Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Húj, de utálom már!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Húj, de utálom már! Komolyan mondom, már a zöldséglevesből is az Orbán kukucskál kifelé. Ő a bors benne. Kicsi és erős, ha ráharapsz, kapkodod a levegőt, és jó nagyot köpsz. Krumpli nincs, ottan baj van a fronton: majd akkor lesz az asztalon, ha darabra adják. Itt a krumpli, tessék, tessék, darabja csak húsz forint! Kiégett a magyar krumpli, a külföldi meg mire eljut ide, megrohad vagy valamelyik kamionban sitty-sutty felemelkedik az ára. A csillagokig. Azért kurva jól élünk.  A Palkovics minisztériuma is dicsekszik, hogy már sokkal jobban élnek a magyar emberek, javult az életszínvonaluk. Kié? Mert a statisztikai adatokkal a boltban nem adnak sem kenyeret, sem húst, se semmit, tartsátok meg magatoknak a hamis hencegéseteket.

Húj, de utálom már! Utcán, boltban, rendelőben, buszon nem múlik el három perc, és már hallom, hogy a Zorbán. Csessze meg ez a hatalmi gőgtől már totál szittyóssá vált miniszterelnök meg a bandája, úgy rajta van a mindennapjainkon, mint penész a falon.

Húj, de utálom már! Gyertek a buszmegállóba, ha szerencsétek van, csak fél órát toporogtok mire jön valami járgány, de azon soha nem bukkan fel se a Fidesz-csecsen csüngő polgármester, se a Zorbán, se egyetlen hatalmi csillagocska sem. Nem is érdekes, az a jó, hogy 12 millió forintért vett Volvo terepjárót az Alkotmánybíróság az egyik alkotmánybírónak, a Szabó Marcelnek. Pokol Béla és Szívós Mária egy-egy 11,4 millió forintba kerülő Volvo S90-essel járhat. Az úristenit neki, ezek majd terepjáróval kepesztenek a Mátrában, hogy komolyan a szemükbe mondják a vaddisznóknak, stop van, nektek is meg a Sorosnak is.

Húj, de utálom már, hogy az ismerős, éppen kismamának magyarázkodnia kell, hogy szerelemből és szeretetből már nagyon várják az ikreket, és nem a pízért, nem a pízért lesz babájuk. B*ssza meg az egészet már, nem tud rendesen épülni ez az ország, mert hülye irányítói kukkolásra, agymosásra egymás elleni uszításra hangolták az embereket. Közben zsebre vágják a pénzünket, és azért van hányingerük az uniótól, mert ott nem lehet garázdálkodni, Mészárosokat közpénzből felturbózni. Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy a pénz nem lopva, hanem beosztva jó.

Húj, de utálom már, hogy a Zorbán mindig megmondja, mi a helyes, mi jó nekünk, de hatalmi mámorában fel sem fogja, hogy Európa csórókái lettünk. Kivéve ők. Úgy kipasszolná a magyar embereket a demokráciából, mint Marika a fájós vakbelét. Drágán.

Húj, de utálom már, hogy minden áldott nap Zorbán! Húj, de utálom már, hogy ennél nincs több és nagyobb utálat, hogy végre történjen már valami.

Jusson mára szép is. A tél bezárkózni látszik, a Tavasz illegeti, billegeti magát. Az is nagyon jó benne, hogy nem pofázik fölöslegesen, nem rakat ki gyűlölet plakátokat, mert a Tavasz nem gyűlöl senkit, és nem is akar kicsámborogni Európából, mert a Tavasz mindenkié. Mérsékelt és melegíti a testet és a lelket. Nyakon vágja a fagyot, kiengedni börtönéből azt, aki eleget fagyott. Már. A Tavasz színes. A Tavasz szépségtapasz a kedvünkre. A Tavasz remény: jobb lesz, egyszer csak jobb lesz az élet(ünk). Egy új Tavaszon.

Az önök véleménye:

Segítség a második feltétel teljesítéséhez. (A kiváltó ok az volt, hogy o1g „hasznos idiótáknak“ nevezte a Néppárt egyes tagjait.) – Tisztelt hölgyeim és uraim! Önöket haszontalan idiótáknak neveztem? – Nem. – Akkor bocsánat. (masikszempont)

Putyin sajnos be fog avatkozni az EP-választásba is. Sajnos tagadhatatlanul jó hacker-ei vannak. Amerikában is elérte, hogy az az őstulok nyerjen aztán a nyomokat el is tüntették gyorsan. Félő, hogy ez lesz most is a forgatókönyv. Orbán ezért is lehet ilyen magabiztos. Az öleb érzi gazdája minden rezdülését, ha az erőt mutat, akkor emez is bátor és csahol. (József)

Köszönöm,hogy minden nap elolvashatom ,amit leírtok!Számomra nagyon fontos,lesem az órát…na elmúlt nyolc óra….végre ,akkor itt vagytok !További jó munkát kívánok!A fanyalgóknak üzenem:NEM KÖTELEZŐ ITT LENNI! (Marcsi)

Tényleg ne adjátok fel, Tiborok (trollok) mindig voltak és lesznek is. Én a Kolozsvároson sem láttam színvonalcsökkenést, a Szalonnázót pedig mindig szívesen olvasom végig esténként (sajnos nem tart ki addig, amíg a párom az esti sorozatokat nézi, de ez nem a Ti hibátok). (Szinbád)

Kedves Szalonnák, sokan vagyunk, akik -sajnos- nem tudunk anyagilag támogatni benneteket, de éhezzük és élvezzük írásaitokat. Miránk figyeljetek, ne a tiborokra! (Olga)

Az egy dolog, hogy az ország teljes vagyona is odavándorol (tartok tőle, hogy ezért kellett a pénzt is pl. aranyba konvertálni…), de ott gyakorlatilag nemzetközi diplomáciai mentességet is élveznek, tehát vész esetén bemenekülnek a vagyonuk mellé, aztán bottal üthetjük a nyomukat :(Próbálok szalonképes lenni: mire ezek eltakarodnak, itt leszünk ezen a kifosztott rántotthúsalakú földdarabon a pucér hátsónkkal és süthetjük… (Madárlátta)

Még ha pucér seggel is maradunk,de takarodjon ez a sok szemét gazember az országból. Kibírhatatlan amit művelnek rohadt szemét bűnbanda putyinnal együtt. (Ervin)

Bakondi főfő azt mondta:jön a meleg idő ,jönnek a migránsok…lehet,hogy azokra gondoltak,akiket ők hoznak Venezuelából ?(csak kérdezem) (Marcsi)

Büszke lehet magára az Eu: szépen kitermelte a polgárai adójából a világ leggazdagabbjai közé azt a pár csóró magyart a jóisten, orbánviktor, és Fortuna istenasszony kegyelméből. Bravó! Édes jó istenkém, én már csak azt kérem, mielőbb add meg nekem, jogy mondhassam; ki a fészkes fene az az orbán viktor? Ámen. (anima)

Így írtunk mi:

Semmi nem lehetetlen, ha egy feketeöves pávatáncosról van szó

Addig még van egy kis dolgunk, és be fogjuk fejezni

Kicsúszunk az időből

Egyre csak fogy a muníció

Van, amit nem lehet megbocsátani

Még nem tudom

Még most sem vagyok biztos abban, hogy Európa érzékeli a bajt

A nap kommentje:

Nana! Önerőből Csányi Sándor valamilyen módon csak bekebelezte az OTP nevű állami bankot. Nem gondolom, hogy a gengszterváltáskor bárkinek lehetett annyi pénze, hogy egy országos bankot vegyen, még ha csak résztulajdonosként. (Stomi61)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.