Július 5,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Káslerék azt szeretnék, ha gyermekeink az ősi értékrend szerint élnék le életüket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma tartották a Klebelsberg Központ intézményvezetőinek kinevezési ünneüségét, ahol Kásler Miklós EMMI miniszter, valamint Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke is felszólalt. Kásler persze ismételten csak nem bírt magával és zseniális marhaságokat hordott össze. Például: azt szeretnék, ha a gyerekek az ősi kultúra, értékrend, az európai és keresztény értékek mentén élnék le az életüket. Az ősi kultúra és értékrend vajon mennyire kompatibilis az európai értékekkel? Vélhetően ugyanis Attila korában még nem annyira volt elfogadott az, hogy példának okáért nem öljük meg embertársainkat. A kultúra fejlődött az elmúlt ezer évben és fejlődik ma is, aki visszasírja az elmúlt évszázadokat, annak nem sok keresnivalója van sem egy minisztérium élén, sem pedig az orvostudományban.

De persze Kásler mellett Hajnal Gabriella is mondott okosakat. Például azt, hogy minden gyereknek ugyanaz a minőségi oktatás jár. Ez eddig szép és jó, a gond azonban az, hogy szinte egyik miniszter vagy képviselő gyereke sem a közoktatásban kallódik, hanem valamely magániskola tanulója. Ez a magasabb oktatási színvonal vajon nem járna az egyszerű magyar adófizető gyermekének is? Azután, hogy Palkovics tegnap megkapta a felsőoktatást, azt hiszem egyúttal választ is kaptunk ezen kérdésünkre.

Emberhez méltó életformát, gondolkodásmódot kell átadni gyerekeinknek, és azt szeretnénk, ha okosak lennének és jó nevelésben részesülnének – mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.

Kásler Miklós a Klebelsberg Központ intézményvezetőinek kinevezési ünnepségén úgy fogalmazott: azt szeretnénk, ha a gyerekek az ősi kultúra, értékrend, az európai és keresztény értékek mentén élnék le az életüket, abban, ami a magyarság elmúlt ezer évének gondolatiságát meghatározta. 

Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke közölte: az igazgatóság nagy feladat és komoly felelősség, a tantestületen múlik az, hogyan neveljük, oktatjuk gyerekeinket. Minden gyerek kincs, és mindegyiknek ugyanaz a minőségi oktatási jár – tette hozzá. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!