Január 18,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyre csak fogy a muníció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 804,828 forint, még hiányzik 2,195,172 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Korábban is mondtuk mi is és sokan mások is, hogy a migrációs válság véget ért, Orbánt és kormányát azonban a tények soha nem hatották meg. Nem érdekli őket, hogy a magyar határon nagyobb valószínűséggel futhatunk bele egy farkasfalkába, mint egy menekültbe. A számok immár hónapok óta visszaálltak a 2015-ös, válságot jelentő évekeket megelőző szintre. Semmi nem indokolja azt, hogy továbbra is – bár korábban sem indokolta semmi, de ez most mellékes – a migrációról beszéljen a nap 24 órájában a kormány. Mint ahogy az is teljesen érthetetlen, hogy mégis milyen indokkal hosszabbították meg egészen őszig, szeptember 7-ig a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Ma azonban már nem csak a mocskoslibsi újságírók és Soros György mondja azt, hogy a válság véget ért, hanem maga Dimitrisz Avramopulosz is, aki az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért felelős tagja:

Brüsszel, 2019. március 6., szerda (MTI) – Az a tény, hogy a március végén tervezett uniós csúcstalálkozó napirendjén hosszú évek óta először nem szerepel a migráció kérdése, azt igazolja, hogy a migrációs válságnak vége – jelentette ki az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért, valamint az uniós polgárságért felelős tagja szerdán Brüsszelben.

Dimitrisz Avramopulosz az európai migrációs stratégia elmúlt négy évben elért eredményeit bemutató sajtótájékoztatóján elmondta, az, hogy a migrációs válság megszűnt, egy újabb bizonyítéka annak, hogy az Európai Unió eddigi migrációs politikája sikeres.A migráció kérdése azonban továbbra is fontos kérdés marad, és az európai parlamenti választások során több tagállam kampányában fontos helyet kap majd – emelte ki az uniós biztos.

Ez a tény – amelyet Orbán Viktor bizonyosan meg fog cáfolni valami eszement baromsággal – azonban nem írhatja át a Fidesz politikáját, migránsok nélkül ugyanis nincs kormánykommunikáció sem. Ha pedig nincs kit köpködni és nincs ki ellen riogatni, akkor talán az emberek észreveszik, hogy vannak valós problémák is ebben az országban. Olyan problémák, amelyekről a kormány sikeresen terelte el a figyelmet a folyamatos migránsozással és sorosozással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!