Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi vejed vagyunk!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz tájékán egyre nagyobb a kapkodás, miközben már csak egy hét van miden idők talán utolsó békemenetéig. A pártvezetés mindenkit mozgósított, akit csak tudott, hogy minél több emberhez eljusson a békemenet híre. A Kubatov-listát beüzemelték, ismét izzanak a vonalak Érsekvadkerttől egészen Bicskéig. A Fidesz mindent bevet, hogy ne essen pofára. Szimpatizánsokat várnak Romániából és Lengyelországból is, hisz meg kell mutatni, hogy övék a hatalom. Szerintük legalábbis.

Noha már a békemenet kihirdetésekor sikerült azon összeveszni, hogy kinek is tulajdonítható e zseniális ötlet, mégis megpróbálják elhitetni, hogy nincs itt semmi gond. Továbbra is százezreket képesek harcba vinni, ha szükség van rá. A békemenet mára a kormány elrettentő fegyvere lett. Békéhez soha nem is volt és nem is lesz köze. A CÖF – élén az ország neves uszítóival – megparancsolta az alattvalóknak, hogy azonnal rohanjanak talpat nyalni.

Az egyisten Orbán Viktornak szüksége van rájuk. Mutassák hát meg a mocskos sorosista, ballibsi férgeknek, hogy ki is itt az úr. Ki az, aki életről és halálról dönt. Kirándulásnak, ártatlan túrának álcázva próbálják meg nyugdíjasok tucatjait rávenni arra, hogy jelenlétükkel támogassák a Fidesz vezérét. Ha a hívó szó nem lenne elég, Orbán Viktor pénzt is oszt: Erzsébet utalványok, valamint rezsicsökkentés formájában.

El kell felejtetni velük a kórházakban tapasztalt borzasztó állapotokat, azt, hogy unokáik már valahol sok ezer km-re kellett, hogy megszülessenek. A jó dolgokra kell őket emlékeztetni, arra, hogy mit adott a kormány. Nem számít, hogy hazudnak, a fontos az, hogy ott legyenek március 15-én és ott legyenek április 8-án is, akkor, amikor igazán fontos. Kihasználják őket, mint ahogy tették azt korábban oly sokszor. A politika játékszerei lettek ők, akiknek hogyléte abszolút hidegen hagyja a politikai vezetést. Egy a fontos, a szavazatuk.

Azok, akik március 15-én részt vesznek a Fidesz által szervezett békemeneten, egy elnyomó hatalom szekerét tolják. Azzal, hogy támogatják azt a kormányt, mely felelős az ország borzasztó állapotáért, cinkosai a rendszernek. Aki részt vesz a kormány erődemonstrációján, annak nincs joga ahhoz, hogy később felháborodjon annak visszaéléseit látva. Ha érdekli őket az igazság, arról megbizonyosodhatnak most is, viszont amennyiben a tudatlanságot választják, úgy lepaktálnak az őket is elnyomó rendszerrel. Erre pedig nincs mentség.

Lesz egy másik békemenet is március 15-én, méghozzá az MKKP szervezésében, a cél szintén az erődemonstráció. Az, hogy megmutassuk, többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Többségben a gondolkodók, akik nem hitték el a kormány újabb hazugságait és nem ültek fel az uszításnak. Ha képesek vagyunk megmutatni, hogy többségben vagyunk, akkor a hódmezővásárhelyi taknyolást követően ismét a padlóra kerülne a Fidesz-KDNP.

Ha két egymást követő tervük is csúnya kudarccal zárulna, az talán felbomlasztaná az eddig sziklaszilárdnak hitt egységet. Belső csaták és árulások rombolhatnák szét ezt a velejéig korrupt rendszert. Március 15-e fontos dátum lehet mind a kormányt – és ezzel az elnyomást támogatók –, mind pedig a változást támogatók számára. Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen, azok, akik egy élhetőbb Magyarország polgárai szeretnénk lenni.

Mutassuk meg, hogy minket nem a migránsoktól rettegő Lázár János képvisel. Csatlakozzunk újra Európához azzal, hogy elzavarjuk a fejünk felett uralkodó rendszer vezetőit. Engem sem Orbán Viktor, sem Lázár János nem képvisel. Én egy európai polgár vagyok, nem pedig egy idegengyűlölő, rasszista kretén. Március 15-én mi vejed vagyunk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.