Október 4,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Brüsszelt ellepte Orbán Viktor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Ma sem éltünk hiába, az már biztos. Ez mondjuk általánosságban elmondható, bár nem mindenkire egységesen igaz. Hogy izgalmasabbá tegyem a jóéjt-puszit, ötletszerűen hozom a nap történéseit, nehogy unalmassá váljon az életünk.

Számomra a nap legviccesebb cikkét a nyolcaska produkálta. Az történt, hogy már nem csak nekünk van tele a szamócamintás napozónk a felcsúti géniusszal, hanem másoknak is. Brüsszelt ellepték az Orbán Viktor puritánkeresztény bűbájos pofikájával ékes plakátok. A kocafocista egy tépett uniós zászló előtt virít kitárt karokkal, előtte pénzkötegek. Az arca olyan, amilyen. Arról nem tehet. A felirat:

Először elvette a pénzünket, most el akarja pusztítani Európát! Stop Orbán! Az értékek az elsők!

Az óriásplakátokat teherautók platóin hordozzák körbe. És itt jön a képbe nyolcaska, pontosabban az egyik végtelenül okos alkalmazott a sokból. Írt egy jajveszékelős cikket a dologról, mert báncsákamagyarokatésorbánviktort! Nekem mondjuk bevillantak a Soros plakátok és azok is, melyeken bizonyos politikusok szerepelnek drótvágóval a kezükben, de rájöttem, hogy azok teljesen rendben vannak, véletlenül sem személyeskedő szemétségek, hanem jogos kritika. Na de Orbán Viktort plakátra tenni és nem dicsérni! Az szörnyen nagyon borzasztó. Végül a cikkgyáros annyiban maradt magával, hogy mekkora nagy ember Orbán, mert lámni, a bevándorláspárti liberálisok (mert azt nem is mondtam, hogy az ő művük a plakátkampány és nyilván Soros fizeti, de a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál is biztosan elő fog kerülni) maguktól még politikát sem képesek csinálni, csak ha a Mesterre hivatkoznak. Van még benne gyűlöletpolitika is, meg ilyesmi. Akkora cikk, hogy szerintem napok múlva is felröhögök, ha eszembe jut. Tessék elolvasni! Kötelező anyag!

Suhanjunk tovább. Kevésbé vicces hír, hogy Ostoroson a tankerületnek most jutott eszébe tetőt csináltatni. Az iskolán. Nyáron biztosan nem volt rá idő, mert a komplett tankerület jól megérdemelt szabadságát töltötte. Csak ugye ősz vége van, mindjárt tél, normális ember nem ilyenkor cserél tetőt. Jelzem, nyílászárót sem ilyenkor cserél és fűtést sem ilyenkor korszerűsít iskolában, óvodában, kórházban.

Semjén Zsolt a kóbor kutyák és énekesmadarak védőszentje immár a nyugdíjasok szeretetére is tarthatja a száját (vagy hogy van ez), miután olyan törvényjavaslatot nyújtott be (nem mondom, hogy írt, mert szerintem még csak el sem olvasta amit a kezébe nyomtak) aminek alapján könnyebb lesz a nyugdíjasokon behajtani az adósságot. Jó lesz az.

De nem sírjon a nyugdíjasok szája, mert sehol olyan jó dolguk nincs, mint e lángeszűektől ölelt kis országban! Hát hol máshol tud egy 82 éves nyugdíjas védőnő összebrusztolni 45 milliót hirtelen, hogy végre beteljesíthesse gyermekkori álmát és disznótelepet vásárolhasson? Na ugye! Kósa Lajos anyukája megcsinálta, úgyhogy minden magyar nyugdíjas meg tudja csinálni, csak kitartóan össze kell gyűjteni a karácsonyi bözsiutikat! És már annyira hasít a hölgynek a sertéságazati önmegvalósítás, hogy luxusmotorokat (biztosan a mama is motormániás, mint a fia) és luxusautókat is bérel a cég! Bizonyám. A helyében én is kizárólag BMW motorral járnék megtekinteni a disznajakat. Kivéve amikor esik az es, mert olyankor BMW autóval! Nahát.

Nézzük a mai cikkeinket:

Amikor a tolvaj, a csaló, a gazember szónokol tisztességről, becsületről, az mindig olyan megható

Menjetek már a francba a vallásotokkal

Orbán bosszút áll

Konzultáljon az, akinek hét anyja van

Leporolták, újra itt van nekünk Selmeczi nagysasszony

November este

Tudom, hogy én vagyok a kretén, de ez messziről bűzlik, NER-iparos urak

A nap kommentje Marcsitól:

 Nem értem én ezt a helyzetet – kilencedik éve kormányoznak úgy, hogy mindig az állampolgároktól várják az ötleteket a hülye kérdéseikre – ez nekem magas….

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!