Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát nem meg kell a szívnek szakadni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,209,341 forint, még hiányzik 790,659 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó! Régen kukorékoltam estére virradóra, de most igen, mivelhogy imádom az összetett képzavarokat. Lustaságom okán (mégiscsak vasárnap este van) nem fogom összeszedni tételesen, de emlékeim szerint a héten legalább négyszer feltalálták a koronavírus ellenszerét, valamint legalább ennyiszer született ellene oltóanyag is, amit mindjárt tesztelni fognak, most tesztelnek, már teszteltek. A járványgörbe csúcsát is elérte több ország – némelyik többször is – de olyan hihetetlen zsenialitású tudósok egyetlen országban sincsenek, amilyenek nálunk. Ők napra pontosan megmondták a kormányzó úrnak, hogy mikor érünk fel a csúcsra járványilag. Május harmadikán. Nem ötödikén, nem tizenhetedikén, hanem harmadikán. Ezt maga a kormányzó úr mondta a saját szájával, meg is van örökítve a közösségi oldalára feltolt videóban. Bizonyám. És addigra lesz nekünk – harmadikára, amikor csúcson leszünk – ötezer lélegeztetőgép, aztán kicsit később meg nyolcezer. Ez akkor is elég, ha háború lesz, mondta a kormányzó úr, hogy áldja meg őt a jó isten mind a két kezével. Meg a lábával is. A május harmadikai dátumot onnan is meg lehet jól jegyezni, hogy másnapra tűzte ki gondos kormányunk az érettségi időpontját. Mert bölcsek ők, nem csak szépek és jók.

Nekem ma feltétlenül ez a legkedvencebb kijelentésem:

Különleges gazdasági övezetté kellett nyilvánítani Göd városát, mert a Samsung-gyárat meg kell védeni a korrupt ellenzéktől

Ez egy cím az Origo című gazdasági-kulturális szaklapból. Hát nem meg kell a szívnek szakadni? Dehogynem. Ezek egyfeszt megvédik nekünk a javainkat. A mai napig hálatelt szívvel gondolok Selmeczi Gabriella szenátorasszonyra, aki saját idejét és erejét nem kímélve megvédte nekünk a magánnyugdíjunkat. Azóta már meg vannak védve a termőföldek, a kempingek, szállodák, kastélyok, jövedelmező piaci ágazatok, szakszervezetek, munkahelyek, média, Balaton, rádiófrekvenciák, demokratikus alapjogok, szólásszabadság, önkormányzatiság, oktatás szabadsága. Már csak a Samsung-gyár volt hátra, de végre azt is megvédték nekünk.

Hoppá, mégsem így van! Hiszen nem csak a Samsung-gyár van. Az ország bármelyik települését különleges gazdasági övezetté nyilváníthatja a kormányzó úr. Bármikor. Bármelyiket. És az ország bármelyik településén átirányíthatja a helyi iparűzési adót a település önkormányzatától a megyei önkormányzatokhoz. Szavaztunk mi a megyei önkormányzatokra? Nem hát! Kormányzó úr nevezte ki oda a megbízható katonákat. Elvtársakat. Bajtársakat. Úgy huncutkodjon minden település vezetője, hogy tudja: bármikor ki tudja rúgni a település alól a bevételi forrás jókora részét a mi jó királyunk. Biza. Mit is akartam még mondani? Megvan! Rohadjon is meg az összes unijó és az összes ellenzék, ha van pofája azt állítani, hogy a mi daliás vezérünk visszaél a korlátlan felhatalmazásával! Soha a büdös életben nem tenne ilyet! Ha esetleg el találja venni Szegedtől, Gödöllőtől, vagy másik, netán az összes ellenzéki településtől a helyi iparűzési adóbevételt, akkor azt nem azért teszi, mert egy pitiáner, bosszúálló geci, egy telhetetlen, uralkodni vágyó primitív tulok, hanem azért teszi, hogy megvédje nekünk azt a pénzt. Is. Hála és köszönet neki, kedves családjának és az összes fel-, valamint lemenőjének! Mi lenne velünk nélküle?

Aki még nem talált ma semmit, amin röhögni tudna, az látogasson el a rémhírtévé oldalára (vagy bármelyik random propagandaoldalra, biztosan átvették) és csodálkozzon rá Gyurcsány Ferenc legújabb (már régebbi) rémtettére. Soros György embere (vagy Soros Gyurcsány embere, most hirtelen nem tudom) 14 évvel ezelőtt részt vett egy hattyú boncolásán! Beszarás, már akkor is milyen álnok volt. Volt rajta egy 30 forintos nájlon esőköpeny és egy 5 forintos műtősmaszk, mert éppen madárinfluenzát tartottunk. Na, az a Gyurcsány (helyett Vadai, aki már majdnem Gyurcsány) beszél arról, hogy mi pénzbe kerül drágaszép kormányzó urunk bohóckodása a kórházakban, aki nem szégyellt részt venni egy hattyú boncolásán! Beszabehu.

Hogy ma se maradjunk szellemileg alultáplált nélkül, ajánlom mindenki figyelmébe a hírgyáros Pilhál család ifjabbik tagját, aki a PestiSrácokon hőbörög nagy erőkkel. Elolvasta – legalább nagyjából – Bruck Gábor legutóbbi cikkét és elérkezettnek látta az időt arra, hogy megvillantsa az intellektusát. Nem igazán sikerült neki, de legalább parádésan hülyét csinált magából. Ennyit fogott fel a cikkből: aki nem Gyurcsányékra szavaz, az „krokodilagyú”, ostoba vidéki! És ez még csak a cím (akit érdekel, lesz kedves önállóan megkeresni). A folytatás egészen szánalmas, a felhergelt hívek kommentjeivel egyetemben. Parádés példája a szellemi sötétség tombolásának és annak is, hogy kikre építi a táborát a mi jó kormányzónk. Én ajánlom mindenki figyelmébe Bruck Gábor nagyon okos, és nagyon érdekes cikkét. Az innen-onnan hozzánk delegált trollok felmentést kapnak, úgysem értenének belőle egy szót sem. Ők olvassanak Pilhált. Mindenki másnak javaslom ezt.

Azt hiszem, már így is visszaéltem mindenki türelmével, úgyhogy veszem a búcsúmat. Holnap ugyanitt találkozunk, addig is jó éjt, szép álmokat.

Mai cikkeink:

Orbán Viktor példa lett az EP-ben

Lehet jobb lenne, ha többé nem kérdeznénk, ki hova tűnt?

A járvány megtörheti a tiszta energia fejlődését

A mesterterv

A Mi Hazánk Mozgalom tanácsai járvány idején

A kertben szabadon legelésző boldog vidéki

Ennyit ér a főnök szava

Harmatocska

Szegény politikusok!

Most meg lehetne mutatni, hogy ki is a nagy magyar

Kiemelt kommentek:

Ezek a „politikusok” soha nem az ország érdekeit néztek, csak a saját magukét. És ha belegondolunk, maga az ország is hasonlóképp működik: sokan csak akkor kapnak észbe, amikor rájuk kerül a sor, az ő állásuk és megélhetésük forog kockán, az ő vagy az ő családtagjának élete kerül veszélybe. Ha mással történik valami, azon két hétig el lehet csámcsogni, de sajnos, ennyi. Nincs közösségi összetartás. A változáshoz, úgy tűnik, meg kell várni, amíg tényleg mindenki sorra kerül…(Andrea)

Ha azt várják el az orvosoktól hogy a politikai elvárásoknak feleljenek meg és ne a hivatásukra tett eskünek,akkor nagyon nagy bajban vagyunk!!!Tisztelet,becsület minden egészségügyben dolgozónak aki kiáll hivatása mellett!!!Megvetés azoknak akik másra kényszeríteni próbálják őket!!!Kitartást,egészséget és minden jót az eü.-ben dolgozóknak!!! (Attila)

Én az orvosokat nem értem. Nem értenek egyet, de hallgatnak.
Mire esküdtek fel? A kormány vagy a betegek szolgálatára?
Nem emlékszem, hogy a hippokratészi eskü Orbán nevét tartalmazná. (Judit)

A nap kommentje Siriustól:

Kerestétek Káslert – előkerült. Kerestétek ezt a Horváth nevűt – ez is előkerült. Nem kezdenétek el most inkább Chuck Norrist keresgélni, hogy lekörbepörgőrúgja ezt a rakás hülyét?

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.