszek: a francba a városokban büdösödő szeméthegyekkel, a penészes kórház-, iskola-, Club Aliga falaival, az üres felcsúti játékvonattal meg stadionnal; a kongó kormányhivatalokkal; Orbán Viktor buggyos gatyájával, valamint Németh Szilárd étvágyával is.

Nem érdekel a pozitív sugárzású pályázatuk, mert nem tudom, hogyan lehet hazaszeretetből fotózni. Azt hittem, hogy elég hozzá egy jó kis telefon vagy egy fényképezőgép. Plusz a kettő szemem. Aztán amit látok, katt, és kész – ha csak nem esik valahol, valakinél manipulálás áldozatává a kép.

Azért javasolnék egy kisugárzó meg pozitív témát. A rózsadombra költöznek a kormányzati propaganda kiszolgáló cégei.

Balásy Gyula, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. tulajdonosa tavaly ősszel megvásárolt egy II. kerületi 1800 négyzetméteres telket a rajta álló 800 négyzetméteres házzal a Felső Zöldmáli úton. Az épület eredetileg egy 15 szobás szálló volt, amit azóta pazar felszereltségű, az új funkciónak megfelelő belsőterekkel rendelkező irodaházzá alakítottak át. A munkálatok még nem fejeződtek be teljesen, de információink szerint a Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak dolgozó cégek munkatársai már hetekkel ezelőtt beköltöztek az ingatlanba – írja a 24.hu.

Maffiózók. Rogán Nemzeti Kommunikációs Hivatala ontja a Balásy-cégeknek a közpénzt

Tá-tá-roz-tak is! Van rá pénz, a Rogán Cilike férje vezette kormányzati propagandagépezet kulcsfigurája lett Balásy. A New Land Media sikere valószínűleg a nemzetközi statisztikákban is párját ritkítja, hiszen az éves forgalma fél évtized alatt 570-szeresére nőtt. 2018-ban 52,2 milliárd forint folyt át a cégen, amelynek közel 20 százaléka tiszta haszonként jelent meg a kasszában.

Kapja is feszt az állami megrendeléseket (pozitív kisugárzása lehet az ürgének), Rogán Cilike férjének Nemzeti Kommunikációs Hivatala ontja neki a melót: tavaly már 6,3 milliárd forintot tehetett zsebre osztalékként (havonta 525 millió forintot).

Mire a nap végére ér az ember, újra meg újra megállapítja, hogy maffiaállamban él. A legócskább és legaljasabb orbáni pribéküzemben. Ahol abból lehet az adófizetők pénzén meggazdagodni, úri kiváltságokat szerezni, hogy: gyűlölj és gyűlölj! Emlékeznek önök is: a Balásy-cégek többek között olyan kampányokat vezényeltek le, mint az Állítsuk meg Brüsszelt! Ők dolgoztak a Nemzeti Konzultációt és a Családok Évét népszerűsítő akción; az idén pedig a Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert megjelenítő felháborító és gusztustalan kampányon is. Ez az Orbán-klán stratégiája.

Eszembe jutott A Keresztapa világhírű filmdráma Francis Ford Coppola rendezésében. A részletben Marlon Brando (Don Vito Corleone). Szánjanak rá egy percet!

Ezt a birodalmat én építettem fel a családomnak…

Mert ahová mások mennek, mi már visszafelé jövünk…

Aki látta a filmet, érti, ugye? Meg amúgy is.

Az önök véleménye

Lassan a postának alig lesz feladata, de azt a keveset se képes megfelelően ellátni, eközben bővíti a profilját, mindenféléket árusítanak a hivatalokban, teljes a szereptévesztés. (Melinda)

Kiegészítem, Isten óvja Magyarországot a Fidesztől. Az MSZP kormányzás idején éjszakai ima hadjáratot tartottak katolikus templomokban, hogy Isten óvja hazánkat.Amikor a Fidesz betette a lábát, azt mondtam most kell igazán imádkozni Magyarországért. Akik hallották megrémültek, hogy merek ilyet hangosan mondani, ebből baj lesz. Hát nekem nem lett bajom semmi, de az országnak hatalmas tragédia. (Zebike)

Minden elmebeteg diktatúra szupertitkos szuperfegyverekkel hülyíti híveit. A ’80-as években Ceausescu egy kétértelmű mondatot mondott, amit sokan úgy értelmeztek, hogy atombombája van az országnak. Sőt egyesek Tölgyes környékén végrehajtott földalatti robbantásról is beszéltek. Bocs, minden diktatúra elmebeteg. Fejétől bűzlik az ország. (kolozsi)

Kásler egy sarlatán, ráadásul egy barom is. Ne légy olyan, mint Kásler! Palkovics szétverte az MTA-t, szét fogja verni a teljes felsőoktatást is, már ami persze nem a fideszpurdék felsőoktatása, ráadásul Palkovics is egy barom! Ne légy olyan, mint Palkovics! (Attila)

Így írtunk mi

Jutifalat osztás a királyi várban

Cinkos egyházak

A keményen kizsákmányolt magyar kisember pedig munka után kifesti a penészes osztálytermet

Isten óvja Magyarországot!

Drága véreim az agyatlan szervilizmusban

Káslerék azt szeretnék, ha gyermekeink az ősi értékrend szerint élnék le életüket

Alsózsolca és a gyalogrendőr, azaz mit jelent az államhatalom

Álljon be az állampártba és hagyja a fenébe a keresztény gyökereket

Válasz

Minden plecsni jó helyre megy

Hamarosan kiderül, mire lesz elég az, amit a Fidesz művel

A nap kommentje:

Ősi értékrend? Asszonyrablás, gyerekgyártás vágtató lovon? Vasárnapi ebéd elkészítve nyereg alatt? Lakásnak jurta /ennek a hajléktalanok nagyon örülnének/ . Az újságok rovásírással jelennének meg ahol nyugodtan lehetne szidni a kormányt mert Kásleren kívül senki nem olvasná ezeket.Szép régi új világ!!! És persze 8-9 feleség hm. (Delphoi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.