Február 23,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A keresztény alapon neopogány elgurult az alapítóatyák fájától

Szép péntek estét! Van egy kis műsorváltozás, úgyhogy velem kell beérnie annak, aki nem szeretne jóéjt puszi nélkül ágyba vonulni.

Már csak két nap, és túl leszünk az önkormányzati választásokon. Bármi lesz is a kimenetele a dolognak, a most felkavarodott fekáliát ki kell takarítani. Már persze, ha nem szeretnénk továbbra is mocsokban élni. Én biztosan nem szeretnék. A Borkai-ügy, a Lackner-ügy és a többi nem maradhat érintetlenül. A tolvajokat el kell takarítani a politikából mindörökre. A hatóságoknak tenni kell a dolgukat, akár fideszes, akár MSZP-s gazemberekről van szó. Minket, adófizetőket lopnak meg, és úgy tűnik, ezt teljesen rendbenlévőnek tartják minden oldalon. Hát nincs rendben.

Hogy a Gyurcsány családban mi történik, az sem rám, sem senki másra nem tartozik. A kiszivárgott hanganyag undorító, ezt a részét nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni. Akár valódi a felvétel, akár nem. Szerintem a fél ország hallotta azt a pletykát, hogy Orbán veri a feleségét, mégsem gondolom, hogy ez közügy lenne. Éppen ilyen pletyka az, hogy válik, vagy nem válik a Gyurcsány házaspár, rohadtul az ő dolguk. Az azonban az egész ország dolga, hogy kiderüljön: a Magyaridők Nemzet által nyilvánosságra hozott hanganyag valódi, vagy hamisítvány. Ha hamisítvány, akkor meg kell találni a hamisítókat. Ha valódi, akkor ki kell nyomozni az abban elhangzott bűncselekményeket. Ahogy a Borkai-ügyben elhangzott vádakat is. A bűnözőket pedig bíróság elé kell állítani, bármelyik párt tagjai.

Jut eszembe! Vajon ki a büdös franctól kell védeni Szijjártó Pétert napi 24órában? A Népszava derítette ki, hogy a toporzékolásügyi minisztert a TEK több mint ötven emberrel védi folyamatosan. Mármint nyilván nem egyszerre van körülötte ötven testőr, hanem felváltva. A kérdés az, hogy miért? A lap számításai szerint ez évi bruttó 6-700 millió forintunkba kerül. Ha Szijjártót ennyien védik, Orbán vajon mennyien? Bele sem merek gondolni, hogy havonta hány tízmillárdja megy rá az országnak csak arra, hogy ezek a NER-kompatibilis díszpintyek biztonságban érezzék magukat. És merem állítani, hogy tőlünk, kéményen bambuló kisemberektől fosnak, nem mástól. Kár, hogy amitől igazán félnek, attól senki nem tudja megvédeni őket. Még Olajszőke Sanya magánhadserege sem. Tekintettel a börtönök túlterheltségére, néhány stadiont nem fog ártani átalaítani.

Habsburg Ottó és a rendszerváltás című konferencia volt Budapesten. Én is úgy gondolom, hogy jelen állás szerint nincsen fontosabb egy jó kis konferenciánál. Főleg, ha Semjén Zsolt is felszólal, mert az nagyban emeli bármely esemény fényét. Pirossal kiemelgettem a viccesebb részeket.

Kiemelte: Habsburg Ottó a náci időkben mindig náciellenes volt, vallotta, hogy keresztény alapon szemben kell állni a faji szocializmussal. Kritikusan viszonyult az osztályszocializmushoz is a kommunizmus és szocializmus idején – mondta, hozzáfűzve: keresztény alapon pontosan tudta, hogy mindkettő ember- és Isten-ellenes, végeredményben neopogány.
    Semjén Zsolt úgy fogalmazott: Habsburg Ottó személye jelentette és jelenti mind a mai napig azt a kereszténydemokráciát, amelyet Adenauer, Schuman és De Gasperi neve fémjelez, ami valóban kereszténydemokrácia, és amit a CSU képviselőjeként megjelenített az Európai Parlamentben is.
    Hozzátette: az Európai Unió mára “egy olyan alma lett”, amely messze elgurult az alapítóatyák almafájától. (MTI)

A keresztény alapon neopogány elgurult az alapítóatyák fájától. Irodalmi Nobelt Semjénnek!

Nade, ha már. Németh Szilárd is eléggé messzire gurult, ideje lenne szakorvos kezére adni, mielőtt elkezd aktívan is vadászgatni az ellenségre. Beutalót sajnos nem tudok adni, helyette ide rakom a facebookos kirohanását:

Olyan emberekre van szükség Csepel élén, akik már bizonyítottak és teljesítményük önmagáért beszél: így biztosak lehetünk abban, hogy kerületünk további gyarapodását, épülését fogják szolgálni.
Az itt élők biztonságát mindennél fontosabbnak tartják, s ezért soha nem fogják engedni, hogy a bevándorláspárti baloldal migránsokkal árassza el Csepel köztereit, utcát, intézményeit, iskoláit, önkormányzati lakásait.

Azt hiszem, nincsen több mondanivalóm mára. Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek. Az utolsó szó jogán még megindoklom a címlapfotót: bűnözők egymás között. Szép álmokat!

A nap kommentje kolozsitól:

Szerintem – valaki okos ember rég kimondta – minden népnek olyan kormánya van, amilyent megérdemel. Viselkedésével. Azt várja a nép, hogy hülyítsék? Hülyítik. Azt várja, hogy kilopják a szemét? Kilopják. És addig őrzi a TEK ezt a mocskos bandát, amíg úgy nem döntenek a zemberek, hogy áthelyezik őket a büntetésvégrehajtás őrizete alá. Nyugi, mocskok, erre semmi esély a következő 50 évben, lehet nyugodtan lopni, hazudni, mocskolni, hülyíteni.

Mai cikkeink:

Nem a felláció, hanem a korrupció

Mi vagyunk a nép

Ismét bezárulni látszik az ajtó

Keresztény szabadrablás

Mennyi is az annyi?

Ez nem egy bátor, hanem egy gyáva döntés volt

A rendőrség már készen áll arra, hogy biztosítsák a választások tisztaságát

Nahát

Mi kék az ég?

Magyarország haldoklása és bukása

Vagy vasárnap bukik meg, vagy nem bukik meg

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.