Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Menjetek már a francba a vallásotokkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Feljutottunk – francot, a kormány jutott fel, mi meg tátott szájjal bámuljuk – a degenerált baromság Csomolungmájára és kitűzték az idiotizmus és az aljas görénység molyette zászlaját. És még büszkék is magukra, ami bármi másnál ijesztőbb.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint az állam nem lehet világnézetileg semleges, nem tagadhatja meg keresztény múltját, hanem állást kell foglalnia a jó és rossz, az értékes és az értéktelen, igazságos és igazságtalan tekintetében.

Rétvári Bence azt hangoztatta, hogy a kereszténység, magyar nemzettudat, hazaszeretet, családok szeretete, az igazságosság keresztény értelmezése hozta létre azt a civilizációt, amelyben élünk, és nem mondhatjuk, hogy a keresztény értékvilággal egyenértékű minden más ideológia.

Voltak, akik világnézeti semlegességet arra használták, hogy lépésről lépésre elvágjanak egy-egy szálat a magyar nemzet történelme, magyar keresztény kultúra és a mindennapok valósága között, a kormány azonban nem akar hátat fordítani semminek, ami a büszke magyar múlt része – emelte ki.

Azt mondta, fontos, hogy az államnak is legyen állásfoglalása, és egy országnak, egy kormánynak feladata a keresztény kultúra fenntartása és erősítése is, amire már az alaptörvény is utalást tesz.

Kitért arra is, hogy a világnézet a 2015-ös a bevándorlási válság óta sokkal fontosabb kérdés, mint előtte. Ismerni és vállalni kell a múltunkat, történelmünket, keresztény kultúránkat, ha azt szeretnénk, hogy a gyermekek és unokák generációja a mostanihoz hasonló legyen, és ne kisebbségként kelljen élniük. (MTI)

Ekkora baromságot talán még nem olvastam az egyébként permanens módon kretén, folyamatosan uszító és hazudozó, sunyi tolvaj magyar kormánytól sem. A pofám leszakad ettől az elképesztő aljasságtól, amit megengednek maguknak ezek a paraziták.

Az állam SEMMI MÁS nem lehet, mint világnézetileg semleges. Az állam NEM azonos sem a kormánnyal és főleg kurvára nem azonos a kormányfővel, a miniszterekkel, politikusokkal és az ő vallásukkal, hitükkel, agybajukkal, hazugságaikkal.

Hogy ezt tisztáztuk, lépjünk tovább. Az alaptákolmány NEM hivatkozási pont és nem etalon, miután azt NEM társadalmi konszenzus hozta létre, hanem Szájer József öntötte híg fosba Orbán Viktor és bűntársainak szája íze és főleg érdekei szerint. Azóta meg már ötezerszer átfaragták, az éppen aktuális érdekük szerint.

A vallás magánügy. A kormány – NEM az állam – dolga minden polgár számára biztosítani a vallási, lelkiismereti és szólásszabadságot. És a kormánynak kurvára NEM az a dolga, hogy a beszedett adókat és az ország egyéb erőforrásait átjátssza az egyház kezébe. És a kormánynak NEM feladata, kifejezetten tilos neki hittérítést végezni.

Én állampolgárként – tehát a kormány, a kormánytagok munkaadójaként – ívesen teszek arra, hogy melyik politikus miben hisz. Sőt, ha már itt tartok, teszek a kereszténységben gyökerező büszke magyar múltra (ugyan mi a bánatos lópikula lehet büszke egy múltban?), engem a szaros jelen érdekel. Ugyanis én most élek és nem kétszáz évvel ezelőtt éltem. Most látom, hogy barmok vezetik az országot, hogy szétlopják az egészet egyik végétől a másikig. Most látom a befizetett adónkból és az uniós forrásokból milliárdossá hízó tolvajokat, a földből kinövő uradalmakat, a pofátlan rongyrázást és ezzel párhuzamosan látom a lerohadt kórház rozsdás ágyait, a húgyfoltos ágyneműt, a gyógyszerét kiváltani nem képes betegek kínlódását, a járhatatlan utakat, a minősíthetetlen vasúti közlekedést, a kórházak plafonjából potyogó patkányokat, a leszakadó óvodai mennyezetet, a huzatos, fűthetetlen iskolákat, az okádék oktatást, a folyamatos lecsúszást.

Én MOST látom, hogy a minimálnyugdíj 28 500 forint időtlen idők óta, hogy a maffiakormány a legszegényebbek szavazatait néhány ezer forintért, egy zsák krumpliért, pár csomag száraztésztáért vásárolja meg, hogy a méltányos nyugellátás helyett ótvaros bözsiutalvánnyal hülyíti az időseket, hogy a közmunkával manipulálja a statisztikát és tartja rabszolgasorban a legszegényebbeket, hogy kiirtja a társadalomból a szolidaritásnak az utolsó csíráját is, hogy a tudatlanságban élőket még mélyebbre nyomja a sötétségbe, hazudik, rettegésben tartja őket, hogy ne jöjjenek rá: kurvára lehetne máshogy is élni. Én MOST látom, hogy bármelyik másik országból hazaérkezve rá kell csodálkoznom az itthoni dermesztő légkörre, a lepusztult, gyanakvó, ingerült, gyűlölködő mimagyarok tömegére.

Amit ez a kormány az egyházzal teljes egyetértésben művel az nem más, mint a legmocskosabb bűn, amit csak egy társadalom ellen el lehet követni. Az ország anyagi és erkölcsi kifosztása zajlik, semmi más. Az egyház nem azonos a hittel, de még csak a vallás sem azonos a hittel. Mehet valaki naponta négyszer templomba, meggyónhatja hetente a bűneit, hányhatja magára a keresztet kilószám, ha lop, csal, hazudik, gyűlölködik a fennmaradó időben. Az ilyen nem hívő, hanem egy geci. Prédikálhat a pap álló nap a szeretetről és megbocsátásról, ha közben elüldözi a szegényeket a templom lépcsőjéről, ha politikai agitációt folytat a szószékről, ha ő maga gazdagodik, miközben tesz az éhező gyerekekre, az csak egy aljas féreg, aki történetesen papnak állt és nem bádogosnak. Nincs köze a hithez. Egyszenűen szánalmas, hogy már egy repedt vécécsésze átadása sem képzelhető el pap nélkül. Elképesztő ez a demonstratív összefonódás, ez a deklarált közös uralkodni vágyás.

A hittel nem lehet házalni. A vallással viszont lehet. Pontosan ezt teszi Rétvári és az összes megélhetési pondró, akik abból élnek marhára jól, hogy ők mekkora keresztények. Leszarom a dicsőnek hazudott múltat, mert én élhető jelent akarok ennek az országnak. Okos, szabad, boldog, művelt, felelősségteljes, tájékozott, kiegyensúlyozott embereket akarok látni, akik nem rettegnek sem a migránsoktól, sem Soros Györgytől, sem semmitől. Olyan embereket, akiket nem zavar az sem, ha a másik más pártra szavaz, mást gondol a világról, más csapatnak szurkol, más zenét hallgat, más könyvet olvas, más istenben hisz, vagy nem hisz, máshogyan öltözik, más színű a bőre. Azokat az embereket nem zavarja mindez, akik hisznek önmagukban mert erősek, okosak, kiegyensúlyozottak. Azok elfogadják a másikat másnak és tudják, hogy attól ők gazdagabbak lesznek.

Magyarország nem ilyen hely. És a kormány soha el nem évülő bűne az, hogy nem ilyen hely. És most jön Rétvári és házal a legócskább hazugsággal, amivel ezer éve tömik a nyomorban tartottak fejét, hátha bejön megint. Az egyház (néhány valóban hívő pap kivételével) pedig boldogan asszisztál ehhez. Pénzért és hatalomért. Mint ezer éve mindig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.