Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


BL győztes a Győr!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Tegnap éjszaka tartották az Eurovíziós Dalfesztivált, ahol a szokásokhoz híven volt minden mint a búcsúban. Leginkább borzasztó dalok és kliséhegyek. Bár azzal is mindenki tisztában van, hogy ugyan dalfesztiválnak hívják ezt a megmérettetést, a győztesek mégsem azok, akik abban az évben valóban épp a legjobbak lettek volna. Szomszédos országok egymásnak adogatják a pontjaikat, miközben az egyik legfontosabb nem az énektudás, hanem a politikai üzenet. Voltak jó és nem annyira jó, valamint borzasztóan rossz dalok is, ez mégsem számított, nézzünk csak rá a top 5 névsorára. Na de ennyi talán elég is az Eurovíziós Dalfesztiválból, ezúton is gratulálunk az izraeli győztesnek!

Ha már Izraelről és a zsidóságról szó esett. A mai napon tartották az Élet menetét, melyen a korábbi évekhez hasonlóan több ezren vettek részt. Az Erzsébet hídon áthaladó tömeg a holokauszt áldozataira emlékezett, a köszöntőt Róna Tamás főrabbi tartotta, aki arra kérte a résztvevőket, hogy őrizzék meg annak a 600 ezer zsidónak az emlékét, akiknek az élete sosem teljesedhetett ki, s akiket úgy próbáltak eltörölni e föld színéről, hogy nyomuk se maradjon. 

Tegnap este a budapesti rendőrség olyan erőkkel vonult ki egy Akácfa utcai szórakozóhelyre, mintha maga Osama bin Laden tartózkodott volna ott. A rendőrség egy fülest kapott, miszerint a bulinegyedben található szórakozóhelyen kábítószer fogyasztás és terjesztés folyik. A rendőrök kábítószer fogyasztásához kapcsolódó tárgyakat foglaltak le, valamint 12 embert előállítottak. Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a fél budapesti rendőrség jelen volt a szórakozóhelyen. Lássuk hát a listát, kik voltak ott: Erzsébetvárosi rendőrség, BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai! A budapesti rendőrség nem bízta a véletlenre, az egyszer biztos.

A végére pedig egy csodálatos hír, a Győri Audi ETO immár négyszeres Bajnokok Ligája győztes. A döntőben, hosszabbításban 27-26-ra győzték le a ZRK Vardar csapatát. Ezúton is gratulálunk a lányoknak!

Lássuk mai cikkeinket:

Tessék csak simogatni, nehogy véletlenül elguruljanak a gyógyszerei

Magunktól beállunk a cselédlépcső elé és négy teljes évig ott masírozunk fel-alá, mint megannyi szorgos idióta

Tízparancsolat

De mennyire igaz! Azt hiszem…

Muzsikusok

Miért kell ilyen vállalhatatlan hülyeségeket beszélni?

A gyermek mostanában nyugtalan

A nap kommentje pedig Piroskáé:

Szóval Kásler abban hisz, hogy a Mindenható Isten azért küldte a tíz csapást Egyiptomra és választotta ketté a Vörös-tengert, hogy aztán odaadhassa a zsidóknak a „Jahve Top 10 egészségtippje” című Buzzfeed listát?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.