Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most még lehet röhögni. Majd ha munkához lát, akkor viszont megnézhetjük magunkat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét kívánok! Bizonyára sokan vannak, akiket a nap legjobb híre megnyugtat, és már egyáltalán nem szükséges tövig rágniuk a körmüket azzal összefüggésben, hogy a nőügyekkel nem foglalkozó viszkető tenyerek családbarát kormányában lesz vajon nőnemű miniszter, vagy sem. Tekintve, hogy a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter is miniszter, így Bártfai-Mager Andrea révén van egyetlen nőnemű tagja a negyedik Orbán-kormánynak. Ebben az ütemben 50 év múlva talán már a fél kormány nőkből állna, de ilyen borzasztó dolgokkal ne viccelődjünk. Mármint azzal, hogy 50 év múlva is a Fidesz lesz kormányon.

Akik az oktatást és egészségügyet is magában foglaló vízfejű mammut-minisztérium élére nőt vártak, azoknak csalódniuk kellett. Orbán szerint jobb ma egy áltudományos féligazságokkal és tudománytalan baromságokkal/hazugságokkal haknizó, nemzeti ezotériában utazó, modernitást tagadó onkológus, mint egy engedelmesen ostoba Novák Katalin. Megvan tehát a kormány hivatalos névsora – Orbán, Semjén, Pintér, Varga, Benkő Tibor, Bártfai-Mager, Palkovics, Gulyás, Rogán, Trócsányi, Nagy István, Kásler, Szijjártó, Süli – az elmúlt napokban kiszivárgottakhoz képest semmilyen újdonsággal nem szolgál, bár nekem Palkovics László nemzeti innovációs és technológiai miniszterré való előléptetése eddig kimaradt.

Néhány gondolat erejéig szeretnék visszatérni dr. Kásler Miklósra, akiről az elmúlt napokban sokan elég sokmindent leírtak ahhoz, hogy az embert a hideg veríték öntse el, midőn belegondol abba, hogy valóban ő fog felelni azokért a nemzetstratégiai ágazatokért, amelyekre a Fidesz a legnagyobb ívben tett az elmúlt években. Ha valaki orvosként azt állítja, hogy a halálos betegségek 70-80%-a márpedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető, vagy hogy az Einstein-féle tömeg-energia ekvivalencia képletet (E=mc²) már megcáfolták, vagy hogy Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, és ez az ember miniszter lesz, akkor azt hiszem, az a minimum, hogy egy ilyen elméről bárki véleményt formálhat.

Ma olvastam egy cikket, amelynek szerzője szerint el a kezekkel Kásler Miklóstól, mert micsoda szörnyűség, hogy ezt a kiváló embert a hitéből fakadó kijelentés miatt támadták meg nemtelenül. Bár majdnem biztos vagyok benne, hogy Orbánnak pont az volt a célja, hogy egy ilyen megosztó, ellentmondásos futóbolondot nevezzen ki egy olyan pozícióra, amely sokszorosan is a legfelkészültebb szakembert kívánná meg, szeretném világossá tenni: senki nem a hite miatt röhögte ki (most még lehet röhögni, majd ha munkához lát, akkor nézzük meg magunkat) Káslert, pláne nem támadták meg nemtelenül, hanem a pökhendi arroganciával előadott sületlenségeit, vadbaromságait tették szóvá. Ha Kásler doktor életének vonatkoztatási pontja a Tízparancsolat, váljék egészségére, de ha ebből vezeti le az ember egészségi állapotát/halálos betegségeit, az elég súlyos elmetorzulásra utal. És akkor a lényegről még nem is szóltam: ez a tízparancsolatos hülyesége még csak nem is a legsúlyosabb valamennyi köztudatban keringő aranyköpete közül. Drága hőskeresztények, a nemzeti ezotéria lelkes hívei! Nem kell megvédeni Kásler doktor hitét, az elképesztő áltudományos böszmeségekkel van a probléma, nem pedig a hittel.

Jó. Ehhez képest nem hír (dehogynem!), hogy Orbán kabinetirodája (ez a Rogán-féle, ha jól tudom) egy közérdekű adatigénylésre adott válaszában ismerte el a sörök sorok között azt, amit normálisék már eddig is tudtak: az egész Soros-zsoldosozás egy ordas nagy kamu. Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője azt próbálta megtudni, hogy ki az a 2000 Soros-zsoldos, akiktől olyan nagy energiákkal igyekszik a magyar kormány védeni az országot. A Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Belügyminisztérium lényegében elismerte, hogy ilyen lista egyikük birtokában sincs, és hogy mindössze egy interjúra alapozzák a lista létezését, amelyben Soros György pénzügyi cégének egyik korábbi vezetője arról nyilatkozik, hogy Soros alapítványainak nagyjából 2000 ember dolgozik világszerte. Tudtuk, csak nem sejtettük.

Miután ma letagadták, hogy a képviselői béremelés szerepel az Országgyűlés napirendjén, azt egyáltalán nem akarták letagadni, sőt, az éppen távozni készülő Balog verte nagy dobra, hogy melyik lesz az Orbán-kormány egyik első intézkedéseinek egyike. Iskolát építenek Irakban. Ugyanis személyesen Orbán Viktor miniszterelnök javasolta (ki más?), hogy a megalakuló új kormány első döntései között szerepeljen egy újabb iraki iskola építése. Jól van akkor. Szíriában meg kórházat építenek, ami szintén teljesen elfogadható, hiszen a magyar egészségügy helyzete már kiváló. Akkor most már lehet tudni, hogy miért vétózták meg egyedüliként az EU-Afrika csúcs megállapodását?

Végül is, ha arra gondolunk, hogy közben meg félmilliárdért épít klasszikus strómancég sportcsarnokot az ezer lakosú faluban (Szászberek)… hát inkább ne gondoljunk bele. Csak a nagyságrendek kedvéért: Szászberek község teljes idei évi bevétele 85 millió forint. Jó, tényleg ne gondoljunk bele.

Közben Hódmezővásárhelyen a Fidesznek a magyar emberek a legfontosabbak, és a balliberális-sorosista-hazaáruló ellenzékkel szemben ők el tudják fogadni a magyar emberek döntését és egy választás eredményét, ezért rászálltak a februárban megválasztott polgármesterre és megvonták Márki-Zay Péter 100 millió forint alatti rendelkezési jogkörét is. Aki szerint Hódmezővásárhely fideszes többségű képviselő-testülete arra játszik, hogy csődbe vigye a várost. Mivel nekik Magyarország az első, nem fér kétségem hozzá, hogy sikerülni fog.

Úgy ítélem meg, hogy ez itt már bőven több, mint amennyi elég lenne, ezért zárom soraimat. Azért egy bónuszhír még idefér: 4,5 millió forintos szakértői díjat állapított meg a NAV annak az adószakértőnek, aki Czeglédy Csaba ügyében készített szakvéleményt. A szombathelyi politikus védőjének számítása szerint a horribilis összeg csak akkor jöhetett ki, ha a szakértő 68 munkanap alatt kétszer ennyit, több mint 130 munkanapon át dolgozott egyfolytában. Nem mellesleg pedig: az az ember pedig, aki a szellemi kútfeje volt annak a parlamenti határozatnak, amely az igazságszolgáltatás helyett, a vádemelés előtt bűnösnek mondta ki Czeglédyt egy olyan ügyben, amely miatt a propagandaszennylapok futószalagon kénytelenek azóta is helyreigazítással élni (már amelyik egyáltalán) a Czeglédyről terjesztett hazugságok miatt, a negyedik Orbán-kormány kancelláriaminisztere lesz. Gulyás Gergelynek hívják.

Ez volt a mai termés:

Mindenesetre nagyon gratulálok Orbán Viktornak ehhez a fantasztikus teljesítményhez

Az üldözött magyarokat is ideje lenne megvédeni

A Fidesz azt mondta, hogy nem lesz képviselői béremelés. A kérdés tehát az, hogy pontosan mikor lesz

Nekrológ

A nép majd eldönti?

A hallgatás ideje lejárt

Lee Annácska

A nap kommentje Timitől, aztán zene és szép álmokat mindenkinek!

Vajon S. Freudnak mi lenne a véleménye arról, hogy a cikkben szereplő nagykátai templomot következetesen Soros György templomnak olvastam?! ??? (Erre most nem válaszolok, pedig tudnék – szerk. 😛)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.