Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nekrológ

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelt Választópolgárok!

Nos, azt hiszem ezt a kifejezést most sokáig nem fogjuk hallani. Hogy 4 évig, vagy még tovább, az csak rajtunk múlik.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Önök tényleg azt gondolják, hogy most majd konszolidáció jön, és még a korrupció mértéke is csökken? Hogy meg lehet zabolázni az ezerfejű fenevad NER-t? Csak azt felejtik el drága polgártársaim, hogy ennek a rendszernek a kenőanyaga a pénz, és ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesz egyre mohóbb is.

Ugye azt nem gondolja senki komolyan, hogy amikor a következő nagy falatra (legyen az az alkohol-kisker forgalmazás, vagy más) ráteszik a kezüket, akkor fogja őket érdekelni, hogy a sarki kisboltban, ahol a forgalom jelentős része az alkoholos italok eladásából jön, hány fideszes szavazó dolgozik?! Aki így gondolja, még mindig megkereshet egy-két ex-trafikost, akiknek kivették a kezéből a megélhetést.

Ugyan már! Mindenkin keresztül fognak gázolni. Főleg ha az Unió beváltja fenyegetését a források csökkentésével kapcsolatban. Mert akkor nem lesz más lehetőség, mint még jobban megvámolni a tisztelt választópolgárokat. Majd jönnek a megszorítások, persze a felelős nem a 8 éve regnáló kormány lesz (amely nem csak az uniós pénzeknek, de az uniós bürökraták jóindulatának is a fenekére vert), hanem az Unió, Soros, de pláne a civilek.

Persze megint lesznek, akik majd mindezt elhiszik, akiknek fáradságos másik csatornára kapcsolni, az instant bevehető vélemény-kapszulák használata egyszerűbb, bár a mellékhatások komolyabbak lehetnek.

Akkor majd az ország miniszterelnöke, a fideszes kisebbség törzsfőnöke elmegy a templomba imádkozni. Várjunk csak! Mióta jár Orbán egyáltalán templomba?! És hol vannak a migránsok?!

Tibold Ákos

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.