Március 4,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék mondani! Lehetek nem keresztény?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 121,609 forint, még hiányzik 2,878,391 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már a konferencia címe is érdekes. Nő a partnerség… ki és ki között? Vagy a női nemnek van köze a címhez (vélhetőleg igen), mert akkor meg teljesen értelmetlen. Csak az örömömet óhajtottam kifejezni, amiért a Fidesznek sikerült olyan női képviselőt találnia, aki teljes mértékben, mindenben egyenrangú a fideszes férfi képviselőkkel. De tényleg! Csöbör például tavaly egy középiskolásoknak szóló, a méhnyakrákról szóló rendezvényen a betegségről nem annyira beszélt, ellenben aktívan éltette Orbán Viktort.

Volt miért, miután 2014-ben hat trafikot sikerült elnyernie a férje érdekeltségeinek. Sok lehet a munka, ezért Csöbör két irodát is béreltet – nyugi, azt is mi fizetjük – egymástól néhány perc távolságra.

Én csak remélni tudom, hogy a remek nevű konferencián sem feledkezik meg arról, kinek kell hálát rebegni azért, mert javult a nők helyzete Magyarországon. Jó, még nem mindenkié, de akinek javult a helyzete, annak legalább nagyon.

Az idei témával tényszerűen nem tudok mit kezdeni. A nők helyzete és szerepe a keresztény Európában. Tessék mondani! Én azért nőként élhetek esetleg csak egyszerűen Európában úgy, hogy egyáltalán nem érdekel senkinek a vallása? Köszönöm.

Idén is megtartják a Nő a partnerség című konferenciát Lillafüreden március elején – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, a Nő a Siker Alapítvány alapítója kiemelte: a konferencia idei témája a nők helyzete és szerepe a keresztény Európában. Az első konferenciának többek között a határon túli összefogás volt a célja, majd 2018-ban a V4-es együttműködés jegyében szervezték a rendezvényt, idén pedig az európai nő társadalmi helyzetét és szerepét szeretnénk körüljárni – fűzte hozzá.
    A képviselő szerint a jelenlegi családpolitika miatt a nők helyzete javul Magyarországon. Megjegyezte: a kormány számos olyan intézkedést hozott, ami segíti a nőket. Ide tartozik a nők nyugdíjkorhatárának csökkentése, illetve az új családpolitikai akcióterv, amelynek köszönhetően már a nagymamák is mehetnek gyedre – tette hozzá.
    Jelenleg a nők országok irányításában vesznek részt, a helyzetük sokat javult, de fontos, hogy ne essenek ki a legnagyobb szerepből, a gyermekvállalásból – fogalmazott Csöbör Katalin. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!