December 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szerintem rossz bolygón vagyunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 302,714 forint, még hiányzik 2,697,286 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép tavaszi estét mindenkinek! Semjén Zsoltnak is, akit megtámadott az ellenzék és a rohadtmocskos ballib sajtó. Miközben ez a drága ember, a kóbor kutyák és az énekesmadarak védőszentje szegény rokonait látogatja rendszeresen Svédországban, a hazaárulók mindenfélével gyanúsítják. Hogy helikopteren röpköd, sőt, rénszarvasra vadászik és egy ilyen kirucc 4-5 millióba kerül. Közben meg egy kis tepertős kürtőskalácsot visz az oda szakadtaknak, látott ugyan szarvast, de az meg direkt helikopterrel üldözte Semjén urat. Szörnyű volt. Állítólag Afrikába is jár rendszeresen. Biztosan ott is vannak rokonai.

A 444. kiderítette, vagy azt állítja, vagy nem tudom már, mit csinált, hogy a háttérből a Fidesz finanszírozza a Népszabadságot. Ja nem, azt már beszántották. A Népszavát. Azt. Nem mondom, hogy ez a hír most rosszul jön a kormánypártnak, mert nem. Remekül alkalmas arra, hogy megrendítse a bizalmat az emberekben a független sajtó irányába. Biztosan most kellett ennek kiderülnie. Nem lennék egyébként meglepve, ha még néhány portálról kiderülne hasonló. Most mondom a kedves olvasónak, nem, nem rólunk fog kiderülni. És nem azért, mert olyan agyafúrtak vagyunk és jól titkoljuk, hanem mert nincs, ami kiderülhetne. Pontosan azért döntöttünk egy ilyen kis költségvetésű portál mellett, hogy szóba se jöhessen sem a felvásárlás, sem a megvesztegetés, sem pedig a megfélemlítés. Nem nagyon van veszítenivalónk, ha az olvasók összeadnak annyit havonta, ami kell, akkor tudunk működni, ha nem adnak össze, akkor nem tudunk. Nem dől össze a világ ebben az esetben sem, nincs anyagi veszteség, se világvége, nincs ötven kolléga, akikért felelősséggel tartozunk, se semmi nincs. Pár laptop és a fejenként tíz ujjunk, meg az agyunk. Meg a gerincünk. És ezeket megtarthatjuk akkor is, ha bedől a Szalonna.

Ameddig nem figyeltünk oda, a felcsúti disznószerelő vett egy céget. Mivel szűkül a piac, kénytelen volt a saját tolmácsától vásárolni, de aki a kicsit nem becsüli, az sose lesz Orbán Viktor szomszédja.

A nap kérdése: na, mi jut eszébe Orbán Viktornak a szlovák kormányválságról? Ami azért tört ki, mert kiderült, hogy maffiaszerűen működik a kormány. Mármint a szlovák kormány. Mármint róluk derült ki.

Orbán: Soros György és hálózata mindent megtesznek, hogy megbuktassák a bevándorlásnak ellenálló kormányokat.

Soros György és hálózata minden alkalmat megragadnak, hogy megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek ellenállnak a bevándorlásnak – kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a szlovák belpolitikai válságot pénteken a közmédiának.

“Az nem lep meg, amit látok, én régóta taposom ezt a szakmát, jelekből is olvasok” – fogalmazott a kormányfő, hozzátéve: látja Soros György és szervezetei keze nyomát a szlovák eseményeken. Egy percig sincs kétsége afelől, hogy ez a hálózat mindent megtesz, hogy a bevándorlásnak ellenálló kormányokat megbuktassa – mondta.
    Szlovákiának ma olyan kormánya van, amely ellenáll a bevándorlásnak, nem akar bevándorlóországot csinálni a saját hazájából – értékelt Orbán Viktor, aki szerint az ilyen miniszterelnököket könyörtelenül támadták és támadni is fogják Soros György szervezetei.
    A kormányfő szólt arról is, hogy a szlovákok és a magyarok az elmúlt években stratégiai partnerséget építettek ki, ennek a szlovák és a magyar emberek egyaránt haszonélvezői. “Ez egy jó dolog, ezt folytatni akarjuk, tehát nekünk egy stabil Szlovákiára van szükségünk” – hangoztatta, jelezve: a két országnak sok közös terve van, amelyet együtt szeretne végrehajtani. (MTI)

Háppersze. Benéztem propagandáékhoz, ugyanez a hír, Soros megtámadta Szlovákiát. Hadházy gyilkos, Semjént üldözik, a Nyugatot már elfoglalták a migránsok, minket támad az ENSZ, Brüsszel, Bécs, az EU, a Facebook. Szerintem rossz bolygón vagyunk. Vagy legalábbis a Fidesz rossz bolygón van. Alukáljunk.

De miért kell ezt titokban csinálni?

Nőnapi sárm

Az egészségügy rohad, Ágnes asszony pedig szoclibezik és elmúltnyolcévezik

HOL VANNAK A KISKUTYÁK?

Békemenettel szabadságharcol Bayer Zsolt

Mi vejed vagyunk!

Semjén Humorbomba Zsolt, az áldozat

Tényleg át lehet mosni egy egész ország agyát?

Megdicsőülésünk

A nap kommentje Szonjától (nem először):

Eddig úgy tudtam, hogy a pocok a legügyesebb állat, mert mogyoróval a szájában tud repülni a rét fölött, miközben egy sast egyensúlyoz a hátán. De már látom, hogy a rénszarvas ügyesebb, mert az meg helikoptert visz az agancsai között.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!