Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Importálunk még egy nagy adag korrupciót és az emberi jogok megtiprását

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Balázsnak külön is. Tegnap éjszakára berendelték túlórázni, aztán egy óra múlva hazaküldték. Azt most nem írom le, mit mondott a szomszéd fiatalember. Az utolsó szava: …anyátokba!

Nem tudom, önöknek van-e dolguk Etiópiában és Ugandában. Nekem perpillanat nincs, voltam már a boltban. Kövérnek van arrafelé valami sürgősségije, így aztán megvettük neki a röpcsijegyet, és elutazott. Árván hagyja a T. Házat, most majd ki súg neki, hogy melyik ellenzéki képviselőt kéne felkötni, de minimum megbüntetni. Petya külügyér már végigrohanni Kelet, Kelet után Dél, most sorba menni a semmiért hű párttársai. Ne kiabáljunk, eddig mindenhol befuccsoltak, hátha Kövér hoz onnan egy kis életminőség javítást, ha csak arrafelé nincs nagyobb szegénység, mint nálunk. Persze, ők azt nem látják, nem röpcsiznek se Szabolcsba, se Baranyába, se sehova.

Az hétszentség, hogy Kövér migránsozni ment, mert ezeknek van egy Migráns Társasjátékuk, és amikor dobnak egyet a dobókockával, azon mindig hatos van. Micsoda szerencse! És akkor ezek a lovagok elkószálnak mindenfelé társasozni. Abba az Ugandába megy, amelyik befogadja a menekülteket, sőt Etiópia egymillió menekültet vont be egy munkahely-teremtési programba. Szégyen, mi? Majd Kövér megmondja a tutit. Figyeljenek rám: építünk mi még a világ végén is szögesdrótos kerítést! Készítsék a bukszájukat! Ha csak el nem zavarják az okostojást a francba.

Hurcolják az Orbán-bébik a Migráns Társasjátékukat, nem is hiszik, dobásnál fordulhat a kocka. Nix hatos, hanem a piros-fehér-zöldbe öltözött bábukat ki is lehet rúgni – nem csak Európában. Amúgy pedig kíváncsi vagyok, Kövér mit hoz magával Afrikából. Teát, kávét? Vagy lesz minékük cukornád-ültetvényünk? Felkészül az Alföld. De ennél rosszabb sejtésem van: Ugandából importálunk még egy adag korrupciót és az emberi jogok megtiprását, ott ez nagyon dívik. Déli nyitásként. Keletről már behoztuk a diktatúrát, oda járt kiképzésre saját külön bejáratú diktátorunk – a neve Orbán. Tessék, jó helyre ment Kövér, csak az a baj, hogy visszajön.

Más. Nekem az Oscar-díj átadásával sem volt semmi dolgom. Jól van, megnézem a díjazott filmeket. Azt minden bizonnyal, amelyikben az eddig ismeretlen Olivia Colman játszik: A kedvenc. Ő lett a legjobb női főszereplő. Kíváncsi vagyok rá, hogy jogosan ütötte-e ki Glenn Close-t, aki a hetedik jelölését is elbukta. Szegény. Egyet én most adok neki a Veszedelmes viszonyokért. Kár, hogy ő nem tudja.

Nézzük az önök véleményét!

A két gála között elhunytakról szoktak megemlékezni. (Eddig így volt, úgy tudtam.) Aztán belefutottam ebbe: “Vajna mellőzése azért is érthetetlen, mert az alig több mint egy hete elhunyt Bruno Ganz is bekerült a megemlékezésbe, tehát még azt sem lehet mondani, hogy az Oscar szervezőinek túl friss volt a producer halála.” (Index) Szóval, nem az lehet az ok. Mondjuk azt nem tudom, hogy mi… (Rita)

Ez az írás tökéletes kórtana ennek az országnak már nem nevezhető földrajzi pacának! Aki nem tud ebből a trágyából elmenekülni, az halott! Élő halott, mert nem tett semmit a „tisztelt” ellenzék és értelmiségi (kollaboráns jogász társaság) sem 2018. április 8.-án éjjel, sem április 14.-én, sem előtte, sem utána!!!! Korrektebb lenne egyszerre kinyírni a betegeket, a hajléktalanokat, a kisnyugdíjasokat, a minimálbérbe kapaszkodó szegény tömegeket! Ja, akkor nincs meg a máz, amivel leöntik a nagy rakás szarkupacot? Már alig vannak bátrak, nincs remény, hogy megérjük a férgek kiirtását! Harminc évet vettek el tőlünk az eltűrt előzményeket követően, azokon felül! (Piroska)

Mind az egy tököm csordultig tele van már ezzel a szájbatekert kereszténységgel, meg az összes többi vallással. Bár most a kereszténység vezeti a listát… (János)

Erre szokták azt mondani, hogy ez nagyon ott van.Szinte előttem volt a cserfes kislány a maga rácsodálkozós kis világával, ugyanakkor benne volt a magyar rögvalóság egyik szelete is. Mindez bájos humorral, kiváló! Köszönöm 🙂 (Aegean)

„Lillusnak előbb-utóbb majd új tüdőre lesz szüksége. Azt nem tudom, honnan lesz új tüdeje, mert neki nincs apukája és anyukája, aki adjon neki” (mano)

Mr. Jessz. Ez a Hollik István már régóta a bögyömben van. Ő is. Ma ő kapja a Mr. Jessz díjat. Az még hagyján, hogy brancstag, kormányszóvivő, nem hivatalosan országgyűlési képviselő, de még tyúk is. Miért? Jönnek a bírálatok a soros propagandakampányukra, még az Európai Néppártban kiverte a biztosítékot a gusztustalan plakátjuk. Azt, hogy a magyar ellenzőket letojják, már nem is mondom. Mindegy, ennyire volt képes Hollik. Kérem szépen, közleményben. Jessz(us)! – „Az ellenzéki pártok azért támadják a kormány tájékoztatási kampányát, mert mindannyian bevándorláspártiak és támogatják Brüsszel bevándorláspárti politikáját.” Jaj nekem, vegyünk már egy szótárat ennek a fickónak. Fussa minékünk. Tudják, a szókincs bővíthető. Mondok két szót: 1. csúcs, 2. hülye. Ha akarják összeolvassák, ha nem, akkor nem.

Ma ezeket a témákat kínáltuk önöknek:

Nem mindenkié, csak a fideszeseké

Ameddig ők boldogan, nevetve lopják szét az országot, mi sorra hullunk el

Mert mi nem vagyunk szegények

Tessék mondani! Lehetek nem keresztény?

Nem áldozat, hanem bűntárs

Vajon milyennek láttál?

Köszönjük szépen, hogy ilyen öntudatlan idiotizmussal tolják bele a pofánkba saját silányságuk bizonyítékait

A nap kommentje:

Követeljük, hogy az ún. ellenzéki pártok minden szavazókörbe delegáljanak szavazatszámlálókat! Ha elég sokan kommunikáljuk ezt feléjük, talán legalább ebben az egyben képesek összefogni. Persze ez sem garancia a csalás elkerülésére, ezért üdvözlöm az EU-s ellenőrzést is, nem csak megfigyelőként való részvételt. (Madárlátta)

Ma egy nagyon szép dalt ajánlok. Kútvölgyi Erzsébet és Hegedűs D. Géza énekel a vígszínházi előadásban. Ott mutatták be 1977-ben Fejes Endre Jó estét nyár, jó estét szerelem című kisregényének zenés színpadi változatát. A zenéjét ki más szerezhette volna, mint Presser Gábor.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.