Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyalázzák nemzeti kormányunkat, de mi kitartunk!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Itt a hétvége és itt a hírnélküliség. Tarottak ma egy világbajnoki bronzmérkőzést, ahol a belga válogatott legyőzte az angol csapatot. Nem tudni ennek nemzeti kormányunk mennyire örül, hisz egy számukra nem európai csapat kerekedett felül egy európai csapaton. Egy biztos, Belgium a 2018-as futball vb bronzérmese. Voltak azonban hasonlóan érdekes hírek a mai napon. Ilyen volt például a Kósa Lajossal készült reggeli Népszava interjú, amelyben a volt miniszter a következőket mondta:

A politikusokat, lehet, sőt kell is bírálni, a családtagjaikat, ismerőseiket pedig békén kell hagyni.

Kár, hogy a politikusok többsége pont saját családtagjaik és ismerőseik nevére íratnak több milliós ingatlanokat és cégeket, amelyek bizony közérdeklődésre tartanak számot. De hát fontosabb az, hogy egyes korrupt politikusok személyi jogai ne sérüljenek, mert hát az mégis csak milyen lenne már. Bár a politikusok sem veszik jó néven, ha valaki bírálni meri őket, gondoljunk csak Kósára, Semjénre, Kövérre vagy épp Rogánra. Mindannyian menekülnek a közérdeklődésre számot tartó kérdések elől, noha kötelességük lenne válaszolni. Orbán Viktor azért nem nyilatkozik mert féknyúz, Kósa Lajos pedig azért, mert ő szerinte már mindent elmondott. Így megy ez tehát idehaza. A politikus azért van, hogy közpénzen azt csináljon amit csak akar, miközben nem köteles elszámolni semmivel. Ez ám az aranyélet, kérem szépen.

Emlékszünk még arra, hogy milyen büszkén adott a kormány Erzsébet-utalványokat a választási kampány finisében? Emlékszünk arra is, hogy sokan megmondtuk, ezzel bizony a nyugdíjasokat próbálják megvásárolni? Nos, mit ad isten igazunk lett. A korábbi adakozásnak ugyanis érdekes módon vége szakadt és újra rossz magyar nyugdíjasnak lenni. Nem érkeznek az utalványok, hisz már nincs szavazat sem, amit meg lehetne vásárolni, legalábbis nem most. A kormány ugyanis jövőre 2,7%-os nyugdíjemelést tervez, amitől az infláció már most is magasabb, az ugyanis 3%. Egy ettől magasabb emelés már nem fért bele, csak az, hogy a képviselői fizetések elérjék a havi 1 000 000 forintot.

Morvai Krisztina hivatásos rettegő az Echo TV vendége volt, ahol ismét csodálatosat sikerült nyilatkoznia. Azután, hogy az Európa Parlamentben hétről-hétre képes a legnagyobb ökörségeket elmondani, megtette ezt a tévé képernyőjén is. Az Echo TV természetesen ehhez partner is volt, így hát lássuk, hogy mit mondott ez a drága asszony:

Nacionalistának, szélsőségesnek bélyegeznek bennünket és ezért megbüntetnek. 15 millió embert ugye nem tudnak börtönbe zárni, de tudnak hetes cikkely alá vonni, el tudják vonni a kohéziós forrásainkat, tudnak pénzbüntetéseket alkalmazni velünk szemben és tudnak folyamatosan gyalázni.

Gonosz, csúf EU. Mindenki a nemzeti kormány ellen van, de ők nem adják fel. Küzdenek a 15 millió magyarért határon innen és túl, még akkor is ha ezért folyamatosan meggyalázzák és megbüntetik őket. Orbán Viktor egy hős, akire még nincs felkészülve Európa népe, így félreértelmezi csodálatos tetteit. Reméljük, Morvai Krisztina hamarosan a Fidesz tiszteletbeli tagja lesz, hisz függetlenként ritkán látni olyat, aki ennyire Orbán Viktor seggében tartózkodik. Mi ehhez azért gratulálunk.

Tegnap Will Smith megmászta a Lánchidat egy videó kedvéért, melyre a rendőrség is reagált. Tette ezt, mivel a híres színész nem kért engedélyt a budapesti látványosság megmászásáért. A rendőrség szerint azonban nem követett el szabálysértést, így nincs mit büntetni. Mondanom sem kell, a város lakói azonnal kaptak a lehetőségen és tömegével kezdték megmászni a Lánchidat. Hogy ez mennyire volt jó ötlet a rendőrség részéről azt nem tudni. Mi azért reméljük senkinek sem esik bántódása, ugyanis a híd megmászása nem egy veszélytelen dolog.

Lássuk mai cikkeinket:

Bájos, amikor Petike úgy tesz, mintha. Pedig dehogy

A hatalom seggéből nem lehet  lázadni. Vagy ha igen, abból közröhej lesz

De nagyon gyönyörű gondolatok már megint, bokáig ülök a meghatottságban

Más országokban ebbe nem csak a Matolcsyhoz hasonló unortodox futóbolondok, de a komplett kormány belebukott volna

Van itt keresztény nemzeti hagyomány bőven. Rakétamód tolatunk az időben

Polgármester úr, találkozhatnak istennel a falujukban

Apámhoz az égbe

A nap kommente pedig Ferencé:

Banán köztársaság, lopott banánnal.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.