Július 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem a felláció, hanem a korrupció

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Főleg azoknak, akik úgy érzik, hogy soha nem lesz már vége ennek a végtelennek tűnő hétnek, ami vasárnapig tart. Osztom azokat a félelmeket is, amelyek szerint vasárnap este még akár vissza is sírhatjuk ezt a hetet. Hát hogy is mondjam… szar amikor tíz éve folyamatosan lötyögtetik azt a büdös izét az ember orra előtt, és  még vigyorognak is hozzá, mint Gulyás Gergely tegnap a kormányinfón Borkai szexuális megpróbáltatásainak erkölcsi megítélése fölött, amihez képest Tarlós István, a megafonok védőszentje is már-már kultúrembernek tűnik. De haladjunk szépen sorban.

Megbukott a kormány. Igaz, eggyel odébb. Romániában. A parlament tegnap azért vonta meg a Viorica Dăncilă miniszterelnök vezette szociáldemokrata kormánytól (a romániai Fidesz, balról) a bizalmat, mert felélte a költségvetési forrásokat ahelyett, hogy beruházásokra, az infrastruktúra fejlesztésére használta volna fel a gazdasági növekedés időszakát, és populista intézkedései kedvéért még adósságba is verte az országot. Az ellenzék által benyújtott bizalmatlansági indítvány ezt a kormányt teszi felelőssé a megromlott közbiztonságért, és azzal vádolja, hogy korrupt politikusai védelmében megpróbálta maga alá gyűrni az igazságszolgáltatást. Hogy ebből mi a tanulság? Itt és most csak annyi, hogy vannak országok, ahol meg lehet buktatni a kormányt. Demokratikusan. Ez pedig jó hír.

Egy sajátos szögből tekintve szerintem az is jó hír, hogy közben ilyen izzadságszagú, a lábon kihordott agyhalál tüneteit mutató fércművek születnek a jobboldali morális fölényben:

Gyurcsányné nemzetgyalázása: Dobrev a trianoni békediktátum helyszínén ünnepelt pezsgővel. A gyalázatos trianoni békediktátum kidolgozásának helyszínén, annak aláírásától néhány méterre, Versaillesben, a Waldorf Astoria Trianonban pezsgőzött önfeledten és koccintott brüsszeli elv- és kebelbarátaival Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője. (PS)

A vergődés és a megrökönyödés tárgya: az Európai Parlament elnöksége kihelyezett ülést és tanácskozást tartott Franciaországban, és érintettként Dobrev Klára is jelen volt. Aztakurva, bazmeg. Mert mi a faszt kellett volna csinálnia? Erre is van iránymutatás: az EP Elnöksége kihelyezett ülésére Járóka Lívia, a Fidesz-KDNP európai parlamenti politikusa is hivatalos volt, ő azonban a szállodába szándékosan be sem tette a lábát, a vacsorán sem vett részt, szállást is máshol foglalt magának. Akkor mondjuk nem tudom, minek ment oda Járóka nagysága, egyrészt. Másrészt remélem, hogy tényleg baj van, és az elvtársak pontosan tisztában vannak vele. Nincs az a pénz, amiért ilyen tömény, mesterséges mocskot képes valaki összegányolni.

Ráadásul egy olyan kormány szorgos, trianonról óbégató tányérnyalói művelik ezt, amely okádék kormány stratégiai megfontolásból – az Erdogan nevű véreskezű tömeggyilkos iránti örök szerelem nevében – megvétózta, hogy az EU legalább egy francos közleményt kiadjon a kurdok ellen készülődő népirtás ellen tiltakozva, a sokat szenvedett kurd nép védelmében. Nem mintha az a közlemény felmentést adhatna arra az újabb gyalázatos vérengzésre, ami már most is folyik Észak-Szíriában. Nem fog felmentést adni, mert gyalázatunk vissza fog hullni ránk. És igen, basszátok meg, a kereszténye(ite)ket is kiirtják, és azt a bátor kurd népcsoportot, amelyik szembeszállt az öldöklő gazemberekkel, és megállította az Iszlám Állam nevű halálszektát. Ezek ellen az emberek ellen fordult Erdogan szultán, akik minket is védtek az öncélú pusztítástól, és ezek az alávaló politikai útonállók még le is tagadták, hogy ők megvétózták volna azt a szimbolikus közleményt. Több mint undorító, hogy a Trócsányi nevű hazug után a Várhelyi Olivér nevű hazugot akarja Orbán uniós biztosként látni Brüsszelben, akinek a féknyúzos kirohanását még Szijjártó is kénytelen volt helyesbíteni. Igaz, hogy olyan magyarázat kíséretében, hogy lassan tényleg szégyellni fogom, hogy magyar vagyok, és semmi Aztán lehet hazaárulózni, mert ívesen leszarom.

Ez a Szijjártó nevű minden külügyminiszterek szégyene ráadásul kegyetlenül sokba is kerül. Csak hogy világos legyen: 52 fős TEK-es testőrség, évi félmilliárd (=500 millió) forint. Hogy mi a túró indokolja, hogy külügyminiszternek is jár állandó személyi védelem, azt sajnos nem kötötték az illetékesek a sápadtarcú nép orrára.

Najó, itt az ideje, hogy gratuláljak Vajna Tímeának az ő 123 millió dollárnál, azaz 37 milliárd forintnál is valamivel mesésebb örökségéhez (rohadjak meg, ha sajnálom tőle), lássuk be, Vajna András bácsi, nyugodjék békében, nem hiába állt a saját lábunkra. Inkább legyen a Tímeáé, minthogy visszacsordogáljon a NER retkes bankszámláira, hogy abból luxuskurvázzon és kokainozzon a fideszes elit. Jó, az adósságok azért még okozhatnak némi fejtörést az örökösnek, de hátha nem kell munkát keresnie, vagy a fánkeladással görcsölnie, vagy személyes tárgyakat eladnia, hanem a maradékból is fussa a megszokott életszínvonalra.

Mielőtt kötelező módon rátérnék a nemzet szexről és korrupcióról elhíresült keresztény családapjára, van itt még két dolog. Ha jól látom, a miniszterek gyáva elnökének nem sikerült egyszerre két helyen lennie. Éppen látogatást tett a titkos szexpartik és ungabungák koronázatlan, rangidős királyánál, Silvio Berlusconinál, úgyhogy asszem nem volt ott Splitben, hogy megtekintse a magyar válogatott soros eltaknyolását. Ez utóbbival különben semmi gond nincsen, remélem nem kapott agyérgörcsöt a sufnifutballista, végül is a helyzet nem drámai, csak egyszerűen több gólt kellett volna rúgni, mint amennyit a horvátok lőttek, és akkor nyertünk volna. Különben is ők nagyon jók, majdnem nyertek a vébén is, tőlük nem szégyen kikapni, és sőtpláne: tulajdonképpen nyertünk, mert ők a mi kutyánk kölykei (ezúton is köszönöm Szonjának a tízmillió futballszarkértő országához méltó szakkommentárt).

Natehát a jó öreg Silvio kebelére borult a felcsúti és állítólag az Európai Néppárt is szóba került, hogyaszongya: ők ketten igen közel vannak egymáshoz, az EPP-n belül (ellenzik a migrációt, az adóemeléseket, a versenyképességet rontó gazdasági európai döntéseket, az adózás szabályainak uniós szintre való emelését). Továbbá.

Mi egy olyan pártszövetség vagyunk, egy olyan páros vagyunk az Európai Néppárton belül, amely a jövőben is együtt kíván működni. (…) ezért ők nagyon győzködnek bennünket, hogy maradjunk is benn az Európai Néppártban, de erről majd később fogunk döntést hozni, hogy ha letisztultak a viszonyok az Európai Néppártban (…)ahhoz még néhány hétre azért szükség lesz.

Ez  majdnem olyan vicces, mint Schmidt Mária posztja az Orbán Viktor iránti érdeklődésről, ímhol:

Hát ez igazán kurvajó. Tehát Orbán Viktor még nem döntött arról, hogy az Európai Néppárt kirakja a Fideszt a soraiból, vagy maradhatnak. Jól van akkor. Mondjuk még az általa kiválogatott hazug biztosjelöltet sem nyelte le Ursula, de változatlanul ő fingja a passzátszelet. Csak még nem tudja, hogy az egész világ számára akar modell lenni, vagy csak a maga számára.

Közben szivárog tovább Borkai Zsolt, az ördög ügyvédje ma a luxusrepülőjére vonatkozó adatokkal rukkolt elő. Nem mintha eddig nem lett volna világos (a hazug Gulyás Gergelyen és a hazug bajtársain kívül) mindenkinek, hogy nem a polgármesteri fizetéséből és az olimpiai járadékából telik luxuséletre. A pedagógus anyuci sem panaszkodhat az ő elképesztő méretű birtokával, kérdezzék csak meg Hadházy Ákost, és jegyezzük meg jól, amit ír: ez az ügy nem a fellációról, hanem a korrupcióról szól.

Akkor sem, ha az ügy szexuális vonatkozásain még a közpénzből finanszírozott gittegyletek egyikének (Három Királyfi, Három Királylány mozgalom) vezetője is nagyon helyesen felháborodott (Nem lehet normává tenni ezt az undormányt a fiatalok előtt, mert nem norma; Ki kell mondani, hogy ez nem fér bele, „és remélem, a Fidesznek se fér bele. Remélem, hogy hétfőn az első bejelentés az lesz, hogy lemond az ominózus polgármester és a pártja nagyondenagyon elhatárolódik tőle. Jobb lenne most, de legalább a választások után.) És akkor sem, ha Tarlós István a kampányhajrában megvilágosodott, és védhetetlennek, vállalhatatlannak, valamint méltatlannak nevezte Borkait. Igen, Tarlós úr jól látja: még az is lehet, hogy Budapesten is sokakat elgondolkoztathat a Borkai-ügy, az meg neki nem tesz olyan jót.

Azt nem tudom, ha most nem lenne kampány, vajon mit gondolna Tarlós úr ugyanerről, de tökmindegy is, a közvéleménykutatók megtették tétjeiket, nekünk meg már csak kettőt kell aludni, ameddig kiderül vagy beborul. A sakálok erőlködnek, a mocsok árad, nem a csí, de vége lesz. Akármi is lesz a vége. Aztán kezdjük elölről. Kitartást kívánok, jóban-rosszban 😀 Az elvtársak kitartják egymást a hátunkon. Csókpuszi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.